• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Akademikliniken

Akademiklinikens plastikkirurger har under åren mött många patienter vars behov sträckt sig utanför plastikkirurgins område. Det har till exempel rört sig om åkommor som fina linjer,rosacea, acne och solskadad hud men även rynkighet, torrhet och tappad elasticitet i huden.
För att ta den senaste utvecklingen inom hudvårdsprodukter till Sverige och Akademiklinikens patienter bestämde de sig för att lansera en egenutvecklad hudvårdsserie under eget varumärke. Detta var starten för mer än tre år av forskning och utveckling utförd av ett team av experter bestående av ledande biokemister, internationella kosmetiska experter, kirurger, hudläkare och hudterapeuter – alla knutna till kliniken.Produkterna är framtagna i samarbete med deras doktorer.
Produkterna är utformade för att dels komplettera klinikens olika behandlingar/ kirurgi – dels för att passa en generell hud

Läs mer
Behandla
Vårda & Skydda
Filosofin
Att Tänka På

Rengöra Huden med Akademiklinikens Produkter

Daglig rengöring är viktigt för en sund hud. Det är speciellt viktigt att rengöra ansiktet före du går och lägger dig – detta för att ta bort dagens smuts, fett och föroreningar. Täckkrämer och färgade dagkrämer förorenar huden och kan ha en skadlig verkan om de inte tas bort dagligen. En grundlig rengöring stimulerar och tillför viktiga näringsämnen samt hjälper huden att utnyttja krämens aktiva ämnen bättre. På natten skapar huden nya och friska hudceller. Fettämnen, avfallsämnen och döda hudceller bör tas bort varje morgon så att huden kan andas. Akademikliniken har valt att utveckla skonsamma rengöringar och toners med fokus på extra hudvårdande och barriärstärkande ingredienser. Detta för att kunna erbjuda en effektiv och säker rengöringsrutin, som samtidigt tillför lyster, fukt och extra vitaminer – för hemmabruk och vid professionell behandling.

Hur ofta ska jag rengöra med Akademiklinikens Rengöring?

De flesta experter håller med om att två gånger om dagen och då i regel en gång på morgonen och en gång på kvällen. Naturligtvis är denna rekommendation inte för alla, och alltför ofta kommer att torka ut ansiktet. För andra, alltför sällan lämnar sitt ansikte fet och smutsiga. Hur ofta du tvättar ansiktet beror på din hudtyp också. De med fet och acne-benägen hud i allmänhet bör tvätta två gånger om dagen. För dig med en känslig hud så har Akademikliniken tagit fram Cure Extra Care Cleanser som är mild och skonsam för huden.

Behandla Huden med Akademiklinikens Produkter

När man efter sin rengöring vill behandla sitt fokusområde så har akademikliniken mycket bra Produkter för detta Akademiklinikens serum innhåller höga halter av aktiva ingredienser som snabbt går ner i huden, där de sedan återfuktar, stärker och bearbetar. Vissa serum kan behöva introduceras för huden, dvs. användas med försiktighet i början, innan huden har vant sig.

Känslig & Sensiviterad Hud?

Har du en känslig eller tillfälligt Sensitiviserad hud så har Akademikliniken tagit fram Cure Extra Care Moist som är en vårdande och barriärstärkande mjukgörare särskilt anpassad för en fuktfattig och tillfälligt sensitiviserad hud. Den förser huden med extra fukt och näring, samtidigt som peptider och botaniska extrakt hjälper till att bibehålla lugn och balans. Personer med känslig hud ska vara extra försiktigt i solen och bör behandla sin hud med produkter som innehåller lugnande ingredienser. Personer med känslig hud kan ofta känna att det blir värre när man dricker alkohol, äter stark mat eller stressar. Liknande som för de som utvecklar Rosacea

Läs mer

Vårda huden med Akademiklinikens Produkter

Akademiklinikens vårdande produkter har intensiva fuktgivande egenskaper som bidrar till att jämna ut fina torrhetslinjer. Innehåller rikligt med skyddande antioxidanter och växtextrakt, bland annat A- och C-vitamin som aktivt hjälper huden att förebygga förtida hudåldrande. Hudens spänst och lyster förbättras, samtidigt som hudbarriären stärks och återuppbyggs.

Skydda huden med Akademiklinikens Produkter

Akademikliniken har med hjälp av ny solskyddsteknologi, utvecklat en lätt, silkeslen och icke-komedogen formula som ger dig ett optimalt skydd mot både UVA- och UVB-strålar. Cremen efterlämnar inga vita spår på huden efter applicering – möjligtvis märker du däremot av en extra fin lyster.

Läs mer

Akademiklinikens Filosofi

• Akademikliniken strävar efter att erbjuda relevanta produkter som ger tydliga resultat
• Alla Akademiklinikens formulas är noga genomtänkta och väl utprovade
• Akademikliniken använder mycket höga halter av aktiva ämnen (dvs doser som rekommenderas av råvarutillverkaren)
• Akademikliniken unviker syntetiska parfymämnen, färger, mineraloljor och parabener
• Alla produkter innehåller unika kombinationer av såväl naturliga ingredienser som säkra, stabila och mycket aktiva syntetiska ämnen. Det bästa av båda världar.
• Alla produkter är hygieniskt förslutna i air-less förpackningar, för att undvika kontaminering samt försämring av aktiviteten.
• INGA falska löften! Akademikliniken utlovar inga magiska resultat där djupa rynkor skulle kunna försvinna på en vecka! Men med rimliga förväntningar kan vi däremot komma långt tillsammans. För att uppnå bästa möjliga effekt bör du tänka på detta:

Läs mer

Invänjning av Akademikliniken Hudvårdsprodukter

Tänk på att vänja in huden om du byter hudvårdsmärke och att inte börja med samtliga produkter direkt. Det tar ca 2-8 veckor för din hud att vänja sig vid nya hudvårdsprodukter och innan du ser en tydlig förbättring. Ibland kan man uppleva att det blir en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar. Detta är helt normalt. Oftast sker detta om du bytt till produkter som är mer aktiva än de du använt tidigare. Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag på huden. Upplever du bestående obehag bör du avbryta din behandling och kontakta våra hudterapeuter.

Auktoriserad Återförsäljare av Akademiklliniken

Vi är en auktoriserad återförsäljare av Akademiklinikens Produkter, vilket innebär att vi endast säljer produkter som är inköpta via de svenska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard. Akademikliniken distribueras av dem själva Du Hittar deras Hemsida Här >>

Frakt

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord och paketet levereras till din brevlåda. Om Paketet inte får plats så lämnas det in till ditt närmsta Postombud och du aviseras då med SMS till det nummer du angav vid beställningen

Leveranstid

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar) Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Byten & Retur

Du har alltid 30 dagars öppet köp. För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst på [email protected] Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning. Samtliga Returer vägs. Samtliga returer debiteras 69:- och dras av på returnerat belopp.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning. Du Hittar deras Hemsida Här >>

Rådgivning

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected]

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Ansikte + -
Produkt Kropp + -
Hudtyp Ansikte + -
Hudtillstånd + -
Rutin + -
Hudtyp Kropp + -
Varumärke + -

Rengöring

Peeling

Serum / Booster

Ansiktsvatten / Ansiktsspray

24h / Dagcreme / Nattcreme

Ögon

Sol

Läppar

Kropp

Perfect Combos

Startkit - Fullsize

X

 

Vill du ha Nyheter & Erbjudanden på Akademiklinikens produkter?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla