• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Läppar

Läppstift markerar det mest uttryckfulla vi har i ansiktet och med en läppenna får du en jämn och snygg linje runt munnen -  den kontrollerar och håller läppstiftet på plats. Lipglossen ger fylliga och naturliga läppar som används ensamt eller med både penna och läppstift. Här finner du läppstift, gloss och pennor för allas läppar.

Hur Väljer Jag?
Varianter
Att Tänka På

Som med all makeup så är det personligt vad för resultat som föredras. Vissa vill ha en mer dramatisk look medan en annan vill ha en naturlig finish. Fundera och testa dig fram till vad som passar dig och dina önskemål.
Om du gillar en med dramatisk look kan läppstift i starkare kulör passa, alternativt ett lipgloss som verkligen "poppar" med färg.
Föredras mer naturliga läppar kan en läppbalm med mild färg vara ett alternativ. Ett läppstift i naturliga "nude"-färger kan också vara ett fint för att markera läpparna men utan att sticka ut för mycket.

Läs mer

Läppstift

Klassiskt läppstift som kan ha en mängd olika färger. Finns i både matta och mer glansiga varianter.

Läppenna

Används gärna för att markera konturen av läpparna. Kan användas samtidigt om läppstift för att säkerställa att läppstiftet inte rinner iväg. Kan även markera läpparna i en annan kulör än läppstiftet. Vissa läppennor är även till för att användas på hela läpparna. Har en lite "torrare" känsla än läppstift.

Lipgloss

Kan användas ensamt eller över läppenna eller läppstift. Ger läpparna glans och ger de ett friskt utseende. Finns i genomskinliga varianter, milt färgade eller med mer färg för att sticka ut ordentligt.

Läppbalm

Mer närande balm som bidrar till att förbättra läpparnas fuktbalans samtidigt som de kan ha en mild färg för utseendets skull. Finns även utan färg som används för att vårda läpparna.

Läs mer

AUKTORISERADE ÅTERFÖRSÄLJARE

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard.

LEVERANSTID

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h(vardagar). Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från att din order har blivit bekräftad.

BYTEN & RETUR

Du har alltid 30 dagars öppet köp. För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst [email protected] Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten orginalförpackning. Samtliga Returer vägs. Samtliga returer debiteras 89:- och dras av på returnerat belopp.

SÄKRA BETALNINGAR

Vi samarbetar med Walley/Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som Swish - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning

RÅDGIVNING

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected]

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Ansikte + -
Produkt Makeup + -
Hudtyp Ansikte + -
Hudtillstånd + -
Rutin + -
Varumärke + -

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla