• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Brun Utan Sol

Att ha en solbrun kropp är de många som drömmer om, och detta är fullt möjligt tack vare Brun utan Sol! Dessa produkter ger kroppen en härlig solkysst ton utan att du behöver pressa i solen och utsättas för skadliga strålar. Att använda en brun utan sol är det mest skonsamma sättet att få en fin solbränna - utan att bränna huden.  

Hur Väljer Jag?
Varianter
FAQ
Att Tänka På

Det finns en uppsjö av produkter med brun utan sol!
Det finns flera olika varianter av textur och mörkhet på BUS, allt för att passa allas önskemål. En del produkter är enbart anpassade för kroppen, medan det finns BUS-produkter som passar även för ansiktet. Det finns olika sätt som brun utan sol ger färg på, antingen ger den färg gradvis eller omedelbart.
Alla BUS passar egentligen alla, det är din önskade appliceringssätt, önskade ton eller textur som avgör.
Ska du på en fest kanske du vill ha en som ger brun ton direkt men vill du bara ha lyster och en solkysst färg är det att rekommendera en som du gradvis bygger upp.

Vad gör huden mörkare vid Brun utan sol?

Ämnet som gör att huden blir brun av en brun utan sol är DHA. När det kommer i kontakt med huden så reagerar det med det naturliga proteinet som finns i det översta hudlagret och efter några timmar har huden blivit mörkare. Den karaktäristiska doften från Brun utan sol är på grund av denna ingrediens.

Tips vid applicering av BUS

Ofta är man torr på armbågar, knän, och fotknölar. Därför är det väldigt viktigt att först peela kroppen innan din brun utan sol appliceras. Efter exfolieringen smörjs huden in för att motverka att färgen suger åt sig ojämnt. Torr hud drar nämligen åt sig mer av produkten och kan ge ett fläckigt resultat.
Att ha en appliceringshandske hjälper till att få ut produkten jämnt över kroppen.

Läs mer

Mousse -

Denna variant av brun utan sol är ett rikt foam/moussetextur. Det enklaste är att applicera med hjälp av en appliceringshandske för att undvika att din brun utan sol fastnar på handflatorna. Ofta kan en mousse känns torr på huden när den är applicerad den och då är det bra att ha återfuktat huden rikligt innan. Använder du en mousse även i ansiktet kan den appliceras med hjälp av en makeupborste eller BUS-borste för jämn applicering.

Gel -

En brun utan sol med gel-textur är en lätt kräm som med lätthet sjunker in i huden. Den används som sista steg i din hudvårdsrutin i ansiktet, eller som en lätt BUS för kroppen. Ha gärna en återfuktande lotion innan applicering av denna variant för att säkerställa att huden är ordentligt mättad me fukt.

Kräm -

Kräm eller lotion med Brun utan sol är relativt rika och dessa masseras in på önskade kroppsdelar där en brunare ton önskas. Att använda kräm med BUS avsedd för kroppen i ansiktet är inte att rekommendera - det brukar allt som oftast vara alldeles för fett och klibbigt.

Mist/spray -

En spray med brun utan sol är smidig att applicera på hela kroppen. Sprayas på de kroppsdelar där du önskar en solkysst look och låter de absorberas. Lätt att använda för att spraya även på svåråtkomliga området så som rygg och stuss. Håll ca 20 cm från önskad kroppsdel, spraya med svepande rörelser och låt torka - klar!

Droppar -

Brun utan sol finns även som serum/fluid. Dessa appliceras i dag/nattkräm eller i kroppslotionen för att ge en gradvis effekt på färgen. Smidigt sätt att applicera brun utan sol om du inte hinner smörja huden innan BUS-andet.

BUS-Servetter -

Ett tidseffektivt alternativ för att ge kroppen en solkysst ton - servetter. Indränkta pads för engångsbruk som du sveper över kroppen där du önskar färg. Kan ha en fuktgivande och exfolierande effekt för att förbättra slutresultat, beroende på produkt.

Brun utan sol till Ansiktet

Huden i ansiktet är lite annorlunda jämfört med kroppen. Huden är tunnare och mer känslig eller reaktiv. Vissa brun utan sol-produkter fungerar för både kropp och ansikte, men ibland är det ändå bäst med en BUS-produkt avsedd för ansiktet. Vid krämbaserade BUS-produkter till kroppen är det bästa att ha en separat för ansiktet - kroppsprodukter i krämbas är allt som oftast alldeles för rika och felformulerade för ansiktet.

Läs mer

HUR FÅR MAN BÄST RESULTAT AV BRUN UTAN SOL?

Genom att skapa det bästa möjliga förutsättningarna innan du sätter igång. rengör ansiktet, exfoliera och återfukta. Applicera därefter din brun utan solprodukt beroende på vilken variant du valt. Att applicera med en borste kan hjälpa till att jämna till slutfinishen och motverka att det blir ojämnt.

VAD GÖR EN BRUN I BRUN UTAN SOL?

Det är en sockermolekyl som heter DHA som i kontakt med våra hudceller reagerar och ger en mörkare färg. Dessa avstöts sedan naturligt allt eftersom våra hudceller vandrar uppåt och exfolieras från hudytan.

HUR FÅR MAN BORT MISSLYCKAD BRUN UTAN SOL/BUS FORT?

Att skrubba okontrollerat för att ta bort brun utan sol är sällan en bra idé. Att utsätta dig för värme och fukt kan istället vara en bra idé och hjälper till att huden lättare exfolieras. Använd en mild peeling för att hjälpa till.

HUR LÅNG TID TAR DET INNAN BUS FÖRSVINNER?

Brun utan sol sitter I våra döda hudceller överst i huden. Detta avstöts sedan naturligt allt eftersom tiden går. Vid regelbunden peeling sker denna process snabbare, men generellt håller en brun utan sol-applicering i ca 1 vecka. Om du inte peelade innan din BUS-applicering så kan den dessvärre försvinna fortare. Ett bra grundarbete är alltså A och O för att få busen att sitta!

KAN MAN BLI BRUN AV SOLEN TROTS BRUN UTAN SOL?

Absolut kan man bli brun ändå! Det är dock viktigt att veta att huden inte har sitt naturliga skydd bara för att huden råkar vara brun. Du behöver alltid använda solskydd och vara varsam under de starkaste soltimmarna.

KAN MAN SOVA MED BUS?

Att sova med brun utan sol går alldeles utmärkt. Det kan vara att rekommendera inför ett event eller fest där du önskar vara solbrun inför. Viktigt att använda oömma kläder och lakan som du inte är rädd om ifall produkten färgar av sig.

Läs mer

Generella Tips

Att vara ute i solen och få solsken på sig är bra för vår hälsa men att få för mycket kan också bli skadligt för huden.
Att ha som regel att alltid peela kroppen innan applicering är nyckeln för ett fint resultat. Något som är viktigt att komma ihåg när det gäller brun utan sol är att den lätt kan färga av sig när den precis är applicerad. Det är därför viktigt att duscha av sig överflödet när rätt antal timmar har gått efter att applicerat brun utan sol.
Några tips innan du applicerar din brun utan sol: Börja alltid med att peela bort döda hudceller för att se till att huden inte har några torra och nariga partier som suger åt sig av färg. Smörj med fördel in extra torra områden så som armbågar och knän med en fuktgivande lotion för att undvika att det sugs upp för mycket färg.
Vid helkroppsapplicering är det av vikt att inte missa vissa partier på kroppen - exempelvis öron och ovanpå fötterna.
Ta hand om brännan genom att kontinuerligt smörja in med fuktgivande lotions bidrar till längre hållbarhet. Det kan vara svårt att få ett bra resultat på händerna, där är det viktigt att vara noggrann vid applicering och gärna ha smort in händerna med handkräm innan. När resterande produkt appliceras på kroppen används med fördel en handske så att du slipper få massor av färg i handen som sedan inte går bort. Annars - tvätta händerna direkt efter.

Auktoriserade återförsäljare

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard.

Leveranstid

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h(vardagar). Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från att din order har blivit bekräftad.

Byten & Retur

Du har alltid 30 dagars öppet köp. För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst [email protected]. Varan ska vara i oförändrat skick, Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning. Samtliga Returer vägs. Samtliga returer debiteras 89:- och dras av på returnerat belopp.

Säkra betalningar

Vi samarbetar med Walley och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som Swish - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning

Rådgivning

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected]

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Ansikte + -
Produkt Kropp + -
Rutin + -
Hudtyp Kropp + -
Varumärke + -

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla