Trustpilot

FRI FRAKT | SNABB LEVERANS | AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE

bareMinerals


ORIGINAL FOUNDATION + BORSTE I MINIFORMAT PÅ KÖPET

bareMinerals

Topplista

Varför Mineraler?

Bakgrund

Filosofin

Foundation

Att Tänka På

bareMinerals skapades av Leslie Blodgett för 20 år sedan med målet att förbättra din hud från utsidan. I åratal har vi forskat kring mineraler och deras kraft och potential att ge näring, energi och förnyelse till din hud. BareMinerals är noga utformat för att ge dig dessa fördelar. Varje mineral i BareMinerals formuleringar är noggrant utvalda för att leverera bevisade resultat. Mineralformlerna är dessutom skapade för att arbeta tillsammans i harmoni och förbättra din hy direkt och över tid, såväl dag som natt. bareMinerals är idag ett av de mest kända varumärkena inom mineralsmink. Varumärket erbjuder makeup som även verkar som hudvård då produkterna innehåller 100% naturliga bergsmineraler.
bareMinerals vårdar och verkar antiinflammatoriskt. Produkterna passar därför väldigt bra för känslig hy, allergiker och personer som lider av acne och annan problemhy. Större delen av sortimentet är fritt från konserveringsmedel, parfym, konsistensgivare, mineralolja, syntetiska färgämnen och andra kemiska ingredienser som kan irritera eller täppa igen porerna.Som mineralexperter inom makeup och hudvård bör inte bara smink få dig att se bra, men de bör också vara bra för din hud. Det är därför de startade en mineralsmink revolution med deras prisbelönta Original SPF 15 Foundation, och det är anledningen mineraler förblir en viktig del av varje innovation som vi utvecklar för din hud. Upplev den omvandlande kraften av bareminerals. Mineralsmink ger ett naturligt, men samtidigt hållbart och täckande resultat. Och detta utan att irritera eller täppa till hyn. Och för personer mer acne, rosacea eller andra slags hudproblem så rekomenderar vi att man använder mineralsmink framför annat smink då huden får andas

• Fördelar med bareMineras mineralsmink

• Passar alla, även dem med problemhud

• Är och ser naturligt ut

• Tar bort ojämnheter och döljer effektivt skavanker

• Fungerar antiinflammatoriskt

• Täpper inte till huden utan tillåter huden att andas

• Resultatet är hållbart. Sminket sitter kvar hela dagen även om du svettas

• Skyddar huden mot skadliga solstrålar då det innehåller naturligt solskydd i form av titanoxid och zinkoxid

• Hållbarheten är evig då inga bakterier kan frodas i sminket till skillnad mot i vanligt smink

Vad är Mineralsmink & vad är det gjort av?

Ett mineralsmink är gjort endast av mineraler och består av järnoxider, zinkoxid och titandioxid. De mals och slipas och är uppdelat i mycket små partiklar för att skapa mineralmakeup. Järnoxider: Dessa att matcha din hudtyp och uppnå perfekt färg. Zinkoxid: Fungerar som en naturlig solskyddsmedel. Det är också en antioxidant och anti-inflammatorisk. Mica pulver: Dessa ingredienser används för att skapa glöd och skimmer till stiftelser och concealers. Titandioxid: annan naturlig solskyddsmedel, hjälper denna ingrediens ger huden en lysande utseende och täcker brister. Det är också en anti-inflammatorisk, så det kan hjälpa lindra och lugna irriterad hud.

Vad är fördelarna med att använda Mineralsmink?

Det finns många fördelar med att använda mineral makeup istället för traditionell makeup. Detta är inte att säga att traditionell makeup inte har sina fördelar också. Men den stora skillnaden är frånvaron av ingredienser som verkar negativt på huden, såsom talk, kemiska färgämnen, bindemedel och kemiska konserveringsmedel. Även om dessa produkter ger precis lika bra täckning, kan det hindra huden från att andas och förlänga eller förvärra någon rodnad, torrhet och fläckar, vilket i sin tur skapar ett behov att bära mer. Men med ett naturligt mineralsmink kan det ge liknande eller ännu bättre täckning. I själva verket beroende på det utseende du vill med hjälp av att mineralsminket är byggbart. Många konsumenter hävdar att mineralsmink resulterar i en mer naturlig felfri hy, precis som en andra hud. Detta för att den låter huden andas på ett naturligt sätt. Din hud är ett organ. Och precis som andra organ i kroppen, absorberar det vad du sätter på den. Detta innebär att det inte bara är de skadar huden med kemikalier genom att använda traditionell makeup, är de också sätta dessa kemikalier direkt i sin kropp. Genom att använda mineralsmink de eliminera den skada de gör. Mineralsmink hjälper till att minska utseendet av fina linjer och rynkor. Det hjälper dölja akne eller hud problem. Mineralissima ger huden en frisk, naturlig lyster att du ser yngre och mer levande

Vad är skillnaden mellan Traditionellt Smink & Mineralsmink?

Forskning har slagit fast att mineralsmink är bättre för din hud. Det är vad mineralsmink saknar som gör dem fantastiskt för huden. Inga konstgjorda färg, oljor, parfymer (främsta orsaken till irritation eller allergier) konserveringsmedel för att täppa till porerna och irritera huden. Den unika kombinationen av glimmer, zinkoxid, järnoxider och titandioxid har antiinflammatoriska egenskaper som är bra för dem med problematisk hud som akne, eksem, rosacea, eller de känsliga för solljus efter ingrepp som kemisk peeling. Denna typ om makeup har en lugnande effekt på huden.Eftersom mineralsmink har kombinationen av titandioxid och zinkoxid båda ingredienserna som finns i solkräm, kan dessa ingredienser erbjuda skydd från solen och från effekterna av åldrande.En av de bästa skälen att bära mineralsmink är att det är icke-comedongenic, vilket betyder att den inte täppa till porerna tillåter huden att andas, men det bästa kosmetiska du kan bära är en frisk hud. Ytterligare fördelar är att den inte uppmuntrar bakterietillväxt, därför finns det inte samma risk för kontaminering, med en bonus på en ökad hållbarhet jämfört med icke-mineralbaserade make-up.

Läs mer

bareEscentials grundades för över 35 år sedan men det var inte förens 1995 då man lanserade bareminerals första makeup serie som det tog ordentlig fart och var hjärnan bakom den lanseringen var Bare Escentuals VD, Leslie Blodgett. Idén började som ett försök att skapa en naturlig makeup som var mindre benägna att irritera huden och orsaka finnar. Märkets originalprodukter kom alla i lös form mineralpulver för att undvika införandet av kemiska fyllmedel och bindemedel. Succen kom inte direkt utan först 1997 då QVC, ett hem shopping nätverk, började sälja produkterna. Under 2010 så köpte Tokyo-baserade Shieseido Bare Escentuals och bareminerals makeupserie. Sedan förvärvet har utbudet utökats med en mängd olika produkter, bland annat pressade-pulverprodukter och senare en flytande foundation.

Läs mer

bareminerals Makeup och bareminerals Skincare skapades för att förbättra din hud från utsidan. I åratal har de undersökt kraften och potentialen av mineraler för att ge näring, energi och förnya deras 24-timmars mineraler och deras ansiktsvård är avsiktligt utformad för att kontinuerligt föra dessa fördelar för dig. Varje mineral i deras egna formuleringar är noggrant utvalda för att leverera bevisade resultat. bareminerals Makeup utnyttjar naturligt framställda mineraler för att ge dig exceptionellt långvarig täckning, låta huden andas, rik pigmentering med krämig lysterkänsla och brett spektrum UVA / UVB solskydd. ActiveSoil Complex, den exklusiva ingrediensen i deras hudvårdsserie, innehåller en omfattande blandning av potenta makro- och mikro mineraler för att öka cellförnyelsen, förbättrar lyster och hjälper din hud försvara sig mot miljöfaktorer. Bäst av allt, skapades alla deras mineral formler för att arbeta tillsammans i harmoni för att förbättra din hy direkt och över tid, dag och natt.

Läs mer

bareMinerals Absoluta storsäljare och stöttepelaren bakom hela Makeupserien är deras Original Foundation som är en av världens mest sålda Foundation

Vinnaren

Original Foundation SPF15 ger dig all den perfekt täckning du vill ha med en naturligt självlysande finish som inte klumpar eller kakar sig. Det är bevisat att förbättra utseendet på din hud över tiden. Den krämiga mineraler minskar utseendet av fina linjer och rynkor utan att torka ut huden. Dess silkeslen, mjuk konsistens ser ut som ett pulver, men känns som en kräm och polerar på vackert. Tillverkad med bara den renaste, högsta kvalitet ingredienser. Den har ett naturligt solskydd och vunnit massor med priser - Best Beauty Buy 2014 - Best Mineral Base InStyle, 2011-2014 - Hall of Fame Best Mineral Base InStyle, 2013-2014 - QVC Customer Beauty Awards Best Foundation QVC, 2013 - Debenhams Beauty Club Award Debenhams Best Foundation, 2013 - Best Beauty Buy 2012 - Best Mineral Base InStyle, 2009-2012 - QVC Customer Beauty Awards Best Foundation QVC, 2012 - Look Fantastic Hair & Beauty Awards 2012 - Best Foundation Look Fantastic, 2012 - Top Sante Glow Health & Beauty Awards Best Foundation Top Sante, 2012 - The Psychologies Positive Beauty Awards Best Mood-Boosting Make-Up Psychologies, 2012

bareMinerals Olika Foundation

bareminerals foundation finns i alla former, detta för att det ska finnas något för alla oavsett om man gillar pulverform eller flytande. Eller har ett speciellt behov.

Original Foundation

Pulverfoundation passar alla hudtyper men som gillar ett naturligt resultat med lyster. Medel till full täckning som varar upp till 8 timmar och är kliniskt bevisat att främja klarare, friskare hy. Applicera med Full Flawless Face Brush, en avsmalnande borste perfekt för medel till full täckning.

Matte Foundation

Pulverfoundation som passar dig med kombinerad till fet hud som vill ha ett matt resultat. Hjälper till att absorbera överflödig olja och eliminera glans med felfri ren till full täckning. Innehåller ActiveSoil Complex, är det kliniskt bevisat att minimera uppkomsten av porer. Applicera med Full Flawless Face Brush, en avsmalnande borste perfekt för medel till full täckning.

Ready Foundation

Pressad Foundation som har en lång hållbarhet med medel till full täckning och med en känsla som täcker allt men ändå känns som ingenting. Ger en ökning av hudhydratisering upp till 108% efter 12 timmars användning - håller din hud mjuk, frisk och ser yngre ut. Passar dig med normal till torr hud som vill ha ett matt resultat. Applicera med Precision Face Brush - Dess vinklade borst passa ansiktets konturer för exakt medellång till full täckning.

Bareskin SPF 20 Foundation

Flytande Foundation som är skapad med exceptionell renhet i sinnet och drivs av lila växt stamceller och C-vitamin, smälter denna ultratunna , viktlös vätska in i huden för att ge sömlös, justerbar täckning samtidigt som den levererar en betydligt ljusare, jämnare-tonad hy. Passar alla Hudtuper och ger ett väldigt naturlig finish. Använd den med Perfecting Face Brush. Designad för bareSkin® Foundation, med sin unika vätskebehållaren ger den en justerbar täckning för en verkligt smidig applicering.

Complexion Rescue

En multi-tasking Foundation som kombinerar hudvård och ger en naturligt strålande täckning samtidigt. Det bästa av en BB, CC, och en färgad dagkräm ... med en ökning 215% i återfuktining efter bara en vecka enligt studier. Detta är ett helt nytt sätt att tänka på smink och passar alla hudtyper. Använd den med Smoothing Face Brush. Som har en kupolformad design och ger en airbrushed effekt.

Blemish Remedy Foundation

Pulverfoundation - Viktlös mineralfoundation i pulverform som hjälper till att reducera uppkomst av acne samt förstorade porer. Neutraliserar rodnader i huden samtidigt som den minimerar överflödig talg och blankhet i huden. Formula med Aspen Bark och Tea Tree Oil för att främja klarare, friskare hy. • 100% av kvinnorna upplevde betydande minskning av hudens olja • 92% av kvinnorna upplevde signifikant minskning av porstorlek utseende. Använd med Seamless Buffing Brush för en vacker perfekt täckning.

Läs mer

Auktoriserad Återförsäljare av bareMinerals

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter som är inköpta via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard. Svensk Agentur för bareMinerals är Dermarome - Du hittar oss i deras lista som Auktoriserad Återförsäljare Här >>

Frakt

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord och paketet levereras till din brevlåda. Om Paketet inte får plats så lämnas det in till ditt närmsta Postombud och du aviseras då med SMS till det nummer du angav vid beställningen Leveranstid Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar) Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Byten & Retur

Du har alltid 30 dagars öppet köp. För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst på [email protected] Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning. Samtliga Returer vägs. Samtliga returer debiteras 69:- och dras av på returnerat belopp.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning. Du Hittar deras Hemsida Här >>

Rådgivning

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected]

Läs mer

Vill du ha Nyheter & Erbjudanden på bareMinerals produkter?