• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

bareMinerals

bareMinerals är ett makeup-brand som skapar innovativa produkter som gör gott för huden och miljön - utan att kompromissa med resultatet. bareMinerals mission är att hjälpa människor se vackra ut och även att känna sig vackra. Det finns ett brett sortiment med färger och texturer för att passa alla önskemål och smaker. Grunden i bareMinerals produkter är bergsmineraler som är 100% naturliga och baserade från rena mineraler från naturen. Mineralformlerna är skapade för att arbeta tillsammans i harmoni med huden direkt och över tid, både dag och natt. Produkterna bidrar med många hudvårdande fördelar - berikade med alger, kallpressade oljor och naturliga pigment. I åratal har det forskats kring mineraler och deras kraft och potential att ge näring, energi och förnyelse till huden. bareMinerals är noga utformat för att ge just din hud dessa fördelar.

Läs mer
Varför Mineraler?
Historia
FAQ
Att Tänka På

Som mineralexperter inom makeup och hudvård tycker bareMinerals att smink inte bara är till för att få dig att se bra ut - de bör också vara bra för din hud. Det var startskottet för mineralsmink som blev en revolution med deras prisbelönta bareMinerals-Original Foundation som lanserades 1995. Det är också anledningen till att mineraler förblir en viktig del av varje innovation som bareMinerals utvecklar för huden. Mineralerna ger även ett lätt UV-skydd och kompletterar hudvården bra. Man kan säga att bareMinerals makeup blir en förlängning av hudvården.

bareminerals Makeup använder sig av naturligt framställda mineraler för att ge exceptionellt långvarig täckning, låta huden andas och ge rik pigmentering med krämig lysterkänsla. Tack vare naturliga mineraler får makeupen även skydd mot UVA och UVB, vilket bidrar till ett förbättrad skydd mot solskador.
Bäst av allt, skapades alla deras mineral formler för att arbeta tillsammans i harmoni för att förbättra din hud direkt och över tid, dag och natt.

Läs mer

bareMinerals (tidigare Bare Escentals) grundades för över 35 år sedan men det var inte förens 1995 då man lanserade bareminerals första makeup serie som det tog ordentlig fart. Det var Bare Escentuals VD, Leslie Blodgett som hade idén om att skapa naturlig makeup som inte skulle irritera huden eller orsaka finnar.

bareminerals Makeup och bareminerals Skincare skapades för att förbättra din hud från utsidan. Deras mission är att leverera Clean Beauty som är cruelty-free och bra för huden utan att kompromissa med resultatet eller miljön. Produkterna innehåller inga onödiga tillsatser eller ingredienser som kan irritera. Produkterna innehåller istället botaniska extrakt och naturliga ingredienser som förbättrar hudens välmående och utseende.

bareMinerals Hudvård

Från att enbart jobbat med makeup har bareMinerals utökat sitt sortiment med hudvård för att förbättra huden i grunden. Deras produkter jobbar allt ifrån porminskande till anti-age för en mer mogen hud. Grunden i deras hudvård är densamma som makeupen - renhet och ingredienser med bas från naturen.
ActiveSoil Complex, är en exklusiv ingrediens i hudvårdsserien som innehåller en omfattande blandning av potenta makro- och mikro mineraler för att öka cellförnyelsen, förbättrar lyster och hjälper huden att försvara sig mot miljöfaktorer.

Läs mer

Hur vet jag min Nyans i bareMinerals?

Det allra bästa är att testa fysiskt i en butik. Testa där gärna i ansiktet med tre olika nyanser i snarlik ton med ditt ansikte. För att få bästa möjliga uppfattning är det att föredra att testa i hela ansiktet. Den nyans som passar dig, är den som syns minst och smälter in. Undvik att kolla din nyans på händer eller armar, din ton i ansiktet är sällan densamma! Ett tips är även att blanda 2 olika nyanser av din foundation, då din hudton kan ändras över året beroende på sommar eller vinter.

Hur tar man reda på sin underton?

Det enklaste sättet för ett otränat öga är att kika på insidan av din underarm. Ser blodådrorna ser mest gröna ut så drar din hudton troligen mer åt gult/varmt. Är dina blodådror däremot mer åt det blåa håller kan din hudton vara mer rosa/kallt.

Fungerar det att använda bareMinerals på akne?

bareMinerals mineralsmink är passande för alla hudtyper och hudtillstånd. De fungerar bra för en aknehud och täpper inte till porerna.

Innehåller bareMinerals naturliga ingredienser?

Ja! bareMinerals tycker att det är viktigt med rena ingredienser men utan att kompromissa med resultatet. De tillverkar smink med naturliga mineraler och renhet i sina formulationer har varit viktigt redan från start.

Innehåller bareMinerals talk?

bareMinerals makeup innehåller inget talk och inte heller några parabener, gluten eller syntetisk parfym.

Är bareMinerals Cruelty-free?

Ja, självklart utförs inga tester på djur och märket är Cruelty-free.

Vad är hållbarhetstiden på bareMinerals?

Det är lite beroende på vad för sorts makeup. Flytande makeup har kortare förbrukningstid. Generellt om produkten är öppnad rekommenderar bareMinerals själva att de byts ut efter 12 månader. Oöppnad förpackning håller i flera år. Speciellt puderform av foundation har lång hållbarhet - även som öppnad. Detta för att sminket inte är organiskt.

Passar bareMinerals en känslig hud?

Produkterna från bareMinerals passar alla hudtyper och hudtillstånd, även en känslig hud. Större delen av deras produktsortiment är fritt från konserveringsmedel, konsistensgivare, mineralolja, syntetiska färgämnen och parfym som annars hade kunnat irritera en känslig hud eller täppa igen porerna.

Hur sköter man om borstarna från bareMinerals?

Det är otroligt viktigt att sköta om dina borstar! Det är där som bakterier och smuts främst fastnar och kan sprida sig i ansiktet. Rengör med fördel en gång i veckan. Rengör med varmt vatten, tillsätt rengöring och löddra upp. Skölj ur borstarna och låt torka. Var varsam och låt gärna de torka liggande för att undvika att lösa upp limmet!

Läs mer

Auktoriserad Återförsäljare av bareMinerals

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter som är inköpta via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard.

Leveranstid av dina bareMineralsprodukter

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar) Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Rådgivning innan köp av bareMinerals

Är du osäker på valet av dina bareMineralsprodukter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected]

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Ansikte + -
Produkt Makeup + -
Hudtyp Ansikte + -
Hudtillstånd + -
Rutin + -
Varumärke + -

Just Nu SuperPris

Foundation/Bas

Concealer

Bronzer/Blush

Highlighter/Bronzer

Setting Powder

Primer

Läppar

Bryn

Ögon

Borstar

Hudvård

X

 

Vill du ha Nyheter & Erbjudanden på bareMinerals produkter?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla