• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Ansiktsspray

Att ha en facemist i handväskan eller på skrivbordet är räddaren i nöden efter en dag när du börjar känna att huden blivit trött och behöver fukt. Blunda och spraya över din facemist och ditt ansikte kommer få tillbaka sitt glow. 

Hela tiden utsätts din hud av påfrestningar och då kan det vara välbehövligt att spraya över ett skyddande lager fukt. Du kan välja att använda den direkt på rengjord hy eller så använder du den under dagen för att fylla på med fukt.

 

Hur Väljer Jag?
Hudtyp
FAQ
Att Tänka På

Välj en ansiktsspray som passar hudens behov. En ansiktsspray kan med fördel användas den flera gånger om dagen och de allra flesta fungerar även bra över makeup. En ansiktsspray innehåller vårdande ingredienser som snabbt ger huden en fuktboost och ökar hudens lyster. Det finns även ansiktsmister med olika egenskaper så som exempelvis matterande eller talgreglerande - allt för att passa hudens behov.

Läs mer

Ansiktsmister fungerar för alla olika hudtyper och hudtillstånd då de mestadels ger huden fukt - och fukt kan ingen få för mycket.

Torr Hud -

Vid torr hy inkluderas en ansiktsspray med fördel i hudvårdsrutinen. Spraya gärna mellan lagren i din rutin för att verkligen binda fukt på djupet. Återappliceras även under dagen.

Normal Hud -

Vid normal hudtyp är det som med alla andra hudtyper - viktigt med fukt. Spraya gärna mist mellan lagren i din rutin för att verkligen binda fukt på djupet. Återappliceras även under dagen.

Blandad Hud -

Vid blandhy är det viktigt med fukt under dagen för att balansera upp huden. Här finns det även mister som har en mild matterande effekt om huden upplevs blank under dagen.

Fet Hud -

Vid fet hy kan huden ofta bli glansig under dagen. Detta kan motverkas genom att använda en fuktgivande ansiktsmist som har en milt matterande effekt. Det finns även ansiktsmist som bidrar till att minska talgproduktionen för att balansera upp huden hos en fet hy.

Känslig hud

En fuktspray kan hjälpa en stressad och känslig hy att kännas kylande om den har blivit utsatt för värme som exempelvissol eller framför en datorskärm. Här kan huden matas med lugnande ingredienser under dagen för att hålla blossighet och hetta borta.

Läs mer

Vad är en settingspray för något?

Ett stort plus med att använda en face mist är att den gör att din makeup håller bättre under dagen samt att du kan fylla på med fukt om du börjar känna dig torr efter en dag framför datorn eller flygresan. Att använda ett ansiktsspray som har primereffekt gör att du sätter makeupen på plats och den håller längre under dagen. Den kan också hjälpa makeupen att få ett jämnare resultat.

Hur ofta ska man använda ansiktsspray?

Det kan du använda egentligen hur många gånger om dagen som helst. Det finns ingen gräns när det gäller fukt.

Finns det ansiktsspray eller facemist till en känslig hud?

Absolut kan en med känslighet använda en facemist! Det finns flera sprayer som ger enbart fukt, men också varianter som bidrar med lugnande ingredienser till huden. Perfekt att ha framför datorn eller vill lugna rodnad under dagens gång.

Kan man använda ansiktsspray som gravid eller ammande?

Det finns ingenting som hindrar användning av facemist vid graviditet eller amning. Ansiktssprayer är generellt väldigt återfuktande och innehåller ofta inga aktiva ingredienser som stressar huden.

Kan man använda facemist vid akne?

Att återfukta huden behöver alla hudar, oavsett kondition! Fuktmist är ett perfekt sätt att se till att huden är rikligt återfuktad. Det finns även mister som har en talgreglerande effekt och motverkar glansighet - samtidigt som det återfuktar. Använd gärna på vår filterfunktion för att hitta dessa sprayer.

Läs mer

Auktoriserade återförsäljare

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard.

Leveranstid

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h(vardagar). Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från att din order har blivit bekräftad.

Byten & Retur

Du har alltid 30 dagars öppet köp. För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst [email protected] Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten orginalförpackning. Samtliga Returer vägs. Samtliga returer debiteras 89:- och dras av på returnerat belopp.

Säkra betalningar

Vi samarbetar med Walley och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som Swish - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning

Rådgivning

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected]

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Ansikte + -
Hudtyp Ansikte + -
Hudtillstånd + -
Rutin + -
Varumärke + -

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla