• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Specialvård

Här finner du produkter som jobbar på ett specifikt problemområde eller är en produkt som är mer aktiv. Det finns allt från lotions till fluider som förbättrar hudkvaliteten på kroppen på olika sätt. Dessa produkter har olika aktiviteter i sig för att jobba på exempelvis celluliter, bristningar, ojämn hudstruktur eller fettreducerande. 

Hur Väljer Jag?
Tillstånd
Att Tänka På

Ibland behöver huden på kroppen hjälp för att motverka eller minska vissa tillstånd i huden. De produkterna här har olika användningsområdet beroende på vad du har önskemål att jobba på. För att hitta korrekt produkt för dig används med fördel filterfunktionen nedan.

Läs mer

Celluliter -

Celluliter är ett tillstånd i huden där underhudsfett klumpat ihop sig vilket ger ett gropigt utseende. Krämer som kan förbättre en hud som fått celluliter, innehåller ofta koffein och ingredienser som sätter igång blodcirkulationen. Detta för att hjälpa kroppen att avlägsna slagg och hjälper göra huden mer fast. Dessa är ett komplement för en i övrigt hälsosam livsstil

Keratosis Pilaris -

Keratosis pilaris är en mycket vanlig hudtillstånd som påverkar många människor i alla åldrar. Det är ett godartat tillstånd som visas som många små, grova, röda knölar, främst runt hårsäckarna på de övre armar, ben, skinkor och ibland även på kinder. Knottrorna består av talg och gamla keratiniserade hudceller, som täpper igen utgången för hårfollikeln. Här kan du behandla med krämer/peelingar som innehåller syra som varsamt bidrar till en förbättring av hudstrukturen.

Nedsatt Elasticitet

När vi åldras försämras hudens elasticitet och huden kan börja hänga och upplevas "slapp". Det finns produkter som motverkas detta och förbättrar cirkulation och har en uppstramande effekt. Här finns det även apparatur som hjälper att förbättra hudens tonus.

Läs mer

AUKTORISERADE ÅTERFÖRSÄLJARE

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard.

LEVERANSTID

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h(vardagar). Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från att din order har blivit bekräftad.

BYTEN & RETUR

Du har alltid 30 dagars öppet köp. För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst [email protected] Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten orginalförpackning. Samtliga Returer vägs. Samtliga returer debiteras 89:- och dras av på returnerat belopp.

SÄKRA BETALNINGAR

Vi samarbetar med Walley och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som Swish - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning

RÅDGIVNING

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected]

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Ansikte + -
Produkt Kropp + -
Hudtyp Ansikte + -
Hudtillstånd + -
Rutin + -
Hudtyp Kropp + -
Varumärke + -

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla