• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
0

Hals- och dekolletage

Var snäll mot den tunna och känsliga huden

Produkter och tips för hals och dekolletage

Glöm inte bort din hals

Hals och dekolletage har en tunnare hud motsvarande ögonområdet. Det är dessvärre ett område man glömmer behandla. Ett tips är att smörja ner serum, kräm och solskydd ner på hals och dekolletage så området får extra kärlet. Har du speciella behov vid halsen, du kanske upplever att huden där är extra slapp och behöver uppstramning eller är mer pigmenterad än resten av huden på kroppen. Vi ger dig tips och råd på produkter som kan hjälpa dig och området under hakan! 

Kollagenet minskar 

Är man ung räcker det med oftast att dra ner krämen ner på hals och dekolletage men när huden blir äldre kan det behövas mer djupgående behandlingar i form av starkare hals och dekolletagekrämer, PRX eller Microneedling. Det finns även olika massagetekniker som kan hjälpa till att strama upp huden. Efter vi fyllt 50 har vi i regel förlorat ca 50% av kollagenet i huden och det kan bli mer märkbart att huden inte är lika spänstig som den var i 25 årsåldern även om kollagenet i huden redan då minskat. 

 

 

5 tips på vad du kan göra

Hur tar vi då hand om området på bästa tänkbara sätt..? Här kommer våra bäst tips!

1. Smörj ner ditt serum på halsen 

Har du ett magisk serum hemma som du älskar? Applicera gärna ner ditt serum på halsen så får det området även ta del av alla goda effekter som du upplever i ansiktet.

2. Skydda området från solen, glöm inte solskydd, gärna spf 50!

Precis som att det är lätt att glömma bort att smörja in hela kroppen (stackars torra kropp) när ansiktet får all uppmärksamhet i badrummet, glöm heller inte bort huden på hals och dekolletaget! Det är en del som faktiskt sitter ihop med ditt ansikte och åldras på precis samma sätt, men är faktiskt mer utsatt för farliga solstrålar, på grun av att huden är tunnare och känsligare. Använd därför högt solskydd varje dag!

3. Använd en anpassad hals- och dekolletage kräm

Det kanske inte är tillräckligt att stryka ner ditt vanliga fuktserum på halsen, huden kanske behöver ha en ordentligt omgång av kraftfulla ingredienser som är anpassade för området. Investera i en skräddarsydd produkt för ditt området och behov. 

4. Gör salongsbehandlingar anpassade för området. Vi älskar PRX-T33!

Det finns en uppsjö olika behandlingar för hals- och dekolletage, vi har sett fantastiska resultat av microneedling och PRX-T33. Gör en liten research eller boka in dig på konsultation för att få en speciell behandlingsplan för just din hud. Rätt produkter i kombination med rätt behandling kan ge dig ett snabbare resultat! 

5. Håll hals och nackmusklerna smidiga

Regelbunden ansiktsmassage hemma eller på salong håller dina spända muskler smidiga, vilken kan ge ett lyft av huden på halsen. Det kan även minimera rynkor, vilket bara är en bonus. Tänk även på att stretcha halsmuskeln regelbundet.

 

Produkter som kan ge effekten du söker!

 

 

Dermalogica Neck Fit Contour Serum

Dermalogica Neck Fit Contour Serum är ett spänstgivande och mjukgörande serum som minimerar fina linjer och är som en workout för huden på halsen och dekolletaget! Omedelbart utslätande samt förbättrar elasticiteten i huden vid kontinuerlig användning. Förbättrar hudstrukturen med retinolliknade resultat.

 

SkinCeuticals Tripeptide-R Neck Repair

Tripeptide-R Neck Repair är en behandlande hals och dekolletagekräm som aktivt behandlar halsområdet. Formulan kombinerar en trippelverkande stärkande teknologi med ett återfuktande system som både stärker och hjälper huden att stå emot det synliga åldrande på halsen, inklusive horisontella linjer samt veckad och slapp hud. Tripeptide-R Neck Repair är särskilt utvecklad för den ömtåliga huden på halsen.

 
Fillmed Nutri-Neck

Fillmed Skin Perfusion Nutri-Neck är en kräm speciell kräm anpassad för den tunna huden på hals och dekolletage. Eftersom hals och dekolletage ofta uppvisar åldrande först är det extra viktigt att ta hand om huden och förebygga. Nutri-Neck ökar huden kollagen- och elastinnivåer samtidigt som den även minskar pigmenteringar. Huden för en bättre elasticitet, blir mjukare, mer återfuktad och får en jämnare hudton.

iS.Clinical NeckPerfect Complex

iS Clinical Neckperfect Complex är berikad med målinriktade botaniska ingredienser och kraftfulla antioxidanter. Denna produkt ger din hals, käklinje och dekolletage ett snyggare, jämnare, mer markerat och stramare utseende. Neckperfect Complex fantastiska anti-aging-formel ger huden en skonsam peeling, som reducerar fina linjer och rynkor, samtidigt som den markant stärker din hudtextur och jämnar ut hudtonen. Vid kontinuerlig användning kommer huden på halsen, käklinjen och i urringningen att se slätare, mer uppstramad och ungdomligare ut. Används morgon och kväll efter rengöring och eventuellt serum.

 

NeoStrata Skin Active Triple Firming Neck Cream

 

Skin Active Triple Firming Neck Cream är en kräm speciellt utvecklad för det ömtåliga och utsatta hals- och dekolletagepartiet. Regelbunden användning hjälper till att bekämpa ålderstecken och pigmenteringar, som är vanligt förekommande på hals och i dekolletage. Krämen absorberas snabbt och ger huden ett fastare och smidigare utseende. NeoGlukosamin, ett citronsyrederviat, stamcellsextrakt från äpple, aminosyror och vitamin E jobbar med att tillföra fukt, ge huden ny spänst och effektivt motverka rynkor och pigmenteringar.

Babor HSR Lifting Neck & Decolleté Cream

Babor HSR Lifting Neck & Decolleté Cream är en kräm specifikt för den tunna huden på hals och dekolletage. Den jobbar effektivt mot alla typer av linjer och rynkor, och orsaken till att man får dem- nedsatt elasticitet. Denna kräm aktiverar uppbyggnaden av kollagenfibrer som bevarar hudens elasticitet, så att huden på hals och dekolletage stramas upp, blir slätare och du får en jämn och fin lyster. Dessutom reducerar HSR Lifting Neck & Decolleté Cream pigmenteringar och förhindrar att nya bildas tack vare ett unikt komplex av aminosyror och polysackarider.

Priori UnveiLED Neck & Decollete

Priori UnveiLED Neck & Decollete är en specialbehandling med LED-ljus som är utvecklad för just hals och dekolletage. Denna ljusbehandling motverkar ålderstecken med hjälp av rött ljus. Det röda ljuset hjälper till att stimulera kollagenproduktionen i huden och även pigmenteringar minskas. Tack vare utformningen på apparaturen är den enkel att använda samtidigt som du gör andra saker, så alla har verkligen tid att unna huden ljusterapi! Vill du läs mer om LED-ljus har vi ägnat ett hjelt inlägg till det HÄR. 

 

 

Vilken ska man välja?

Det finns ett stort utbud av hals-och dekolletagekrämer på marknaden, men se efter dina behov och vad det är som just du vill jobba på i området. Ibland kan effekten från din specialprodukt för hals och dekolletage få bättre effekt i kombination med andra produkter. Ta gärnra råd av våra hudterapeuter för att få en optimerad hudvårdsrutin för hals och dekolletage!

 

 

 

OM DU ÄR OSÄKER PÅ VILKEN PRODUKT SOM PASSAR JUST DIN HUD KAN DU GÖRA SETHANDSALLYS HUDTEST FÖR ATT FÅ EN SKRÄDDARSYDD PRODUKTREKOMMENDATION! 

 

Vad tyckte du om denna artikel?


Medelbetyg 5 av 5 baserat på 2 st omdömen

Rebiome

Meet The Brand

Mikrobitisk hudvård som återställer huden

Läs mer

Trasig Vakuumpump?

Tips och Trix

Få din produkt att fungera

Läs mer

Ta hand om dina händer

Torra, nariga och kanske eksem?

Tvätta, sprita och vårda på bästa sätt

Läs mer

Hudvård och vår miljö

Hur påverkar skönhetsprodukter miljön?

Återvinn dina tomma skönhetsförpackningar som ett proffs!

Läs mer

Så påverkas din hud vid stress

Tillbaka till vardagen?

Stress-proof your skin

Läs mer

Synka rutinen med din cykel

Anpassa hudvården efter hudens skiftande behov

Allt om hormoner och att förebygga breakouts

Läs mer

Packa lätt men rätt i sommar

Optimera din semesternecessär med multiprodukter

Guiden till din ultimata sommarnecessär

Läs mer

Lyckas med din brun utan sol

Följ vår guide steg för steg

Uppnå naturliga, jämna och hållbara resultat

Läs mer

Hals- och dekolletage

Var snäll mot den tunna och känsliga huden

Produkter och tips för hals och dekolletage

Läs mer

Maximera din lyster!

Bort med trött, grå och glåmig hud

Lystergivande tips

Läs mer

SELF-CARE

En helig stund för dig själv

Unna din hud extra kärlek

Läs mer

Epigenetik

Går det att påverka hudens Åldrande?

Läs mer
Visa fler

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla
';