• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 3600 Recensioner ★★★★★ Trustpilot
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Cart Varukorg
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat

Salong SethandSally

Skönhetssalong i Norrtälje - Med Fokus på Resultat

Vi Har samlat några av Världens mest Effektiva Hudvårdsprodukter under ett Tak - Tillsammans med ett skräddarsytt behandlingsprogram för just Ditt Behov.

Välkommen till SethandSally Concept Store  - En Salong/Butik/Showroom i Norrtälje . För dig som vill se resultat när du besöker en Hudvårdssalong.

 

Varför ska man välja SethandSally?

När du väljer SethandSally så väljer du en Salong där du kan vara säker på att din Hudterapeut är Auktoriserad och utbildad enligt högsta Internationella Standard. Vi är medlemmar i följande organisationer: 

Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation
Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, som bildades 1955, är en sammanslutning av auktoriserade hudterapeuter i Sverige. Det är en rikstäckande branschorganisation utan facklig eller politisk tillhörighet, som arbetar för att höja och vidmakthålla kompetensen och kvalitetsnivån inom hudvårdsyrket. SHR är anslutet till den internationella branschorganisationen CIDESCO, med säte i Schweiz.

SHR
Våra medlemmar har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. Vårt emblem är kundens trygghet! SHR finns representerade över hela Sverige. Dels genom våra medlemmar och dels genom styrelsen som är sammansatt av personer från hela landet. Varje år anordnar SHR flertalet vidareutbildningar för sina medlemmar. Som SHR-ansluten hudterapeut har du möjlighet att genomföra test för att erhålla gesäll- och mästarbrev samt certifikat för nålepilation, IPL/laser och specialiserad hudterapeut. Därutöver hålls regelbundet föreläsningar inom aktuella ämnen såsom laser, försäljning och dermatologi med mera på både regional och lokal nivå.
 

Läs Mer om SHR >>

SHR utfärdar auktorisation för sina medlemmar vilket innebär att  medlemmarna har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. De arbetar efter våra etiska regler och innehar alla behandlingsskadeförsäkring. Vårt emblem är kundens trygghet! SHR finns representerade över hela Sverige. Dels genom våra medlemmar och dels genom styrelsen som är sammansatt av personer från hela landet. Varje år anordnar SHR flertalet vidareutbildningar för sina medlemmar. Som SHR-ansluten hudterapeut har du möjlighet att genomföra test för att erhålla gesäll- och mästarbrev samt certifikat för nålepilation, IPL/laser och specialiserad hudterapeut. Därutöver hålls regelbundet föreläsningar inom aktuella ämnen såsom laser, försäljning och dermatologi med mera på både regional och lokal nivå.

Vartannat år anordnar SHR den stora fackmässan "Hud & Kosmetik". På mässan finns de flesta utställarna inom hudvård för att visa det allra senaste i branschen. SHR ger också ut en facktidning ”Hudterapeuten” fem gånger per år. Den belyser viktiga ämnen och aktuella händelser för hudterapeuter så såsom lagändringar, hygienbestämmelser och nya trender i yrket. 

På SHR:s hemsida hittar du alla godkända salonger i Sverige. Vi rekommenderar dig att alltid vända dig till en SHR-godkänd salong. Det är din trygghet som konsument! SHR-godkända salonger håller hög branschstandard.

Besök SHR:s Hemsida Här 

Cidesco
Cidesco är världens största internationella hudvårds-organisation. Cidesco grundades 1946 med huvudkontor i Zürich, Schweiz.  Cidesco finns representerat i över 33 länder. Cidescos diplom är världens mest prestigefyllda kvalifikationer inom estetik och skönhetsterapi. Sedan 1957 har Cidescos examen satt standarder som har integrerats över hela världen.

 


 Kurbehandling 

En kurbehandling är en ansiktsbehandling som utförs ett antal gånger med en viss regelbundenhet för att få en större intensitet i din hudvård. Detta är bra för dig som relativt snabbt vill komma till rätta med något specifikt hudproblem, som t.ex. acne/acneärr, rosacea, eksem, ojämn pigmentering, linjer och rynkor och glåmig hy. 4-6 behandlingar med 1-3 veckors mellanrum rekommenderas för att få tydliga resultat.

ansiktsbehandling-vit-norrtälje-händer

 

Ansiktsbehandling mot Pigmentfläckar 

Melasma och andra hormonella pigmentfläckar bör behandlas med peeling, eftersom ljusbehandling som laser kan förvärra melasma istället. Vid peelbehandlingen gör man huden mottaglig genom aha-syror och använder pigmentreglerande ämnen som phyticsyra och kojicsyra för att både bleka ner pigmentfläckarna och för att stabilisera pigmentbildningen i pigmentcellerna så att man förebygger framtida pigmentfläckar. Melasma är svårare att behandla om man haft den lång tid, och det finns alltid risk att den återkommer om man utsätter huden för sol.​

Läs Mer om Pigmentfläckar Här >>

Ansiktsbehandling mot Rosacea 

Ansiktsbehandlingar vid rosacea måste noga anpassas till varje person. Eftersom rosacea kan variera mycket krävs ofta olika insatser och produkter. Gemensamt är att det krävs en viss regelbundenhet för att behandlingarna ska ge effekt. Vid misstanke om rosacea bör en hudläkare alltid rådfrågas först. En hudvårdsbehandling hos en hudterapeut  har en mild avfjällande effekt där hudens nybildningsprocess stimuleras. Huden stimuleras i övrigt så lite som möjligt under behandlingen och produkterna som används har en lugnande effekt. Det används ingen ånga i Rosaceabehandlingar och inte heller peeling med korn, vilket är en fördel för just rosacea klienter. Huden blir efter regelbundna behandlingar mindre röd och irriterad.

Läs Mer om Rosacea Här >>

 Ansiktsbehandlig mot Acne

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika behandlingar där aktiva ämnen läggs på huden för hudrening, hudföryngring och hudförbättring. Vid acne väljer vi kemisk peeling baserad på aha-syra i olika styrkor beroende på behov. Ofta kombineras aha-syran med mjölksyra och salicylsyra som även har fettlösande och inflammationsdämpande egenskaper. Hemma använder man kompletterande hudvårdsprodukter för bästa effekt.

Läs Mer om Acne Här >>


Vill du göra en Ansiktsbehandling på vår Salong i Norrtälje? 

 

Maila oss på [email protected] eller Ring oss 

TEL: 0760427298 ÖPPET VARDAGAR 10-15


Delbetala din Behandlingskur eller få 30 dagars Faktura 

Vi samarbetar med Collector Bank  och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som

- Faktura
- Konto/Delbetalning - 6 Månader Räntefritt
- Kortbetalning
- Direktbetalning

Detta gör att du kan betala i samma takt som du gör behandlingarna om du önskar. 


Att Tänka på Innan man Påbörjar en Kurbehandling

Om du använder exfolieringsprodukter från en annan produktserie bör du ha avslutat dessa produkter minst 2 veckor före ny behandling. Utför ej exfoliering på solbränd (röd/irriterad) eller nyvaxad hud. Använd ej om du använder dig av receptbelagda, exfolierande produkter eller mediciner. Vid receptbelagda preparat som Roacutan bör man vänta minst 6 månader innan man behandlar med syror på huden. Vid användning av krämer som t.ex. Aberela, Retinova, Zorac, Differin bör man vänta minst 2-3 månader efter avslutandet av dessa att peela huden. Dessa rekommendationer är generella vid använding av AHA syror. 

Vi Behandlar inte: 

- Gravida/Ammande 

- Om du har en pågående infektion så som herpes eller feber

- På hud som är nysolad eller solbränd

Behandling med Syra

Syrorna är en sammansättning av Karboxylsyror som finns i alla levande organismer och framställs genom en kraftig oxidation. När man använder syrorna i hudvårdsprodukter så är det för att snabba på cellförnyelsen och exfoliera huden. Dvs att ta bort döda hudceller för att optimera huden så att den kan bli mer mottaglig för fukt. Detta är på inget sätt farligt att behandla med utan detta är det mest effektiva sättet att få det önskade slutresultatet. 


Varför ska man Göra Ansiktsbehandling? 

En ansiktsbehandling är en behandling av ansiktet som ska förbättra ansiktets välmående. En behandling består av många olika delar och det finns många olika typer av behandlingar. Den vanligaste ansiktsbehandlingen är den klassiska behandlingen och i den ingår vanligtvis en rengöring av ansiktet, en hudanalys, peeling, huduppvärmning, portömning, underhåll av brynform, ansiktsmassage, ansiktsmask samt en avslutande crème och hudvårdande foundation. Allt detta görs för att ansiktet ska må så bra som möjligt.

Hudanalys

Hudanalysen innebär att hudterapeuten, den som genomför behandlingen, undersöker huden för att fastställa vad just den huden som han eller hon ska behandla behöver. Olika typer av hud behöver bland annat olika typer av produkter, till exempel olika typer av crème. För att huden i ansiktet ska må bra är det viktigt att man använder sig av rätt produkter, som är anpassade efter varje hud och vilka behov den har. I hudanalysen tittar hudterapeuten bland annat på hudens tjocklek, hudens porer, talgfunktion, blodcirkulation, ansiktslinjer, hudens spänst, fuktighetshalten samt hudförändringar.

Kemisk Peeling 

Peelingen handlar om att ta bort döda hudceller, få en djupare rengöring, få upp lystern och för att de ingredienser som kommer senare i behandlingen ska gå ner i huden på ett bättre sätt. 

Fördelar med Kemisk Peeling 

Fördelarna med våra peels är olika. Gemensamt är dock, men i varierande grad, att:
• De eliminerar död hud djupare ned i epidermis än klassisk peeling.

• De stimulerar djupare hudlager vilket resulterar i;

• En Boostad Kollagenproduktion (Kollagen “håller ihop” huden och är spänstgivande)

• En hud med ett hälsosamt, jämnt och yngre utseénde.

• De möjliggör penetration av aktiva cremer, masker mm vilket ger dig ett otroligt mervärde av både behandlingar och hemmavård.

• De öppnar upp stängda porer så att tilltäpptheter minskar.

• En starkt ökad syresättning dödar även p-acnebakterien.

Behandla Hudproblemet

Att få en ansiktsbehandling är väldigt nyttigt för huden, för alla typer av hudar. För torr hud, slapp hud, elastisk hud, fet hud och solskadad hud som saknar liv och lyster. Det är dessutom bra för linjer och rynkor, för ojämn hudton, för bruna pigmentfläckar samt för orenheter som akne och pormaskar. En ansiktsbehandling gör att ansiktet börjar få tillbaka sin normala balans så att den ska fungera på bästa sätt. Behandlingen leder till att huden i ansiktet blir friskare och renare. Resultatet blir bland annat att hudtonen får tillbaka sin ursprungliga lyster.

Efter Behandlingen 

Efter en AHA-peeling brukar huden fjälla lätt och en rodnad uppstå. Några dagar efter behandlingen brukar huden börja flagna. Sådana följdbesvär oftast snabbt övergående och avtar någon eller några veckor efter behandlingen. Viktigt att komma ihåg, är att huden blir mycket känslig för solljus tiden efter behandlingen. Viss ojämnhet kan uppstå i pigmenteringen på grund av behandlingen, och det är därför viktigt att inte utsätta huden för direkt solljus under de närmsta månaderna efter behandlingen.


 

Social

@sethandsally

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla