• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Exuviance

Deep Clean AHA Cleanser

4,7 (26 Reviews)
311 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Fri frakt
Skickas normalt inom 24h
Finns ej i lagret
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager!

Deep Clean AHA Cleanser är en löddrande gelrengöring som rengör huden effektivt utan att torka ut eller rubba hudens barriär. Den avlägsnar make-up, SPF och fett och bidrar till att förbättra hudens struktur och lyster tack vare både PHA och AHA-syror som tar bort döda hudceller som kan göra huden glåmig. Formulan är tvålfri vilket gör att den inte stör hudens egna barriärfunktion, utan den bibehålls intakt och återfuktad. Passar för alla hudtyper, dock inte optimal för en känslig och reaktiv hud. Där kan Exuviance Gentle Cream Cleanser passa bättre. Kan användas upp till 2 gånger om dagen för en tålig hud. 
Deep Clean AHA Cleanser är samma produkt som Exuviance Purifying Cleansing Gel med exakt samma innehåll, bara annat namn och utseende. 

Exuviance Deep Clean AHA Cleanser
- Rubbar inte hudbarriären
- Förbättrar hudstruktur
- Lystergivande


Användning + -
Fukta händer och ansikte. Tryck ut en liten mängd av produkten på fingertopparna och applicera i ansikte och hals. Avlägsnas noga med varmt vatten. Torka varsamt. Används 1-2 gånger dagligen efter hudens tolerans. Undvik att använda runt ögonen.
Nyckelingredienser + -
- Glykolsyra: AHA-syra som binder fukt och förbättrar hudstrukturen. - Gluconolactone: PHA-syra som har fuktbindande egenskaper och en varsam exfoliering.
Passar till + -
- Alla Hudtyper
Ingredienser + -

Innehållsförteckning - Exuviance Deep Clean AHA Cleanser

Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, TEA-Lauryl Sulfate, Propylene Glycol, Glycolic Acid, Gluconolactone, Polyquaternium-10, Benzophenone-4, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Parfum (Fragrance), Blue 1 (CI 42090), Yellow 5 (CI 19140).

Obs!

Innehållet på Exuviance Deep Clean AHA Cleanser är hämtat från vår Leverantör av Deep Clean AHA Cleanser och kan i vissa fall ha uppdaterats efter den är upplagd i vårt sortiment.
Detta gör att om du är överkänslig eller har allergier så dubbelkolla alltid innehållsförteckningen på Deep Clean AHA Cleansers förpackning innan användning eller kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.
Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Om märket + -

Exuviance

Exuviance är avancerad hudvård som tillverkas av NeoStrata, ett dermatologiföretag med ”medicinsk” bas, som grundats av de läkare som upptäckte alfahydroxisyrateknologin.

Varför ska man Välja Exuvianceprodukter?

- Klinisk serie med resultatinriktade produkter och behandlingar
- Multifunktionella produkter som kan användas året om
- Ger snabba och långsiktiga, synliga resultat
- Produkter som lämpar sig för Hudproblem
- Ger dermatologiska resultat
- Unisex; passar alla hudtyper och åldrar

Skriv recension

Omdöme

Namn

Ålder

Kön

Hudtyp

Hudtillstånd

Acne
Pigmentering
Rosacea
Linjer & Rynkor
Förstorade Porer
Mörka ringar runt ögonen
Påsar under ögonen
Linjer & Rynkor runt Ögonen
Torrhet Runt Ögonen
Synliga Kärl
Rodnad
Ojämn Hudton
Blankhet
Fuktfattig
Slapp Hud
Orenheter & Pormaskar
Hyperkänslighet
Ärr
Finnar
Yttorr
Grå & Livlös Utan Lyster
Känslig Hud
Acne/Finnar på Ryggen
Celluliter
Keratosis Pilaris
Ojämn Hudton - Kropp
Ojämn Hudstruktur - Kropp
Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Textur
Doft
Enkelt att använda
Ingredienserna
Förpackningen
Resultatet
Jag gillar inte produkten

Prisvärd

Skriv en recension

Recension Exuviance Deep Clean AHA Cleanser

Medelbetyg 4,7 baserat på 26 st omdömen
2024-07-05

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Ojämn Hudton

Detta gillade jag med produkten

Textur, Resultatet

Prisvärd

Tar bort smink effektivt och får huden helt ren.
2024-06-05

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Acne, Pigmentering, Synliga Kärl, Rodnad, Ojämn Hudton, Blankhet, Orenheter & Pormaskar, Finnar, Yttorr, Känslig Hud, Acne/Finnar på Ryggen, Keratosis Pilaris

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Man känner sig så ren och fräsch!
2024-04-20

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Mörka ringar runt ögonen, Synliga Kärl, Ojämn Hudton, Blankhet, Fuktfattig, Yttorr, Ojämn Hudstruktur - Kropp, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Härlig gelé som verkligen rengör på djupet utan olja! Känner sig fräsch och ren. Har provat många rengöringsprodukter men återkommer alltid till denna!
2024-03-20

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Slapp Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Gör huden ren utan att torka ut
2024-02-14

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Fuktfattig

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Absolut bästa rengöringsprodukten av alla jag har provat. Gör det den ska, behövs ytters lite så dryg och varar länge. Extra plus är såklart att den också doftar gott Snabb leverans och alltid trevligt att få prover på andra produkter som en bonus vid beställning hos er
2024-02-09

Ålder

20-29

Kön

Kvinna

Hudtyp

Fet

Hudtillstånd

Orenheter & Pormaskar, Finnar

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Min hud blev lenare och mina finnar börjar försvinna
2024-01-08

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Fuktfattig

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Denna rengöring är oerhört dryg och det känns att huden blir ren då den löddrar mycket och ger en ren känsla. Bra ingredienser och väldigt prisvärd enligt mig :)
2024-01-07

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Resultatet

Prisvärd

Mjuk och len, dryg behövs bara en ärtas storlek. Doftar fräscht.
2023-12-08

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Yttorr, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Lite mindre än en ärta behövs för att rengöra ansiktet. Känns rent efter användningen kommer köpa igen. Men det lär dröja då den är väääääääldigt dryg.
2023-11-02

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Fuktfattig, Känslig Hud, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

En grymt bra tvätt som tar bort allt smink och tom mascaran. Kan varmt rekommendera. Jag har normal men mot det torra håller men den torkar inte ut
2023-10-30

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Acne, Förstorade Porer, Mörka ringar runt ögonen, Rodnad, Ojämn Hudton, Blankhet, Orenheter & Pormaskar, Finnar, Yttorr, Grå & Livlös Utan Lyster, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Huden känns som ny efter användning! Så ren och fräsch på djupet
2023-10-30

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

En skön, löddrande rengöringskräm som tar bort orenheter. Huden får en fin lyster efteråt.
2023-09-22

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Bästa ansiktrengöringen har använt dem i flera år. Hjälper till att hålla min hud ren och fräsch.
2023-09-09

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor runt Ögonen, Synliga Kärl, Fuktfattig

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Älskar den här rengöringen! Mina tonåringar använder den också och deras acne blir mycket bättre.
2023-08-12

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Rosacea, Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Rodnad, Ojämn Hudton, Ojämn Hudton - Kropp, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Doft, Enkelt att använda

Prisvärd

Tycker den rengör på djupet och man känns ren efter tvätt. Återfuktar bra. Toppen!!
2023-08-11

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Grå & Livlös Utan Lyster

Detta gillade jag med produkten

Resultatet

Prisvärd

Bra, skön o rengör effektivt.
2023-08-11

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Fuktfattig, Slapp Hud, Orenheter & Pormaskar

Detta gillade jag med produkten

Doft, Enkelt att använda, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Inte uttorkade känns friskt och rent drar ihop porerna.
2023-08-07

Ålder

70+

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Förpackningen

Prisvärd

Då jag tvättar hela ansiktet med denna är jag lite besviken på att den inte tar bort min ögonmakeup utan är alldeles svart under ögonen efter tvätt.
2023-08-07

Ålder

40-49

Kön

Man

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Förstorade Porer, Fuktfattig, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Doft, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Bra men lite svår att tvätta bort. Inte så ren känsla efter att använt den.
2023-07-02

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Acne, Blankhet, Orenheter & Pormaskar, Ärr, Finnar

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Har märkt stoor skillnad i huden efter jag börjat använda denna rengöring. Har alltid haft problem med acne och speciellt när jag får min mens , har fått mycket runt munnen och halsen . Men efter jag börjat med denna rengöring morgon och kväll så har jag nästan ingen acne alls. Så jag rekommenderar verkligen denna produkt
2023-05-05

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Torrhet Runt Ögonen, Ojämn Hudton

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Känns bra på huden. Rengör ordenligt
2023-03-25

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor runt Ögonen, Fuktfattig

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Den här rengöringen är dyr men värd sitt pris! Får så ren och fräscht resultat!
2023-01-23

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Förstorade Porer, Mörka ringar runt ögonen, Påsar under ögonen, Linjer & Rynkor runt Ögonen

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Exiuviance levererar som alltid. Härlig formula och underbar doft. Känner mig ren och fräsh och upplever lyster efter användning.
2022-12-25

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Mörka ringar runt ögonen, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Grå & Livlös Utan Lyster

Detta gillade jag med produkten

Doft, Enkelt att använda

Prisvärd

Tar bort smuts bra.
2022-12-09

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Pigmentering, Fuktfattig

Detta gillade jag med produkten

Textur, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Man känner sig ren och att det är AHA syra i den gör att produkten gör nytta och det syns. Den är dryg och jag skulle aldrig byta ut den trots att jag provat många andra är denna den bästa:)
2022-11-15

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Påsar under ögonen, Linjer & Rynkor runt Ögonen

Detta gillade jag med produkten

Doft, Enkelt att använda

Prisvärd

Använda den många år. Gillar att tvätta ansiktet med vatten. Känns bra för mig o är så dryg
Klicka på en fråga för att läsa svaret.

- Hur ska Deep Clean AHA Cleanser förvaras?

- När kan jag se resultat av Deep Clean AHA Cleanser?

- Hur länge håller Deep Clean AHA Cleanser efter att jag öppnat den?

Exuviance Deep Clean AHA Cleanser ingår i kategori

Ansiktsvård
Ansiktsrengöring
Exuviance
Top 23 - 2023

Fråga en hudterapeut om denna produkt

Meddelande:


Frakt

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord & Instabox och paketet levereras till närmaste Postombud
Om Paketet inte får plats så lämnas det in till ditt närmsta Postombud och du aviseras då med SMS till det nummer du angav vid beställningen.

Fullständiga Köpvillkor Hittar du Här >>

Leveranstid

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar).
Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Byten & Retur

Skulle du ångra ditt köp av Exuviance Deep Clean AHA Cleanser så har du har alltid 30 dagars öppet köp.

För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst på [email protected]
Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning.

Samtliga Returer vägs. Samtliga meddelade returer debiteras 89:-, icke meddelade returer debiteras 150:-. Summan dras av på returnerat belopp.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Walley - Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som
- Swish
- Faktura
- Konto/Delbetalning
- Kortbetalning
- Direktbetalning

Walley når du på:

Mail: [email protected] 
Telefon: 010-1610100
Hemsida: walley.se

Rådgivning

Är du osäker på valet av Deep Clean AHA Cleanser eller någon av dina andra produkter kontakta oss på:

Mail: [email protected]
Telefon: 010-1011540

Invänjning av Deep Clean AHA Cleanser

Om det behövs, tänk på att vänja in huden om du byter hudvårdsmärke och att inte börja med samtliga produkter direkt. När du ändrar din Hudvård tar ca 2-12 veckor för din hud att vänja sig vid nya hudvårdsprodukter. I detta fall Deep Clean AHA Cleanser. Ibland kan man uppleva att det blir en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar. Detta är helt normalt. Oftast sker detta om Deep Clean AHA Cleanser innehåller mer aktiva ingredienser än de produkter du använt tidigare.  Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag när du använder Deep Clean AHA Cleanser på huden. Upplever du bestående obehag bör du avbryta din behandling och kontakta våra hudterapeuter:

Telefon: 010-1011540
Mail:[email protected]

 

Allmänna kontraindikationer för produkter innehållande syror (tex AHA-syra)

Om du använder exfolieringsprodukter från en annan produktserie bör du ha avslutat dessa produkter minst 2 veckor före ny behandling. Utför ej exfoliering på solbränd (röd/irriterad) eller nyvaxad hud. Använd ej om du använder dig av receptbelagda, exfolierande produkter eller mediciner. Vid receptbelagda preparat som Roaccutan/Accutane mot Akne eller liknande medicin mot Rosacea bör man vänta minst 6 månader innan man behandlar med syror på huden. Vid användning av krämer som t.ex. Aberela, Retinova, Zorac, Differin bör man vänta minst 2-3 månader efter avslutandet av dessa att peela huden. Dessa rekommendationer är generella vid använding av AHA syror.

 


Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla