• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

iS.Clinical

Hydra-Cool Serum

4,9 (15 Reviews)
684 kr
Storlek
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Fri frakt
Skickas normalt inom 24h
Finns ej i lagret
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager!

Hydra-Cool Serum är ett serum som är utvecklat för att återfukta, lugna och svalka huden. Detta uppfriskande serum kombinerar överlägsna antioxidanter med essentiella botaniska fuktgivande ingredienser, som ex. hyaluronsyra, reparerande Centella asiatica och B5-vitamin. Hydra-Cool Serum är utmärkt för att lindra sveda efter solskador, dämpa känslighet i hud efter hårborttagning eller bara för att boosta huden med fukt. Hydra-Cool verkar även antibakteriellt samtidigt som den förbättrar hudens fuktnivå. Hydra-Cool Serum är optimal för alla hudtyper och kan med fördel kombineras med andra serum i serien. Passar även dig med känslig och reaktiv hud. 

iS Clinical Hydra-Cool Serum
- Ger genomträngande fukt
- Lugnar, lindrar och svalkar irriterad hud
- Har antibakteriella egenskaper och lindrar milda aknesymptom


Användning + -
Rengör huden och applicera en liten mängd över ansikte och hals 1-2 gånger per dag.
Nyckelingredienser + -
- Vitamin B5 5,5%: Bibehåller och attraherar fukt i huden. Dämpar inflammation, minimerar fuktförlust och förbättrar elasticitet och textur i huden. Reparerande, läkande och lugnande egenskaper. - Centella Asiatica 0,3%: Främjar sårläkning samt fungerar som en effektiv antioxidant - Hyaluronsyra 25% Intensivt hydrerande
Passar till + -
- Alla Hudtyper
Ingredienser + -

Innehållsförteckning - iS.Clinical Hydra-Cool Serum

Water / Aqua / Eau, Sodium Hyaluronate (origin: bacterial fermentation), Pantothenic Acid, Propylene Glycol, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Polyporus Umbellatus (Mushroom) Extract, Menthol, Phenoxyethanol, Blue 1 (CI 42090).

Obs!

Innehållet på iS.Clinical Hydra-Cool Serum är hämtat från vår Leverantör av Hydra-Cool Serum och kan i vissa fall ha uppdaterats efter den är upplagd i vårt sortiment.
Detta gör att om du är överkänslig eller har allergier så dubbelkolla alltid innehållsförteckningen på Hydra-Cool Serums förpackning innan användning eller kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.
Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Om märket + -
iS CLINICAL är en lyxig och exklusiv hudvårdsserie i kategorin - cosmeceutical, som utmärker sig genom att uteslutande vara tillverkad av de mest kraftfulla och renast utvunna naturliga botaniska ingredienserna på marknaden för farmaceutisk kvalitet. Serien är producerad av INNOVATIVE SKINCARE.

Serien bygger på antioxidantteknik, vilket innebär att varje enskild ingrediens har testats kliniskt, såväl avseende säkerhet och drift som på produktnivå. I produkterna används patenterade formler som innehåller några av de mest effektiva antioxidanterna, som ex. retinol, Centella asiatica och stabiliserad C-vitamin. Med iS CLINICAL kan du därmed både se och känna skillnaden, samtidigt som produkterna ger kliniskt dokumenterade resultat ända ner på cellulärnivå.

Produkterna är inriktade på anti-aging, samt behandling av akne, hyperpigmentering och rosacea. iS CLINICAL erbjuder ett komplett behandlingssortiment bestående av rengöringsprodukter, serum, krämer och solskydd, samt ansiktsmasker för exklusiva ansiktsbehandlingar.

Varför ska man Välja iS Clinicalprodukter

- Klinisk serie med resultatinriktade produkter
- Multifunktionella produkter som kan användas året om
- Ger snabba och långsiktiga, synliga resultat
- Utvecklade av Specialister
- Ger dermatologiska resultat
- Unisex; passar alla hudtyper och åldrar


Skriv recension

Omdöme

Namn

Ålder

Kön

Hudtyp

Hudtillstånd

Acne
Pigmentering
Rosacea
Linjer & Rynkor
Förstorade Porer
Mörka ringar runt ögonen
Påsar under ögonen
Linjer & Rynkor runt Ögonen
Torrhet Runt Ögonen
Synliga Kärl
Rodnad
Ojämn Hudton
Blankhet
Fuktfattig
Slapp Hud
Orenheter & Pormaskar
Hyperkänslighet
Ärr
Finnar
Yttorr
Grå & Livlös Utan Lyster
Känslig Hud
Acne/Finnar på Ryggen
Celluliter
Keratosis Pilaris
Ojämn Hudton - Kropp
Ojämn Hudstruktur - Kropp
Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Textur
Doft
Enkelt att använda
Ingredienserna
Förpackningen
Resultatet
Jag gillar inte produkten

Prisvärd

Skriv en recension

Recension iS.Clinical Hydra-Cool Serum

Medelbetyg 4,9 baserat på 15 st omdömen
2024-03-26

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor runt Ögonen, Rodnad, Orenheter & Pormaskar, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Ett bra fuktserum som känns lätt i konsistensen och tillför den fukt som behövs utan att huden känns kladdig.
2024-01-22

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Acne, Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Ärr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Bra produkt för att tillföra fukt för aknebenägen hud.
2023-10-29

Ålder

20-29

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Acne, Rodnad, Ojämn Hudton, Ärr, Känslig Hud, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

It’s a holy grail. I could see the results of my skin hydrated immediately
2023-05-06

Ålder

50-59

Kön

Man

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Rosacea, Linjer & Rynkor, Påsar under ögonen, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Rodnad, Ärr, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Ett otroligt märkbart resultat efter bara några dagar.
2023-01-13

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Mörka ringar runt ögonen, Påsar under ögonen, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Ojämn Hudton, Fuktfattig, Yttorr, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Doft, Resultatet

Prisvärd

Denna produkt köpte jag till efter några veckor. Underbar att lägga över andra serum. Lämnar en skön känsla och bidrar med lyster och fukt. Plus behövs inte då inte alls så m kräm till varken dag eller natt. Lägger också serumet tunt tunt runt ögonen,
2023-01-12

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Mörka ringar runt ögonen, Fuktfattig, Yttorr, Grå & Livlös Utan Lyster

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Jag tycker om Is Clinicals hydra cool serum därför att den svalkar skönt och har en konsistens som gör den enkel att applicera. Den tillför fukt på djupet och resultatet är otroligt - min hud blir jämn, len & återfuktad och mina linjer i pannan minskar synligt redan efter första användningen!
2022-12-30

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Fet

Hudtillstånd

Ojämn Hudton, Orenheter & Pormaskar, Grå & Livlös Utan Lyster

Detta gillade jag med produkten

Resultatet

Prisvärd

Väldigt återfuktande.
2022-09-06

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Pigmentering, Förstorade Porer, Mörka ringar runt ögonen, Påsar under ögonen, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Synliga Kärl, Rodnad, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Jag tycker mycket om denna produkt som jag använder över andra serum från Is för att ge lite extra fukt. Tycker också om den för att den kan läggas runt området vid ögonen. Tycker att dem är mycket dryg och hjälper sedan dag/nattkrämen att tränga och inte behöver ”slösas med”
2022-08-26

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Förstorade Porer, Mörka ringar runt ögonen, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Ojämn Hudton, Blankhet, Fuktfattig, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Världens bästa produkt för mig som har blandhud. Återfuktar massor och har en väldigt skön konsistens.
2022-06-07

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Acne, Förstorade Porer, Torrhet Runt Ögonen, Rodnad, Blankhet, Orenheter & Pormaskar, Ärr, Finnar, Acne/Finnar på Ryggen

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Dryg produkt som är lätt att applicera. Sedan jag började använda denna produkt så har jag sällan problem med torrhet . Love it!
2022-04-28

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Fuktfattig, Hyperkänslighet

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

I find it helps with redness which is the main reason I use it
2021-09-05

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Rosacea, Rodnad, Fuktfattig, Finnar, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Fantastisk i kombination med PRO heal-serumet! Min rosacea-hud har lugnat sig mycket med hjälp av bland annat denna produkt!
2021-07-31
Perfekt till natten
2021-06-27
mjuk och återfuktande
2021-04-07
Ger mjuk känsla
Klicka på en fråga för att läsa svaret.

- Kan jag använda Hydra-Cool Serum om jag är gravid eller ammar?

- Hur ska Hydra-Cool Serum förvaras?

- När kan jag se resultat av Hydra-Cool Serum?

- Hur länge håller Hydra-Cool Serum efter att jag öppnat den?

- Är Hydra-Cool Serum testat på djur?

- Går det att kombinera Hydra-Cool Serum med produkter från andra hudvårdsmärken?

Fråga en hudterapeut om denna produkt

Meddelande:


Frakt

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord & Instabox och paketet levereras till närmaste Postombud
Om Paketet inte får plats så lämnas det in till ditt närmsta Postombud och du aviseras då med SMS till det nummer du angav vid beställningen.

Fullständiga Köpvillkor Hittar du Här >>

Leveranstid

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar).
Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Byten & Retur

Skulle du ångra ditt köp av iS.Clinical Hydra-Cool Serum så har du har alltid 30 dagars öppet köp.

För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst på [email protected]
Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning.

Samtliga Returer vägs. Samtliga meddelade returer debiteras 89:-, icke meddelade returer debiteras 150:-. Summan dras av på returnerat belopp.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Walley - Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som
- Swish
- Faktura
- Konto/Delbetalning
- Kortbetalning
- Direktbetalning

Walley når du på:

Mail: [email protected] 
Telefon: 010-1610100
Hemsida: walley.se

Rådgivning

Är du osäker på valet av Hydra-Cool Serum eller någon av dina andra produkter kontakta oss på:

Mail: [email protected]
Telefon: 010-1011540

Invänjning av Hydra-Cool Serum

Om det behövs, tänk på att vänja in huden om du byter hudvårdsmärke och att inte börja med samtliga produkter direkt. När du ändrar din Hudvård tar ca 2-12 veckor för din hud att vänja sig vid nya hudvårdsprodukter. I detta fall Hydra-Cool Serum. Ibland kan man uppleva att det blir en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar. Detta är helt normalt. Oftast sker detta om Hydra-Cool Serum innehåller mer aktiva ingredienser än de produkter du använt tidigare.  Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag när du använder Hydra-Cool Serum på huden. Upplever du bestående obehag bör du avbryta din behandling och kontakta våra hudterapeuter:

Telefon: 010-1011540
Mail:[email protected]

 

Allmänna kontraindikationer för produkter innehållande syror (tex AHA-syra)

Om du använder exfolieringsprodukter från en annan produktserie bör du ha avslutat dessa produkter minst 2 veckor före ny behandling. Utför ej exfoliering på solbränd (röd/irriterad) eller nyvaxad hud. Använd ej om du använder dig av receptbelagda, exfolierande produkter eller mediciner. Vid receptbelagda preparat som Roaccutan/Accutane mot Akne eller liknande medicin mot Rosacea bör man vänta minst 6 månader innan man behandlar med syror på huden. Vid användning av krämer som t.ex. Aberela, Retinova, Zorac, Differin bör man vänta minst 2-3 månader efter avslutandet av dessa att peela huden. Dessa rekommendationer är generella vid använding av AHA syror.

 


Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla