• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Kroppspeeling

Att peela kroppen har människan gjort i alla tider. Peeling tar bort döda hudceller och gör huden mjuk och len. Det bästa med en kroppspeeling är att den ökar blodcirkulationen, ger huden fin lyster och hjälper till för resterande produkter till din kropp att ge rätt effekt. Peela gärna kroppen 1 gång i vecka - skapa en härlig söndagsrutin med att peela kroppen för att starta vecka med lyster! 

Dina kroppsprodukter har en positiv påverkan på din hud, så vill du jobba mot bristningar, celluliter, missfärgningar i huden, tidigt åldrande eller ge huden en uppstramande och spänstgivande effekt är det viktigt att ha rätt produkt efter dina önskemål och hudtillstånd. En kroppspeeling förbättrar efterkommande produkters verkan och förbättrar hudens struktur.

 

 

Hur Väljer Jag?
Varianter
FAQ
Att Tänka på

Det finns väldigt många olika typer av peeling såsom salt, socker, syror, korn, enzym och örtpeeling. Välj den som passar din kropps behov för att få en uppfräschande, mjukgörande, spänstgivande eller fuktgivande effekt. Alla kroppspeelingar fungerar generellt för alla. Det kan vara mer viktigt att se vad du önskar jobba på eller hudtillstånd som kan vara viktiga att ha i åtanke i valet av peeling.

Tips vid Applicering

Några steg att följa för att få ut det bästa av din kroppspeeling
- Börja med att värm upp kroppen med ett varmt bad eller varm dusch, för genom det öppnar sig porerna och mjukar upp hudytan.
- Massera in en generös klick med din kroppsskrubb och börja med cirkelrörelser på bröstkorg, mage, stuss, ben och armar.
- Om du vill maxa ditt resultat av din kroppspeeling så kan du prova att torrskrubba. Men tänk på att det är mer slitsamt för huden så börja försiktigt så att du inte får skador.
- Skölj av skrubben samtidigt som du gör cirkelrörelser för att få bort produkten. Klappa huden torr efter din dusch.
- Avsluta med att använda en bodylotion som återfuktar huden.

Läs mer

Mekanisk peeling

innehåller korn som vid massage milt exfolierar huden. Dessa korn som peelar huden består ofta av kärnor, socker eller cellulosa.

Enzympeeling

är en variant på peeling som innebär att naturliga enzymer, ofta framställda av ananas eller papaya, milt löser upp döda hudceller på ytan. Denna variant på peeling passar bra för en känslig och reaktiv hud.

Syrapeeling

Är en peelingvariant som innebär att det inte är korn som peelar kroppen utan det är syror. Syror löser bindningar mellan döda hudceller och på så sätt avlägsnar dessa. Syror är perfekt att använda vid tillstånd som exempelvis keratosis pilaris, akne på kroppen eller ojämn hudtextur.

Läs mer

VAD ÄR EN PEELING?

Peeling är en produkt som hjälper till att exfoliera huden, ta bort översta döda hudlagret med hudceller.

VARFÖR SKA MAN PEELA HUDEN?

Huden förnyas ständigt med nya friska hudceller längst ner under översta hudlagret. De yttersta cellerna är döda och avsätta naturligt med tiden. Ibland kan denna procedur vara för långsam eller rubbad och orsaka att huden får som ett torrt och stramt lager. Huden kan också se glåmig och trött ut. Då kan en peeling användas för att ta bort dessa döda hudlager och låta fräsch hud synas.

VILKA VARIANTER AV PEELING FINNS DET?

Det finns en mängd olika typer an exfolieringar. Det finns skrubbar, dvs med korn av olika dess slag. Det finns även peelingar som använder sig av enzymer som milt löser upp bindningar mellan hudcellerna. Även syror har den effekten men kan gå djupare ner i huden och har andra bra effekter som exempelvis binda fukt. Kika gärna under fliken "varianter" för lite mer information.

Hur ofta ska man skrubba kroppen?

Det finns ingen magisk regel för hur ofta man ska skrubba sig. Men en generell riktlinje brukar vara 1-2 gånger i veckan. Områden som armbågar, fötter och knän kan pejlas oftare om behov finns.

Läs mer

Du bör inte använda bodyscrub varje dag eftersom att det kan skada din hud om du använder det för ofta. Vår rekommendation är peeling max 2-3 gånger i veckan.
Undvik peeling om huden är solbränd, nyvaxad, har öppna sår, eksem,är väldigt tunn eller känslig.
Kom ihåg att en kroppsskrubb eller peeling avsedd för kroppen inte ska användas i ansiktet då den innehåller större korn och kan skada i ansiktet.

AUKTORISERADE ÅTERFÖRSÄLJARE

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard.

LEVERANSTID

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h(vardagar). Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från att din order har blivit bekräftad.

BYTEN & RETUR

Du har alltid 30 dagars öppet köp. För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst [email protected] Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten orginalförpackning. Samtliga Returer vägs. Samtliga returer debiteras 89:- och dras av på returnerat belopp.

SÄKRA BETALNINGAR

Vi samarbetar med Walley och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning

RÅDGIVNING

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected]

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Ansikte + -
Produkt Kropp + -
Hudtyp Ansikte + -
Hudtillstånd + -
Rutin + -
Hudtyp Kropp + -
Varumärke + -

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla