• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Dusch & Bad

Här hittar du vårt utbud för dusch & bad. Lika viktigt som det är att du tar hand om din ansiktsvård är det att du tar hand om huden på resten av kroppen. Det börjar redan i duschen med lyxiga produkter som lätt skapar hemmaspa-känslan.


 

Hur Väljer Jag?
Varianter
FAQ
Att Tänka På

Välj bland våra härliga rengöringar för kroppen, lika viktigt som att du har rätt rengöring för ansiktet så är det lika viktigt att ha rätt duschcreme för kroppen. Utgå från ditt eget tycke gällande textur.

Läs mer

Det finns en mängd olika produkter för rengöring på kroppen, beroende på tycke och smak. Alla olika varianter av rengöring passar alla, men det finns olika texturer för att passa alla olika smaker.

Duschkräm

Mjuk rengörande lotion som har fuktbevarande egenskaper. Passar alla hudtyper men framförallt dig med torr eller narig hud.

Dusch-mousse

Kroppsrengöring i mousseform som återfuktar och djuprengör huden. Efterlämnar huden mjuk.

Duschgel

Passar alla hudtyper och framförallt en hud som kan ha vissa tendenser till akne eller plitor. Rengör huden effektivt.

Läs mer

Vad är en duschkräm?

En duschkräm är en rengörande produkt som används på kroppen vid dusch. Enbart vatten kan vara uttorkande. Att använda återfuktande och djuprengörande duschkrämer och duschgeler gör huden ren och fräsch.

Vad är Shower gel?

Shower gel är samma sak som duschgel och duschkräm - kärt barn har många namn!

Hur väljer man sin shower cream?

Det finns en mängd olika varianter och texturer. Det lättaste är att testa sig fram.

Vilken Duschgel passar en torr hud?

En torr hud har behov av mer lipider. Här kan en duscholja passa - den rengör men bidrar även till nödvändig näring till huden. Glöm inte att använda en bodylotion efteråt!

Läs mer

Generella Tips

Något som är viktigt att tänka på när man använder tvål och duschar är att det har en uttorkande effekt på huden. Därför är det viktigt att man har rätt tvål för huden, upplevs din hud torr kan då en duscholja istället vara att föredra framför en tvål.
Tänk på att inte duscha för varmt - även om det inte finns något bättre än en varm dusch så mår huden bäst av att inte duscha för varmt. Märker du att huden blir röd eller börjar svida är det ett tecken på att det är för varmt och då kommer det påverka hudens naturliga oljor och torka ut huden.
Komplettera med en kroppslotion efter din dusch för att återställa hudens fukt.

Auktoriserade återförsäljare

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard.

Leveranstid

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h(vardagar). Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från att din order har blivit bekräftad.

Byten & Retur

Du har alltid 30 dagars öppet köp. För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst [email protected] Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning. Samtliga Returer vägs. Samtliga returer debiteras 89:- och dras av på returnerat belopp.

Säkra betalningar

Vi samarbetar med Walley och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som Swish - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning

Rådgivning

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected]

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Ansikte + -
Produkt Kropp + -
Hudtyp Ansikte + -
Hudtillstånd + -
Rutin + -
Hudtyp Kropp + -
Varumärke + -

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla