• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0
Dermalogica Intensive Moisture Balance Dermalogica Intensive Moisture Balance

Dermalogica

Intensive Moisture Balance

4,8 (94 Reviews)
711 kr
STORLEK
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Fri frakt
Skickas normalt inom 24h
Finns ej i lagret
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager!

Intensive Moisture Balance är en djupt återfuktande och närande kräm som är perfekt för dig med torr hud eller hud med skadad hudbarriär. Den ger en reparerande och vårdande effekt på huden samtidigt som huden stärks långsiktigt. Intensive Moisture Balance innehåller ingredienser som återställer hudens egna fetter och på så sätt hjälper huden att återfå sin balans. Tack vare bland annat prebiotika förbättras även hudens egna mikroflora vilken bidrar till en friskare hud. Intensive Moisture Balance förseglar fukten i din hud och förebygger fuktförlust. Komplettera gärna med ett fuktserum för optimal återfuktande effekt.

Den närande, stärkande och återfuktande formulan minskar torrhetslinjer och stram hud orsakad av känslighet och torrhet. Huden upplevs mjuk och fast. Kan användas som 24-h kräm, nattkräm eller dagkräm. En optimal vinterkräm när huden är i större behov av näring!

Kombinera med ytterliga produkter från Dermalogica för en bra hudhälsa

Dermalogica Intensive Moisture Balance:
- Reparerar huden
- Minskar torrhetslinjer
- Förebygger fuktförlust

 


Användning + -
Applicera Intensive Moisture Balance över ansikte och hals med mjuka rörelser både morgon och kväll. För bästa resultat använd efter lämpligt ansiktsvatten. Komplettera alltid med UV-skydd dagtid. Intensive Moisture Balance kan appliceras över, alternativt mixas med en koncentrerad booster för optimalt resultat.
Nyckelingredienser i Intensive Moisture Balance + -
- Jams och Vindruvskärnextrakt: reparerar, ger näring och fukt. - Lipsomer och Vitamin C: stimulerar kollagensyntesen och skyddar. - Vitamin E: ger näring och skyddar hudstrukturen. - Vitamin A: jämnar ut fina linjer. - Ginkgo biloba: stimulerar den yttre hudcirkulationen och verkar antioxidativt. • Röd solhatt och Hydrocotyl: lugnar samt gör huden mjuk och spänstig.
Passar till + -
- Torr hud - Mogen Hud
Ingredienser + -

Innehållsförteckning - Dermalogica Intensive Moisture Balance

Water/Aqua/Eau, Ethylhexyl Hydroxystearate, Butylene Glycol, Cetearyl Ethylhexanoate, Cetyl Caprylate, Stearic Acid, PEG-8, Octyldodecanol, Dimethicone, Glyceryl Stearate SE, PEG-100 Stearate, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Chlorella Vulgaris Extract, Ceramide NP, Phytosterols, Centella Asiatica Extract, Linoleic Acid, Echinacea Purpurea Extract, Aloe Barbadensis Extract, Palmitic Acid, Myristic Acid, Rosa Centifolia Flower Extract, Lactic Acid, Linolenic Acid, Propanediol, Tocopherol, Potassium Cetyl Phosphate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Ethylhexylglycerin, Cetyl Alcohol, Carbomer, Hydroxystearic Acid, Aminomethyl Propanol, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol.

Obs!

Innehållet på Dermalogica Intensive Moisture Balance är hämtat från vår Leverantör av Intensive Moisture Balance och kan i vissa fall ha uppdaterats efter den är upplagd i vårt sortiment.
Detta gör att om du är överkänslig eller har allergier så dubbelkolla alltid innehållsförteckningen på Intensive Moisture Balances förpackning innan användning eller kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.
Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Om märket + -

Dermalogica

Dermalogica är en hudvårdsserier skapad för den moderna livsstil vi lever i idag och de påfrestningar som huden utsätts för. Dermalogicaprodukterna är är fria från tilltäppande mineraloljor, de innehåller heller inte allergiframkallande lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen eller uttorkande S.D.-alkohol.

Varför ska man Välja Dermalogicaprodukter?

- Klinisk serie med resultatinriktade produkter och behandlingar
- Multifunktionella produkter som kan användas året om
- Ger snabba och långsiktiga, synliga resultat
- Dermalogicaprodukterna är är fria från tilltäppande mineraloljor
- Fria från irriterande artificiella färg- och parfymämnen eller uttorkande S.D.-alkohol
- Unisex; passar alla hudtyper och åldrar

Skriv recension

Omdöme

Namn

Ålder

Kön

Hudtyp

Hudtillstånd

Acne
Pigmentering
Rosacea
Linjer & Rynkor
Förstorade Porer
Mörka ringar runt ögonen
Påsar under ögonen
Linjer & Rynkor runt Ögonen
Torrhet Runt Ögonen
Synliga Kärl
Rodnad
Ojämn Hudton
Blankhet
Fuktfattig
Slapp Hud
Orenheter & Pormaskar
Hyperkänslighet
Ärr
Finnar
Yttorr
Grå & Livlös Utan Lyster
Känslig Hud
Acne/Finnar på Ryggen
Celluliter
Keratosis Pilaris
Ojämn Hudton - Kropp
Ojämn Hudstruktur - Kropp
Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Textur
Doft
Enkelt att använda
Ingredienserna
Förpackningen
Resultatet
Jag gillar inte produkten

Prisvärd

Skriv en recension

Recension Dermalogica Intensive Moisture Balance

Medelbetyg 4,8 baserat på 94 st omdömen
2024-05-05

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Finnar, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Produkten gör mitt ansiktet mjukt, lent och återfuktat på djupet. .
2024-04-16

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Rosacea, Yttorr, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Förpackningen

Prisvärd

En helt underbart ansiktskräm för torr hud som fungerar både morgon och kväll.
2024-04-13

Ålder

70+

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Rosacea, Fuktfattig, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda

Prisvärd

Lätt att använda, bra konsistens, känns mjuk och skön.
2024-03-25

Ålder

50-59

Kön

Man

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor runt Ögonen, Fuktfattig

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Dermalogica är den bästa fuktkräm jag har provat
2024-03-14

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Fuktfattig, Yttorr, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Bra fuktcreme för torr hud, min favorit året runt.
2024-02-22

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Fuktfattig

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen

Prisvärd

En perfekt hudkräm om man har torr hud. Otroligt skön på huden, absorberas lätt och håller huden återfuktad en hel dag. Använder den som dagkräm och har gjort det nu i 7 månader. Stort plus för förpackning som innehåller 100 ml och i tub.
2024-02-09

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Acne, Pigmentering, Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Mörka ringar runt ögonen, Påsar under ögonen, Ojämn Hudton, Finnar

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda

Prisvärd

Skön produkt som lägger sig skönt på huden. Den löser inte alla mina hudproblem (finnar, torr hy) och den är rätt dyr annars hade den fått högre betyg
2024-02-07

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Mörka ringar runt ögonen, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Synliga Kärl, Rodnad, Finnar, Yttorr, Keratosis Pilaris, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Bra produkt om man har torr och känslig hud. Enkel att använda, dryg och bra textur.
2024-02-05

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Rosacea, Linjer & Rynkor

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda

Prisvärd

Är bästa hudkrämen för mig. Skulle absolut få högsta betyg om priset var lite mera plånboksvänligt. Men den är dryg och räcker länge så helt klart en 4:a
2024-01-05

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Rosacea, Linjer & Rynkor, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Jag har använt produkten under en längre tid, och har idag inga större problem med min hud trots rosacea
2023-12-17

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Rodnad, Fuktfattig

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda

Prisvärd

En väldigt bra dagcreme för min torra hud. Testat flera olika billigare men återkommer alltid till denna.
2023-11-26

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Rodnad, Fuktfattig, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Jag har använt denna produkten i 5 år och älskar den. Den funkar som dag- och nattkräm och ger mycket fukt till huden.
2023-09-26

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Rosacea, Linjer & Rynkor

Detta gillade jag med produkten

Textur, Resultatet

Prisvärd

Produkten är min absoluta favorit, dag som natt. Får ofta komplimanger om lystern i ansiktet!
2023-09-24

Ålder

-19

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Ojämn Hudton, Blankhet, Fuktfattig, Orenheter & Pormaskar, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Resultatet

Prisvärd

Min hy är mycket yttorr och ingen annan kräm har fungerat så bra mot det som dermalogicas intensive moisture.
2023-09-13

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Fuktfattig

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda

Prisvärd

Perfekt ansiktskräm för torr hud. Går fint in i huden utan att lämna en fet hinna . Håller huden återfuktad under hela dagen. Superbra förpackning .
2023-08-25

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Linjer & Rynkor runt Ögonen

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

En ”fet” kräm som mjukgör min torra hud på ett superbra sätt. Går snabbt in i huden utan att lämna en fet hinna. Provat andra märken men kommer alltid tillbaka till denna och har använt denna sedan ett tiotal år och rekommenderar verkligen. Dyr i inköp men väldigt dryg!
2023-08-20

Ålder

20-29

Kön

Man

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Hyperkänslighet, Yttorr, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Fungerar för mig jättebra på min torra hud
2023-08-19

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Fuktfattig

Detta gillade jag med produkten

Textur, Resultatet

Prisvärd

Väldigt nöjd , återfuktar,tränger lätt in i huden och lämnar den sammetslen,kan verkligen rekommendera Dermalogica
2023-08-16

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Synliga Kärl, Ojämn Hudton, Fuktfattig, Orenheter & Pormaskar, Yttorr, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Parfymfri och fungerar på min känsliga hud. Fungerar även runt ögonen. Gör huden mjuk och återfuktad utan att bli kladdig. Den mest återfuktande och mjukgörande ansiktskräm jag någonsin använt.
2023-08-07

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Fuktfattig

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Ingredienserna, Förpackningen

Prisvärd

Äntligen en hudkräm som går in i huden och återfuktar utan att lämna en hinna kvar på ytan. Härlig konsistens och mycket bra med tub modell på produkten. Denna kommer jag att köpa igen
2023-07-14

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Yttorr, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda

Prisvärd

Jag har använt den här produkten som dag- och nattkräm i 18 år. Det säger allt. Har provat många men går alltid tillbaka till min trotjänare
2023-06-27

Ålder

70+

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Bra att kunna använda samma produkt både dag o natt
2023-03-02

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Fuktfattig

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Doftfri och underbar för torr hud
2023-02-20

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Torrhet Runt Ögonen, Fuktfattig, Hyperkänslighet, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Förpackningen

Prisvärd

Lite kraftigare på vintern utan att bli för fet. Perfekt för min fuktfattiga, reaktiva, vintertröttta hud. Kombinerade med Ultracalming serum vilket lugnade ner huden som gått in i paniktillstånd och regerade med rodnad, utslag och allmän irritation på precis allt. Nu är den mjuk och minskat torrt korna marint.
2023-01-09

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Synliga Kärl, Rodnad, Ojämn Hudton, Fuktfattig, Slapp Hud, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Doft, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

går lätt in i huden, känns lätt men är samtligt effektiv
2023-01-05

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Rosacea, Ojämn Hudton

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

En trotjänare bland krämer. Passar min torra mogna hy perfekt. Aldrig blank, återfuktad, fin textur.
2022-12-20

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Känslig Hud, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Förpackningen

Prisvärd

Sjunker in snabbt i husen. Dryg produkt som räcker länge.
2022-11-17

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Torrhet Runt Ögonen, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda

Prisvärd

Fungerar bra på känslig hud. Uppskattar att den inte har doft. Skön konsistens. Kladdar ej.
2022-11-03

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor runt Ögonen, Fuktfattig, Yttorr, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Använder den som nattkräm. Återfuktar och huden känns mjuk och härlig. Skulle aldrig få för mig att använda något annat än dermalogica!
2022-10-23

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Grå & Livlös Utan Lyster

Detta gillade jag med produkten

Resultatet

Prisvärd

Återfuktar effektivt. Ger lyster.
2022-09-23

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Rosacea, Synliga Kärl, Rodnad, Blankhet, Fuktfattig, Hyperkänslighet, Yttorr, Känslig Hud, Acne/Finnar på Ryggen, Keratosis Pilaris

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Den enda kräm som ger fult utan att huden blir fet. Rödheten är svår att läka med krämer.
2022-09-15

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor runt Ögonen, Ojämn Hudton

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Min hud har återfått sin fuktighet, mycket nöjd med produkten.
2022-08-29

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Fuktfattig

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Min favorit! Går lätt och smidigt in i huden och ger ett fint resultat med fuktad och lugnad hud!
2022-08-27

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor runt Ögonen, Slapp Hud, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda

Prisvärd

En ansiktskräm som passar både dag och natt. Lätt att applicera och går snabbt in i huden.
2022-08-17

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Fuktfattig

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Dermalogica fungerar bra för mig som har väldig känslig hud.
2022-08-12

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor

Detta gillade jag med produkten

Resultatet

Prisvärd

En rik kräm som snabbt går in i huden. Ger både näring och fukt. Jag använder denna som nattkräm året runt och är supernöjd. Extra plus för hygienisk tub.
2022-08-07

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Fuktfattig, Finnar, Acne/Finnar på Ryggen, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

The product helped to keep my skin mosturized for long. It doesn't feel sticky on skin, so an easy product to wear during day times for work. I have used the moisturizer almost for a week both day and night now and it hasn't clogged my pores or caused acne. So far I liked everything about the product except that it is a bit expensive.
2022-06-24

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Förstorade Porer, Ojämn Hudton, Hyperkänslighet, Yttorr, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Otroligt återfuktande. Huden får även en jämn lyster och upplevs mjukare.
2022-05-30

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Påsar under ögonen, Linjer & Rynkor runt Ögonen

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Återfuktar min hud mkt bra!!
2022-05-10

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Synliga Kärl, Ärr, Finnar, Yttorr, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Ingredienserna, Förpackningen

Prisvärd

Älskar denna creme! Återfuktande och snäll mot huden. Köpte den då priset var nedsatt vilket gjorde den även prisvärd! Tips om man har samma produkt i ”travelsize” är att bara hälla över från den stora tuben till den lilla vilket går jättebra då hålet på den större tuben är mkt mindre än på den lilla :)
2022-05-08

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Förstorade Porer, Orenheter & Pormaskar

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna

Prisvärd

Doftar gott! Ger lyster
2022-05-08

Ålder

20-29

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Finnar, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Använt länge och upplever mitt ansikte som jämnt återfuktat. Torra fläckar försvinner samtidigt som feta partier inte blir fetare. Helnöjd.
2022-04-28

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Fuktfattig

Detta gillade jag med produkten

Textur, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Allt bästa produkten känslig hud
2022-04-08

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda

Prisvärd

Har återgått till Dermalogica efter att i lång tid använt andra produkter. Denna ger bra fuktighet och det känns bra. Är ff yttorr men hoppas det er med sig. Fortfarande bara på första veckan med min nya ansiktskräm.
2022-03-21

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Absoberas snabbt av huden, upplever att den hjälpt mot min blandhy, har numera normal hy
2022-03-06

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Påsar under ögonen, Fuktfattig, Slapp Hud, Yttorr, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Resultatet

Prisvärd

Använt i flera år! Med fantastiskt resultat! Ger mycket fukt och håller rynkor och linjer borta. Kan inte vara utan den!
2022-02-24

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Resultatet

Prisvärd

Perfekt för min torra , känsliga hy .
2022-02-15

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Fuktfattig, Känslig Hud, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Passar både som dagkräm och nattkräm
2022-01-09

Ålder

30-39

Kön

Man

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor runt Ögonen, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Återfuktande som håller länge. Gillar att den är parfymfri.
2021-12-23

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Fuktfattig, Yttorr, Grå & Livlös Utan Lyster

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Skön och mycket bra kräm. Gillar inte doften så mycket som andra - påminner mig mest om ett lim vi använde på dagis där jag växte upp ;-) Men jättebra kräm, trevlig konsistens. Hjälper torr hud.
2021-12-10

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Rosacea, Rodnad, Hyperkänslighet

Detta gillade jag med produkten

Textur, Ingredienserna, Resultatet, Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

En produkt som jag alltid har i mitt badrumsskåp, återfuktande
2021-11-16

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Blankhet, Fuktfattig, Yttorr, Grå & Livlös Utan Lyster

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Fuktgivare med skön konsistens.
2021-10-23

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Mörka ringar runt ögonen, Synliga Kärl, Rodnad, Fuktfattig, Hyperkänslighet, Känslig Hud, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Intensiv fuktgivare som lugnar känslig hud
2021-10-09

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Rosacea, Rodnad, Hyperkänslighet, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Perfekt till min hy under höst och vinter
2021-10-06

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Förstorade Porer, Yttorr, Grå & Livlös Utan Lyster

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Bra konsistens. Fint resultat.
2021-08-24

Ålder

70+

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Pigmentering, Rosacea, Linjer & Rynkor, Mörka ringar runt ögonen, Påsar under ögonen, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Ojämn Hudton, Slapp Hud, Orenheter & Pormaskar

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Älskar denna, både doften och känskan på huden, Jag är hyperkänslig för dofter, kan få fruktansvärd huvudvärk av inte bara parfym utan andra dofter också. Det är bara priset som gör att jag inte ger produkten fem stjårnor.
2021-07-30
Den bästa hudkrämen som jag använt i 15 år nu
2021-07-29
Varan kom nästa sig! Super nöjd!
2021-06-03
Supermjuk för ansiktet och jag ser lite resultat, lite mjukare och slätare hy.
2021-04-23
Bästa krämen som jag har använt. Jag brukar köpa andra märken men kommer tillbaka till denna varje gång! Så nöjd
2021-04-01
Huden känns återfuktad och krämen fungerar som lugnande om min hud är lite röd..
2021-01-07
Perfekt produkt för blandhud. Snabb leverans
2020-12-09
Den här har jag på natten och på dagen under vintern. Väldigt bra kräm som jag använt många år och gått tillbaka till när jag testar andra krämer. Den går in på djupet och gör inte min hy fetare. Jag har både är fet och väldigt känslig rosacea hud.
2020-12-03
Känslig hy så den fungerar jättebra
2020-11-10
Lätt och fuktgivande. God doft.
2020-04-02
Använder denna kräm till natten! Perfekt för min torra hud
2020-03-24
Bra kräm som inte svider trots torrt ansikte.
2020-03-20
Fantastisk mjukgörande och skön
2020-03-17
Bra återfuktare som går snabbt in i huden.
2020-01-30
Håller min hy mjuk, ren och mjuk
2020-01-30
Mycket bättre fuktgivande (såklart) än de andra 24-timmars krämerna jag haft.
2019-12-28
Underbart mjukgörande och doftar fräscht. Min hy är lycklig!
2019-07-01
Mycket bra och lättanvänd dag/nattkräm. Har nästan blivit beroende av denna...
2019-06-27
Perfekt fuktcreme för en åldrande hud.
2019-06-19
En fuktbomb
2019-04-25
Mjukgör huden på ett skönt och lätt sätt
2019-03-01
Bästa ansiktskrämen för torr hy!
2019-02-28
Bra för vintertrött torr hy!
2019-02-28
Ger grymt med fukt utan att jag får fet hy.
2019-02-25
Jättebra för torr hud, brukar annars behöva smörja in mig flera gånger!
2018-12-18
Tar tid för krämen att gå in i huden.
2018-12-17
Rätt fuktgivare till lite åldrad hud
2018-11-12
Mycket bra fuktkräm som håller vad den lovar. Smidig, går bra in i huden.
2018-11-06
Helt fantastisk kräm vid torr hudtyp.
2018-10-17
Har använt denna produkt under några år, jag är aldrig torr. Har aldrig tidigare provat sådana här produkter innan eftersom jag har atopiskt eksem, jag var och är glad att jag tål denna produkt och att den fungerar perfekt. Jag rekommenderar den varmt.
2018-05-12
bra med fukt och smälter in i huden utan att den känns kladdig
2018-05-11
Underbar ansiktskräm för torr hy!
2018-05-08
hjälper torr hud väldigt bra! Är helnöjd.
2018-04-27
Har man väl provat klarar man sig inte utan den. Morgon som kväll.
2018-04-18
Optimala fukten
2018-04-08
Återfuktar bra och går in i huden utan att bli kladdig.
2018-03-27
Fantastisk fukt
2018-03-26
Tycker krämen är jättebra! Känner mig mjuk och smidig i huden.
2018-03-23
Behöver inte längre smörja in mig flera gånger!
Klicka på en fråga för att läsa svaret.

- När kan jag se resultat av Intensive Moisture Balance?

- Hur länge håller Intensive Moisture Balance efter att jag öppnat den?

- Är Intensive Moisture Balance testat på djur?

Dermalogica Intensive Moisture Balance ingår i kategori

Ansiktsvård
24h Creme
Dagcreme
Nattcreme
Dermalogica
Top 23 - 2023

Fråga en hudterapeut om denna produkt

Meddelande:


Frakt

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord & Instabox och paketet levereras till närmaste Postombud
Om Paketet inte får plats så lämnas det in till ditt närmsta Postombud och du aviseras då med SMS till det nummer du angav vid beställningen.

Fullständiga Köpvillkor Hittar du Här >>

Leveranstid

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar).
Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Byten & Retur

Skulle du ångra ditt köp av Dermalogica Intensive Moisture Balance så har du har alltid 30 dagars öppet köp.

För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst på [email protected]
Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning.

Samtliga Returer vägs. Samtliga meddelade returer debiteras 89:-, icke meddelade returer debiteras 150:-. Summan dras av på returnerat belopp.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Walley - Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som
- Swish
- Faktura
- Konto/Delbetalning
- Kortbetalning
- Direktbetalning

Walley når du på:

Mail: [email protected] 
Telefon: 010-1610100
Hemsida: walley.se

Rådgivning

Är du osäker på valet av Intensive Moisture Balance eller någon av dina andra produkter kontakta oss på:

Mail: [email protected]
Telefon: 010-1011540

Invänjning av Intensive Moisture Balance

Om det behövs, tänk på att vänja in huden om du byter hudvårdsmärke och att inte börja med samtliga produkter direkt. När du ändrar din Hudvård tar ca 2-12 veckor för din hud att vänja sig vid nya hudvårdsprodukter. I detta fall Intensive Moisture Balance. Ibland kan man uppleva att det blir en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar. Detta är helt normalt. Oftast sker detta om Intensive Moisture Balance innehåller mer aktiva ingredienser än de produkter du använt tidigare.  Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag när du använder Intensive Moisture Balance på huden. Upplever du bestående obehag bör du avbryta din behandling och kontakta våra hudterapeuter:

Telefon: 010-1011540
Mail:[email protected]

 

Allmänna kontraindikationer för produkter innehållande syror (tex AHA-syra)

Om du använder exfolieringsprodukter från en annan produktserie bör du ha avslutat dessa produkter minst 2 veckor före ny behandling. Utför ej exfoliering på solbränd (röd/irriterad) eller nyvaxad hud. Använd ej om du använder dig av receptbelagda, exfolierande produkter eller mediciner. Vid receptbelagda preparat som Roaccutan/Accutane mot Akne eller liknande medicin mot Rosacea bör man vänta minst 6 månader innan man behandlar med syror på huden. Vid användning av krämer som t.ex. Aberela, Retinova, Zorac, Differin bör man vänta minst 2-3 månader efter avslutandet av dessa att peela huden. Dessa rekommendationer är generella vid använding av AHA syror.

 


Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla