• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Priori

Du och din hud är unik ända ner på cellnivå. PRIORI, med sitt framåttänkande professionella team utvecklar hudvård med den allra senaste teknologin med din huds individualitet i fokus. Genom att Priori använder sig av omsorgsfullt framtagna, avancerade nyheter inom bioteknologi kan deras produkter leverera det resultat specifika hudtyper är i behov av – det är adaptiv hudvård.

Serier
Adaptiv Hudvård
Invänjning
Att Tänka På

Adaptive Core Formulas

Detta är en resultatdriven serie baserad på de avancerad adaptiva LCA-komplexet som bygger upp huden, tillför näring och ger skydd. Adaptive Core Formulas förbättrar din hud och ger direkta synliga resultat. Denna serie ger huden en skonsam exfoliering och återfuktar grundligt. Den passar alla hudtyper och hudtillstånd. LCA-komplexet ger huden de bästa förutsättningarna för ett bra resultat, samtidigt som den ökar den naturliga hyaluronsyran i huden. Efter att man börjat använda dessa produkter upplever man förbättrad fukthalt i huden, struktur och volym. Dessutom innehåller LCA Complexet antioxidantegenskaperna som vi finner i Vitaminerna A, C, E och Vit A. Adaptive SuperCeutical Formulas Denna produktserien är baserad på det avancerade bioteknologiska komplexet Q+SOD. Denna adaptiva, superceutical formula ger din hud synliga resultat direkt. Det ovanliga med dessa komplexa produkter är att huden tar till sig de delar i formulan den behöver, när den behöver. Resultatet blir en hud med lyster som är återfuktad med en förbättrad hudstruktur.

TTC: Triple Turmeric Complex

Priori har som mål att använda ingredienser av allra högsta kvalitet, som ska ge bästa möjliga resultat. Varumärket har en gedigen erfarenheten av bioteknik som har gjort det möjligt att pusha naturens gränser och producera en “ren” serie hudvårdsprodukter med en formula som är 99 % naturlig. Med skulle kunna säga att Tekniken möter Naturen. Alla produkter från TTC-serien består av en exklusiv, högeffektiv och naturligt komplex av tre sorters färglös gurkmeja, grönt te, druvkärnor och lakrits som ger en kraftfull multifunktionell adaptiv effekt; de tillför antioxidanter, verkar uppljusande och antiinflammatorisk.

TETRA fx 250

TETRA är nästa generations solskydd. Det är det ultimata skyddet som både reparerar och skyddar 365 dagar om året, oavsett väder. TETRA är först ut att kombinera fyra nivåer av skydd: DNA repair Enzymes, antioxidanter, SPF och IR (infrarött) skydd. Dessutom finns dem i en färgad och en ofärgad formula för att passa allas behov och önskemål.

Läs mer

PRIORIs grundtes är att varje individs hudkemi är unik och att hudvården måste kunna anpassas därefter. PRIORIs adaptiva produkter ‘avkodar’ din huds individuella behov och anpassar därefter tillförseln av fukt, näring och skydd under hela dygnet. Teknologin är så pass intelligent att den kan kommunicera med din hud för att kunna anpassa sig efter förändringar i miljön. De avancerade formuleringarna är genomgående för alla produkter, för såväl rengöringar som serum, dag- och nattprodukter.

Läs mer

Invänjning av Prioriprodukter
Tänk på att vänja in huden om du byter hudvårdsmärke och att inte börja med samtliga produkter direkt. Det tar ca 2-8 veckor för din hud att vänja sig vid nya hudvårdsprodukter och innan du ser en tydlig förbättring. Ibland kan man uppleva att det blir en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar. Detta är helt normalt. Oftast sker detta om du bytt till produkter som är mer aktiva än de du använt tidigare. Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag på huden. Upplever du bestående obehag av Prioris produkter bör du avbryta din behandling och kontakta våra hudterapeuter.

Läs mer

Frakt av dina produkter

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord och till ditt närmsta Postombud eller leverans med Instabox till paketskåp. Du kan komma att behöva identifiera dig med Bank-ID.

Leveranstid av dina produkter

Dina produkter packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar). Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Walley/Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning - Swish. Har du frågor om din betalning kontaktar du Walley på [email protected]

Rådgivning innan köp av produkter

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected], vi svarar inom 24h. Vill du få en skräddarsydd Hudvårdsrutin gör du enkelt vårt kostnadsfria Onlinehudtest Här >>

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Ansikte + -
Produkt Kropp + -
Produkt Makeup + -
Hudtyp Ansikte + -
Hudtillstånd + -
Rutin + -
Hudtyp Kropp + -
Varumärke + -

Rengöring

Peeling

Serum / Booster

24h / Dagcreme / Nattcreme

Ögon

Specialprodukter

Sol

Makeup

Kropp

Kit

X

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla