• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

iS Clinical

iS Clinical är en exklusiv klinisk hudvårdsserie utvecklad av Innovative Skincare, som består av exceptionella, resultatorienterade, anti-aging och hudoptimerande formler. Genom att utveckla och utnyttja den mest avancerade forsknings-teknologin har Innovative Skincare’s team av läkare och forskare designat och skapat produkter som levererar snabba, säkra och långsiktiga positiva resultat. Experterna från Innovative Skincare följer högsta etiska standarder när det gäller att vidareutveckla hudvård och uppfylla uppdraget att förbättra människors livskvalitet.

Produkterna
Filosofin
Invänjning
Att Tänka På

iS Clinicalprodukter är av högsta kvalitet med kraften från de mest innovativa ingredienserna på marknaden. Lägg sedan till avancerade teknologier och resultatet blir en ny generation iS Clinicalprodukter som enkelt kan integreras i varje rutin för en hud som både ser och känns mer hälsosam, återfuktad och skyddad. iS Clinical är välkända för att utveckla sina produkter med enbart de mest potenta och rena botaniska extrakten av farmaceutisk kvalitet som finns på marknaden. iS ClinicalProdukterna innehåller varumärkesskyddade formulas som inkluderar kraftfulla antioxidanter som retinol, oleuropein, centella asiatica, extremozymer och C-vitamin.

Egen Utveckling

All produktutveckling av iS Clinicalprodukter, produktion och distribution sker in-house vilket ger möjligheten att ha full kontroll över såväl formuleringar som kvalitet och lagernivåer för att kunna upprätthålla en så hög standard som möjligt.

Noggrant Testade Produkter

Varje ingrediens testas enskilt för säkerhet och effektivitet och innan en produkt släpps på marknaden, genomgår den ett så kallat ORAC-test (Oxygen Radical Absorbance Capacity) för att säkerställa antioxidantkapaciteten hos de kombinerade ingredienserna. I vissa fall kan en speciell kombination av antioxidanter ge en synergieffekt, dvs en effekt som är större än summan av de enskilda ingredienserna. Man använder inga ingredienser från djur och man testar heller inte produkterna på djur.

Läs mer

- iS CLINICAL är en exklusiv klinisk hudvårdsserie utvecklad av Innovative Skincare, som består av exeptionella, resultatorienterade, anti-aging och hudoptimerande formler
- Genom att utveckla och utnyttja den mest avancerade forskningsteknologin har INNOVATIVE SKINCARE’s team av läkare och forskare designat och skapat produkter som levererar snabba, säkra och långsiktiga, positiva resultat.
- Experterna från INNOVATIVE SKINCARE följer högsta etiska standarder när det gäller att vidareutveckla hudvård och uppfylla uppdraget att förbättra människors livskvalitet.

Läs mer

Tänk på att vänja in huden när du byter hudvårdsmärke och inte börja med alla iS Clinicalprodukter samtidigt.

Normalt tar det ca 2-12 veckor för huden att vänja sig vid nya produkter och först därefter kommer du se en tydlig förbättring. Till en början kan man uppleva en försämring av huden i form av torrhet och plitor och finnar kan blomma upp. Detta är en del av utrensningsprocessen som sker i början och det är helt normalt. Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag på huden - gör du det bör du avbryta din behandling och kontakta oss.

Detta gäller alla bättre och lite mer aktiva/koncentrerade hudvårdsprodukter. I allra högsta grad gäller det produkter som innehåller syra, A-vitamin och C-vitamin. Vid användning av sådana produkter kan man verkligen uppleva rejäl torrhet, stramande känsla och försämring av huden innan man ser en förbättring.

Det är väldigt vanligt att man är så ivrig att bli bra i sin hud, speciellt om man haft problem, att man inte orkar ta sig igenom denna första tid. Många slutar med produkterna när man upplever att huden blir något sämre. Men här gäller det att ha tålamod. Dock ska man som sagt aldrig uppleva ihållande obehag.

Så här kan en generell invänjning se ut:
Vecka 1: Vänta 3 dagar efter första appliceringen. Därefter varannan dag en gång om dagen (ovan hud var 3:e dag)
Vecka 2: Varannan dag morgon och kväll (ovan hud endast en gång om dagen varannan dag)
Vecka 3: Varje dag morgon och kväll (ovan hud en gång om dagen)
 Vi brukar rekommendera att man börjar med rengöring och creme och väntar någon vecka med att addera sitt serum. Vissa serum används endast en gång om dagen och vissa morgon och kväll.

Läs mer

Auktoriserad Återförsäljare av iS Clinical

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter som är inköpta via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer/tillverkare som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard.

Frakt av dina iS Clinicalprodukter

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord och paketet levereras till din brevlåda. Om Paketet inte får plats så lämnas det in till ditt närmsta Postombud och du aviseras då med SMS till det nummer du angav vid beställningen

Boka en Behandling med iS Clinical

Hos oss kan du boka en Ansiktsbehandling med iS Clinicalprodukter. Läs mer om våra Behandlingar Här >>

Leveranstid av dina iS Clinicalprodukter

Dina iS Clinicalprodukter packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar) Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Byten & Retur av iS Clinicalprodukter

Du har alltid 30 dagars öppet köp. För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst på [email protected] Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning. Samtliga Returer vägs. Samtliga returer debiteras 89:- och dras av på returnerat belopp.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning. Har du frågor om din betalning kontaktar du Collectorbank på [email protected]

Rådgivning innan köp av iS Clinicalprodukter

Är du osäker på valet av dina iS Clinicalprodukter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected], vi svarar inom 24h. Vill du få en skräddarsydd Hudvårdsrutin gör du enkelt vårt kostnadsfria Onlinehudtest Här >>

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Ansikte + -
Produkt Kropp + -
Hudtyp Ansikte + -
Hudtillstånd + -
Rutin + -
Hudtyp Kropp + -
Varumärke + -

Just Nu SuperPris & Gåva På Köpet

Rengöring

Ansiktsvatten / Ansiktsspray

Peeling

Serum / Booster

24h / Dagcreme / Nattcreme

Ögon

Sol

Mask

Läppar

Specialprodukter

Kropp

Perfect Combos

Startkit - Fullsize

Kit

X

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla