• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Fillmed

Fillmed är ett franskt estetikföretag som idag finns i över 40 länder världen över. Fillmed har ägnat sig åt estetisk medicin sedan 1978. Experter inom anti-aging så har de utvecklat en rad estetiska och kosmetiska behandlingslösningar med hyaluronsyra och högpresterande aktiva ingredienser.

Historia
Filosofi
Invänjning
Att Tänka På

Allt började i Paris! Dr Michel Tordjman, en fransk estetisk läkare med en speciell fascination för cellulär biologi, grundade deras laboratorium 1978. Han skapade NCTF®, New Cellular Treatment Factor, en unik injicerbar lösning som korrigerar effekterna av hudåldring. En unik kombination av 59 aktiva ingredienser PLUS icke tvärbunden hyaluronsyra. Dr Tordjmans innovationer var avsedda att ge hudläkare och läkare inom estetisk medicin ett omfattande utbud av behandlingslösningar: peeling, hyaluronsyrainjektioner, mesoterapi och hudvård och vi har en grupp utövare som kan bekräfta, han har gjort just det.

Läs mer

Laboratories FILLMED har en expertis inom hyaluronsyra. En specialbyggd produktionsenhet med senaste generationens teknik designades speciellt för ART FILLER®.

I enlighet med stränga kvalitetskrav garanterar fabriken en tillverkningsprocess i linje med strikta internationella standarder: ISO 14644-1 och ISO 13485. Alla våra sprutor kontrolleras individuellt, manuellt och visuellt, en efter en, vilket garanterar maximal kvalitet och säkerhet standarder.

Vi testar våra produkter på de primära mänskliga hudcellerna anpassade till dagliga verkliga förhållanden såsom åldrade fibroblaster erhållna från rynkarnas djup, hudceller under UV-strålning eller oxidativ stress för att säkerställa den kliniska effekten av produkterna. Hudcellerna skulle utvärderas antingen för deras morfologi eller deras aktiviteter / funktioner.

Läs mer

Tänk på att vänja in huden när du byter hudvårdsmärke och inte börja med alla Fillmedprodukter samtidigt.

Normalt tar det ca 2-12 veckor för huden att vänja sig vid nya produkter och först därefter kommer du se en tydlig förbättring. Till en början kan man uppleva en försämring av huden i form av torrhet och plitor och finnar kan blomma upp. Detta är en del av utrensningsprocessen som sker i början och det är helt normalt. Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag på huden - gör du det bör du avbryta din behandling och kontakta oss.

Detta gäller alla bättre och lite mer aktiva/koncentrerade hudvårdsprodukter. I allra högsta grad gäller det produkter som innehåller syra, A-vitamin och C-vitamin. Vid användning av sådana produkter kan man verkligen uppleva rejäl torrhet, stramande känsla och försämring av huden innan man ser en förbättring.

Det är väldigt vanligt att man är så ivrig att bli bra i sin hud, speciellt om man haft problem, att man inte orkar ta sig igenom denna första tid. Många slutar med produkterna när man upplever att huden blir något sämre. Men här gäller det att ha tålamod. Dock ska man som sagt aldrig uppleva ihållande obehag.

Så här kan en generell invänjning se ut:
Vecka 1: Vänta 3 dagar efter första appliceringen. Därefter varannan dag en gång om dagen (ovan hud var 3:e dag)
Vecka 2: Varannan dag morgon och kväll (ovan hud endast en gång om dagen varannan dag)
Vecka 3: Varje dag morgon och kväll (ovan hud en gång om dagen)
 Vi brukar rekommendera att man börjar med rengöring och creme och väntar någon vecka med att addera sitt serum. Vissa serum används endast en gång om dagen och vissa morgon och kväll.

Läs mer

Auktoriserad Återförsäljare av Fillmed

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter som är inköpta via de Europeiska generalagenterna. SethandSally jobbar bara med Agenturer/tillverkare som representerar varumärken godkända att säljas på den svenska marknaden. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard.

Frakt av dina produkter

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord och till ditt närmsta Postombud eller leverans med Instabox till paketskåp. Du kan komma att behöva identifiera dig med Bank-ID.

Leveranstid av dina produkter

Dina produkter packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar). Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Walley/Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som - Faktura - Konto/Delbetalning - Kortbetalning - Direktbetalning - Swish. Har du frågor om din betalning kontaktar du Walley på [email protected]

Rådgivning innan köp av produkter

Är du osäker på valet av dina produkter eller har frågor om ditt köp, kontakta oss på [email protected], vi svarar inom 24h. Vill du få en skräddarsydd Hudvårdsrutin gör du enkelt vårt kostnadsfria Onlinehudtest Här >>

Läs mer
För
Henne För + -
Filtrera + -
Produkt Ansikte + -
Produkt Kropp + -
Hudtyp Ansikte + -
Hudtillstånd + -
Rutin + -
Hudtyp Kropp + -
Varumärke + -

Rengöring

Peeling

Serum / Booster

24h / Dagcreme / Nattcreme

Ögon

Sol

Mask

Kropp

Perfect Combos

Tillbehör

Startkit - Fullsize

X

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla