• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Handkräm & Nagelvård

Ofta är huden på händerna nariga och torra och det beror på att vi flera gånger om dagen tvättar händerna. Det kan därför vara viktigt att ha en handkräm som vårdar dina händer. Skäm bort dina händer med en peeling och handmask och avsluta med en mjukgörande creme som gör att dina torra händer blir mjuka och lena igen. 

Nagelvård är viktigt för att dina naglar ska ha en bra tillväxt samt se fräscha ut.  

Hur Väljer Jag?
Varianter
FAQ
Att Tänka På

Att du får torra händer lite då och då är inget ovanligt, det beror på att vi ofta tvättar dom samt att dom får utstå påfrestningar varje dag när vi arbetar, städar eller är ute i kylan.
Välj en handkräm som återfuktar rikligt. Under vinterhalvåret väljs med fördel en handkräm med mer näring då händerna utsätts för mycket kyla och blåst. Det finns handkrämer som även har en "dry-touch" dvs inte upplevs kladdiga efter insmörjning. Det kan passa dig som har ett aktivt arbete med händerna eller ogillar en kladdig känsla. Har du väldigt torra händer med självsprickor är det extra viktigt att ta hand om händerna. Självsprickor innebär att händerna blir så torra att epidermis (överhuden) spricker. För att undvika att det ska hända är det viktigt att ta hand om händerna och smörjer in händerna efter de varit i kontakt med vatten.
Ett tips att prova är att byta ut tvålen till en mildare variant eller har en duscholja som inte lika lätt torkar ut händerna efter tvätt. Ett annat tips kan vara att ha handskar vid exempelvis disk eller städning där händerna annars riskerar vara i kontakt med vatten eller starka medel.

Läs mer

Handskrubb -

Är händerna fortsatt torra och nariga trots att du smörjer, kan det vara dags att använda en peeling. Använd en skrubb avsedd för händer eller en peeling för kroppsvård. Applicera därefter handkrämen för bästa effekt.

Handmask -

Det finns olika varianter på handmask. Vissa är som sheetmasks fast för händerna, det finns också varianter i kräm som ger djup återfuktning. Du kan med fördel ibland applicera en närande handkräm i ett tjockt lager som får absorberas.

Nagelvård -

Torra nagelband är vanligt förekommande men väldigt besvärande. Många handkrämer har även effekt på nagelbanden för att hålla dessa smidiga. Ibland kan naglarna känns torra och sköra då är det extra bra om du är noga med återfuktning efter att du tagit bort nagellack så som en närande handkräm. De flesta handkrämer innehåller oljor som har fin effekt även på naglar och nagelband.

Läs mer

Hur ofta ska man smörja händerna?

Det är beroende på hur du upplever dina händer. Att smörja in händerna flera gånger om dagen är bra för att hålla huden smidig, speciellt efter kontakt med vatten som lätt torkar ut huden.

Varför spricker huden på händerna?

När huden blir för torr så spricker huden till slut. Här är det viktigt att använda reparerande krämer och gärna sova med feta handkrämer för att verkligen ge näring på djupet.

Läs mer

För att minska risken för torra händer är det fördelaktigt att ha en liten rutin för händerna med skrubb och handkräm. Genom att regelbundet skrubba händerna tas döda hudceller bort och motverkar nariga händer. Smörj gärna in händerna efter kontakt med vatten.

Auktoriserade återförsäljare

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard.

Leveranstid

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h(vardagar). Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från att din order har blivit bekräftad.

Byten & Retur

Du har alltid 30 dagars öppet köp. För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst [email protected] Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten orginalförpackning. Samtliga Returer vägs. Samtliga returer debiteras 89:- och dras av på returnerat belopp.

Säkra betalningar

Vi samarbetar med Walley/Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som Swish - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning

Rådgivning

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected]

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Kropp + -
Hudtillstånd + -
Rutin + -
Hudtyp Kropp + -
Varumärke + -

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla