• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Medik8

Medik8 är ett prisbelönt, globalt varumärke för hudvårdsprodukter som endast säljs av läkare och hudterapeuter. Medik8 produkter är framtagna, utvecklade och sammansatta av ett team med biokemister och farmakologer i vår forskningsanläggning i Storbritannien.
Medik8 tillverkar endast produkter med bevisad teknologi och professionell styrka. Medik8 produkter är särskilt framtagna för att fokusera på ålderstecken, akne, Rodnad & Rosacea, pigmentering och torr hud.

AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE

Vi är Auktoriserade återförsäljare av Medik8. Detta gör att du som kund kan garantera att du alltid får nytillverkade och äkta produkter från Medik8. 

RÅDGIVNING | KUNDSERVICE

Vi erbjuder Rådgivning och råd i produktval av Medik8 såväl på telefon som på mail eller fysiskt i vår hudvårdsklinik. Vi erbjuder även ett kostnadsfritt Hudtest online, helt anpassat för dig och ditt hudtillstånd. 

VÅRA HUDSPECIALISTER: 

När du mailar, ringer eller besöker oss möts du alltid av våra hudterapeuter som hjälper dig att hitta rätt produkter för din hudtyp och hudtillstånd. Vi vägleder dig till en hudvårdsrutin anpassad efter dina önskemål och behov. Är du ny till hudvård eller osäker på vad som är rätt? Låt oss ge dig en förståelig och anpassad hudvård efter ditt intresse och ambition. 
Vi ser alltid till att svara på dina frågor så snabbt som möjligt, vare sig det handlar om hudvård, din beställning, returer eller andra funderingar. Vår ambition är alltid att ge dig som kund den bästa personlig upplevelse i val av produkt för din hud.

För oss är säkerheten viktig och därför är våra hudspecialister utblidade via utbildningar som är godkända av Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation & har CIDESCO examen och är den största internationella organisationen för hudterapeuter.

KOSTNADSFRI HUDKONSULTATION ONLINE

Har du inte möjlighet att besöka vår klinik så kan du göra vår digitala hudanalys, där svarar du på frågor om din hud och vilka resultat du önskar uppnå. Baserat på dina svar skickar våra utbildade hudterapeuter dig ett hudanalyssvar med en personlig hudvårdsrekommendation inom 5 dagar. Rutinen kommer att vara unikt anpassad din hud och dina förväntade resultat. Där kan du i hudtestet välja om du främst vill ha en rekommendation med Medik8-produkter.

KONTAKT: 

Telefon till Hudspecialist / Produktspecialist : 010-101540 

Mail till hudterapeut för frågor om Produkter eller behandling: [email protected]

Mail för frågor om din beställning eller övriga produktfrågor: [email protected]

Adress till vår Hudvårdsklinik: August Strindbergs Gata 19, 2 tr 761 46 Norrtälje

Läs mer
Iden
Bakgrund
Kontraindikationer
Att Tänka På

- Medik8 är en klinisk serie med resultatinriktade produkter och behandlingar
- Medik8 har problemlösande Produkter
- Medik8 ger bevisade synliga resultat
- Medik8s produkter som lämpar sig för Hudproblem
- Medik8 är högstabila produkter som bygger på väldokumenterad grundforskning
- Medik8s produkter är Unisex; passar alla hudtyper och åldrar
- Medik8 innehåller ingredienser som ger minimal irritation

Läs mer

Grundaren av Medik8, Elliot Isaac, hade som mål att skapa ett vetenskapsbaserat hudvårdsmärke och presentera nya idéer och brittisk innovation på en internationell marknad som dominerades av amerikanska och franska företag. Idén och motivationen uppstod då Isaacs syster led av Rosacea och inte fick den hjälp hon behövde. Hans första produkt blev en creme av medicinsk kvalitet mot rodnad som innehåller 8% vitamin K – därav namnet Medik8. Märket lanserades 2009 och produkterna utvecklas både för hand och i små serier(för att garantera färskhet) i ett eget forskningslabb i England. Isaac har själv över 12 års erfarenhet av utveckling av professionella hudvårdsprodukter och tillsammans har han ett team med både forskare, biokemister, farmakologer och hudterapeuter.

Medik8s Miljötänk

Medik8 strävar efter att minimera påverkan på miljön överallt där de kan göra det. Dei tar hänsyn till detta i samtliga utvecklingssteg för deras produkter, från den första forskningen till den slutliga tillverkningen. Medik8 tror på grön kemi (vetenskapen bakom att tillverka ingredienser och produkter med en energieffektiv process) eftersom det är bättre för miljön och även kan ge mer stabila formler som är mer kompatibla med huden.

Läs mer

Allmänna kontraindikationer för produkter innehållande syror (tex AHA-syra)
Om du använder exfolieringsprodukter från en annan produktserie bör du ha avslutat dessa produkter minst 2 veckor före ny behandling. Utför ej exfoliering på solbränd (röd/irriterad) eller nyvaxad hud. Använd ej om du använder dig av receptbelagda, exfolierande produkter eller mediciner. Vid receptbelagda preparat som Roacutan bör man vänta minst 6 månader innan man behandlar med syror på huden.

Läs mer

Invänjning av Medik8 Hudvårdsprodukter

Tänk på att vänja in huden om du byter hudvårdsmärke och att inte börja med samtliga produkter direkt. Det tar ca 2-8 veckor för din hud att vänja sig vid nya hudvårdsprodukter och innan du ser en tydlig förbättring. Ibland kan man uppleva att det blir en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar. Detta är helt normalt. Oftast sker detta om du bytt till produkter som är mer aktiva än de du använt tidigare. Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag på huden. Upplever du bestående obehag bör du avbryta din behandling och kontakta våra hudterapeuter.

Auktoriserad Återförsäljare av Medik8produkter

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter som är inköpta via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard. Medik8 distribueras av Kraft Cosmetic i Sverige Du Hittar deras Hemsida Här >>

Frakt av dina produkter

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord och till ditt närmsta Postombud eller leverans med Instabox till paketskåp. Du kan komma att behöva identifiera dig med Bank-ID.

Leveranstid av dina produkter

Dina produkter packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar). Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Walley/Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning - Swish. Har du frågor om din betalning kontaktar du Walley på [email protected]

Rådgivning innan köp av produkter

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected], vi svarar inom 24h. Vill du få en skräddarsydd Hudvårdsrutin gör du enkelt vårt kostnadsfria Onlinehudtest Här >>

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Ansikte + -
Produkt Kropp + -
Hudtyp Ansikte + -
Hudtillstånd + -
Rutin + -
Hudtyp Kropp + -
Varumärke + -

Just Nu

Rengöring

Ansiktsvatten / Ansiktsspray

Peeling

Serum / Booster

24h / Dagcreme / Nattcreme

Ögon

Mask

Läppar

Kropp

Perfect Combos

Startkit - Fullsize

X

 

Vill du ha Nyheter & Erbjudanden på Medik8s Produkter?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla