• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 4250 Recensioner ★★★★★ Trustpilot
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Medik8

Medik8 är ett prisbelönt, globalt varumärke för hudvårdsprodukter som endast säljs av läkare och hudterapeuter. Medik8 produkter är framtagna, utvecklade och sammansatta av ett team med biokemister och farmakologer i vår forskningsanläggning i Storbritannien.
Medik8 tillverkar endast produkter med bevisad teknologi och professionell styrka. Medik8 produkter är särskilt framtagna för att fokusera på ålderstecken, akne, Rodnad & Rosacea , pigmentering och torr hud.

Läs mer
Iden
Bakgrund
Kontraindikationer
Att Tänka På

- Medik8 är en klinisk serie med resultatinriktade produkter och behandlingar
- Medik8 har problemlösande Produkter
- Medik8 ger bevisade synliga resultat
- Medik8s produkter som lämpar sig för Hudproblem
- Medik8 är högstabila produkter som bygger på väldokumenterad grundforskning
- Medik8s produkter är Unisex; passar alla hudtyper och åldrar
- Medik8 innehåller ingredienser som ger minimal irritation

Läs mer

Grundaren av Medik8, Elliot Isaac, hade som mål att skapa ett vetenskapsbaserat hudvårdsmärke och presentera nya idéer och brittisk innovation på en internationell marknad som dominerades av amerikanska och franska företag. Idén och motivationen uppstod då Isaacs syster led av Rosacea och inte fick den hjälp hon behövde. Hans första produkt blev en creme av medicinsk kvalitet mot rodnad som innehåller 8% vitamin K – därav namnet Medik8. Märket lanserades 2009 och produkterna utvecklas både för hand och i små serier(för att garantera färskhet) i ett eget forskningslabb i England. Isaac har själv över 12 års erfarenhet av utveckling av professionella hudvårdsprodukter och tillsammans har han ett team med både forskare, biokemister, farmakologer och hudterapeuter.

Medik8s Miljötänk

Medik8 strävar efter att minimera påverkan på miljön överallt där de kan göra det. Dei tar hänsyn till detta i samtliga utvecklingssteg för deras produkter, från den första forskningen till den slutliga tillverkningen. Medik8 tror på grön kemi (vetenskapen bakom att tillverka ingredienser och produkter med en energieffektiv process) eftersom det är bättre för miljön och även kan ge mer stabila formler som är mer kompatibla med huden.

Läs mer

Allmänna kontraindikationer för produkter innehållande syror (tex AHA-syra)
Om du använder exfolieringsprodukter från en annan produktserie bör du ha avslutat dessa produkter minst 2 veckor före ny behandling. Utför ej exfoliering på solbränd (röd/irriterad) eller nyvaxad hud. Använd ej om du använder dig av receptbelagda, exfolierande produkter eller mediciner. Vid receptbelagda preparat som Roacutan bör man vänta minst 6 månader innan man behandlar med syror på huden.

Läs mer

Invänjning av Medik8 Hudvårdsprodukter

Tänk på att vänja in huden om du byter hudvårdsmärke och att inte börja med samtliga produkter direkt. Det tar ca 2-8 veckor för din hud att vänja sig vid nya hudvårdsprodukter och innan du ser en tydlig förbättring. Ibland kan man uppleva att det blir en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar. Detta är helt normalt. Oftast sker detta om du bytt till produkter som är mer aktiva än de du använt tidigare. Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag på huden. Upplever du bestående obehag bör du avbryta din behandling och kontakta våra hudterapeuter.

Auktoriserad Återförsäljare av Medik8produkter

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter som är inköpta via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard. Medik8 distribueras av Kraft Cosmetic i Sverige Du Hittar deras Hemsida Här >>

Frakt

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord och paketet levereras till din brevlåda. Om Paketet inte får plats så lämnas det in till ditt närmsta Postombud och du aviseras då med SMS till det nummer du angav vid beställningen

Leveranstid

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar) Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Byten & Retur

Du har alltid 30 dagars öppet köp. För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst på [email protected] Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning. Samtliga Returer vägs. Samtliga returer debiteras 69:- och dras av på returnerat belopp.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning. Du Hittar deras Hemsida Här >>

Rådgivning

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected]

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Ansikte + -
Produkt Kropp + -
Hudtyp Ansikte + -
Hudtillstånd + -
Rutin + -
Hudtyp Kropp + -
Varumärke + -

Rengöring

Ansiktsvatten / Ansiktsspray

Peeling

Serum / Booster

24h / Dagcreme / Nattcreme

Ögon

Mask

Läppar

Kropp

JULKIT

Perfect Combos

Startkit - Fullsize

Startkit - Travelsize

X

 

Vill du ha Nyheter & Erbjudanden på Medik8s Produkter?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla