• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

NeoStrata

Facial Cleanser

4,7 (58 Reviews)
291 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Fri frakt
Skickas normalt inom 24h
Finns ej i lagret
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager!

Facial Cleanser är en hudvårdande, uppfräschande rengöringsgel med den milda fruktsyran PHA som passar alla hudtyper, även extremt känslig hud. Facial Cleanser sammansättning rengör milt och återfuktar huden effektivt. Huden blir förberedd för nästa steg i hudvårdsrutinen.

NeoStrata Facial Cleanser
- Mild rengöringsgel för alla hudtyper med 4% Glukonolakton.
- Idealisk för alla hudtyper, även torr, känslig och aknebenägen hy.
- Oljefri, tvålfri, allergivänlig, parfymfri.


Användning + -
Massera in en liten mängd rengöring på fuktad hud, över ansikte och hals, morgon och kväll. Rengör noga med ljummet vatten. Torka varsamt.
Aktiva Ingredienser + -
Glukonolakton (PHA)
Passar till + -
- Alla Hudtyper
Ingredienser + -

Innehållsförteckning - NeoStrata Facial Cleanser

Aqua (Water), Gluconolactone, PEG-80 Sorbitan Laurate, Triethanolamine, Polyquaternium-10, Propylene Glycol, Panthenol (Pro-Vitamin B-5), Glycine, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Laureth-12 Carboxylate, PEG-150 Distearate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben.

Obs!

Innehållet på NeoStrata Facial Cleanser är hämtat från vår Leverantör av Facial Cleanser och kan i vissa fall ha uppdaterats efter den är upplagd i vårt sortiment.
Detta gör att om du är överkänslig eller har allergier så dubbelkolla alltid innehållsförteckningen på Facial Cleansers förpackning innan användning eller kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.
Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Om märket + -
NeoStrata är dermatologiskt utvecklad hudvård som rekommenderas av hudvårdsexperter och plastikkirurger världen över. NeoStrata erbjuder ett komplett system av hudvårdsbehandlingar samt vetenskapligt utvecklade, högeffektiva hudvårdsprodukter med AHA och PHA kombinerat med de senaste innovationerna - som NeoGlukosamin och Aminofil samt välkända ingredienser som peptider, retinol, antioxidanter och olika växtextrakt.

Varför ska man Välja Neostrataprodukter

- Klinisk serie med resultatinriktade produkter
- Multifunktionella produkter som kan användas året om
- Ger snabba och långsiktiga, synliga resultat
- Utvecklade av Specialister
- Ger dermatologiska resultat
- Unisex; passar alla hudtyper och åldrar


Skriv recension

Omdöme

Namn

Ålder

Kön

Hudtyp

Hudtillstånd

Acne
Pigmentering
Rosacea
Linjer & Rynkor
Förstorade Porer
Mörka ringar runt ögonen
Påsar under ögonen
Linjer & Rynkor runt Ögonen
Torrhet Runt Ögonen
Synliga Kärl
Rodnad
Ojämn Hudton
Blankhet
Fuktfattig
Slapp Hud
Orenheter & Pormaskar
Hyperkänslighet
Ärr
Finnar
Yttorr
Grå & Livlös Utan Lyster
Känslig Hud
Acne/Finnar på Ryggen
Celluliter
Keratosis Pilaris
Ojämn Hudton - Kropp
Ojämn Hudstruktur - Kropp
Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Textur
Doft
Enkelt att använda
Ingredienserna
Förpackningen
Resultatet
Jag gillar inte produkten

Prisvärd

Skriv en recension

Recension NeoStrata Facial Cleanser

Medelbetyg 4,7 baserat på 58 st omdömen
2024-05-18

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Rosacea

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Lugnande och rengörande,perfekt för min hud
2024-05-17

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Påsar under ögonen, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Ojämn Hudton, Slapp Hud, Yttorr, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Inte uttorkande och det känns bra för min hy
2024-04-11

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Rosacea

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda

Prisvärd

Håller min Rosacea i tillbaka på ett väldigt bra sätt jag är nöjd med.
2024-04-02

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Pigmentering, Förstorade Porer, Finnar

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda

Prisvärd

Mycket bra produkt som jag har använt i flera år. Är skonsam (löddrar ej) men tvättar ändå rent och lämnar huden återfuktad. Dryg då en förpackning räcker länge.
2024-03-23

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor runt Ögonen

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda

Prisvärd

Lite för lätt rengöring så tar inte bort all makeup.
SethAndSally Svarar
Av Produktspecialist Julia

Hej Carina! Denna är väldigt mild och passar bra om man vill ha en snäll rengöring. Har man mycket makeup så råder vi till att använda en Makeup-remover innan- kolla gärna in Babors!

2024-03-20

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Fuktfattig, Hyperkänslighet, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Resultatet

Prisvärd

Enkel att använda, fin hudton, väldigt dryg
2024-02-16

Ålder

20-29

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Rosacea, Rodnad, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Rengör ansiktet mycket bra. Speciellt bra när man har akne
2024-02-09

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Pigmentering, Rosacea, Linjer & Rynkor, Påsar under ögonen

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Lite tråkig men fungerar jätte bra för min hud.
2024-02-02

Ålder

20-29

Kön

Kvinna

Hudtyp

Fet

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Påsar under ögonen, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Blankhet, Fuktfattig, Orenheter & Pormaskar, Ärr, Finnar, Yttorr, Grå & Livlös Utan Lyster

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Härlig konsistens och dryg produkt, lämnar huden mjuk och smidig. Gör rent och tar bort smink bra utan att få huden och kännas stram som jag ofta upplevt med tidigare produkter.
2024-01-31

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Yttorr, Keratosis Pilaris, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Prisvärd produkt. Bra ingredienser, huden känns ren men samtidigt återfuktad efter.
2023-12-28

Ålder

20-29

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Acne, Torrhet Runt Ögonen, Rodnad, Fuktfattig, Orenheter & Pormaskar, Hyperkänslighet, Ärr, Finnar, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Ingredienserna

Prisvärd

Bra rengöring, inte gjort mirakel på mig men är bra för min känsliga hy, väldigt skonsam
2023-12-19

Ålder

70+

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Rosacea

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Köpte Neostrata Facial Cleansrt som jag tycker att den är super och kan varmt rekommendera att använda. Leveransen är kort och smidigt.
2023-12-04

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Bra rengöring för min känsliga hud, tar även bort ögonmake.
2023-11-16

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Förstorade Porer, Påsar under ögonen, Synliga Kärl, Blankhet

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Enkel att använda och riktigt snäll mot min hy. Lugnar stressad hy och lämnar len och ren hud
2023-10-11

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Rosacea

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Funkar bra för mig med rosacea. Den irriterar inte som många andra rengöringar.
2023-09-30

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Rosacea, Förstorade Porer, Synliga Kärl, Rodnad, Ojämn Hudton, Fuktfattig, Hyperkänslighet, Yttorr, Känslig Hud, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda

Prisvärd

Har inte fått någon irritation alls, vilket är bra! Men en del finnar efter ca 1 veckas användning, hoppas att det går över efter att huden vant sig. Tycker hudtonen blivit lite jämnare och mindre röd.
2023-08-31

Ålder

20-29

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Orenheter & Pormaskar, Finnar, Yttorr, Grå & Livlös Utan Lyster, Känslig Hud, Ojämn Hudton - Kropp, Ojämn Hudstruktur - Kropp, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Väldigt skön ansiktstvätt, mild doft, bra för känslig hud och ger fina resultat. Får huden att känna sig ren utan att bli stram.
2023-08-15

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Rosacea, Blankhet, Fuktfattig, Känslig Hud, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Resultatet

Prisvärd

Skön rengöring utan att torka ut
2023-08-11

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Orenheter & Pormaskar, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Verkligen geleaktig & doftfri, rengör utan att torka ut. Topp 3 bästa rengöringen för min hud! Dålig förpackning!
2023-08-07

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Neostrata Facial Cleaner är dryg och prisvärd. Skön på huden och man känner sig ren. Rekommenderas varmt
2023-07-11

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Rosacea, Linjer & Rynkor runt Ögonen

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda

Prisvärd

Ger en ren och skön känsla utan att torka ut.
2023-06-29

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Rosacea, Synliga Kärl, Rodnad, Ojämn Hudton, Blankhet, Fuktfattig, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Resultatet

Prisvärd

Väldigt bra rengöring. Den torkar inte ut huden, min känsliga och lite orena/blandhud känns både lugnare och är renare och har fått en finare ton. Lite osäker om den verkligen orkar ta bort foundation och spf så använder en lätt remover innan rengöringen.
2023-06-19

Ålder

20-29

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Förstorade Porer, Mörka ringar runt ögonen, Fuktfattig, Yttorr, Grå & Livlös Utan Lyster

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Bra cleanser som inte torkat ut och ger jämnare hudton och lyster pga phasyran.
2023-06-15

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Rosacea, Rodnad, Ojämn Hudton, Fuktfattig, Finnar

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Haft denna i 20 år super!
2023-06-13

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Ärr, Finnar

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Toppen produkt , håller vad den lovar, torkar inte ut huden och man får ingen utslag.
2023-03-11

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor runt Ögonen

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Underbar ansiktstvätt, man känner sig ren /mjuk efter tvätt och tar även bort sminket. Har använt Neostrata i flera år och vill inte vara utan den serien. Vill även nämna att det var snabb o smidig leverans
2023-03-11

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor runt Ögonen

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Underbar ansiktstvätt, man känner sig ren /mjuk efter tvätt och tar även bort sminket. Har använt Neostrata i flera år och vill inte vara utan den serien. Vill även nämna att det var snabb o smidig leverans
2023-02-27

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Rosacea

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Förpackningen

Prisvärd

Bra, lite fastare konsistens, Dryg, bara en liten klick behövs. Bra med mjuk plastförpackning som är lätt att ta med och som inte går sönder om man tappar den.
2023-02-07

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Mörka ringar runt ögonen, Fuktfattig, Yttorr, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Har känslig hud och tidigare använt rengöring som är mer som lotion i konsistensen. Tycker inte de rengjorde så bra och testade denna som verkligen lämnade huden rengjord och återfuktad. Så glad att jag funnit denna.
2023-01-25

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Fuktfattig, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Stående del av min rutin, använder både morgon och kväll.
2022-11-27

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Mörka ringar runt ögonen, Fuktfattig, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Så nöjd med produkten, passar min känsliga hud så bra. Känns rent men ändå inte torr
2022-10-16

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Keratosis Pilaris

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Lite svår att få bort makeup runt ögonen, men i övrigt är den toppen.
2022-10-05

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Blankhet

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Känns att den rengör ansiktet men på ett skonsamt sätt
2022-09-11

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Fuktfattig, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Jag har använt neostrata i många år och är väldigt nöjd med både pris och det den åstakommer. Provat andra produkter men alltid gått tillbaka till neostrata. Min hud blir mindre yttorr och jag tycker den hjälper så min hud får mindre linjer
2022-09-06

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Acne

Detta gillade jag med produkten

Textur, Resultatet

Prisvärd

Gillar denna produkt, passar min blandhy, återfuktar och torkar inte ut. Passar dessutom utmärkt nu under graviditeten.
2022-09-05

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Rosacea, Rodnad, Yttorr, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Lätt att få bort smink med. Gelé känsla som är mild och inte retar upp huden.. Bra för mig med rosacea
2022-08-27

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor

Detta gillade jag med produkten

Resultatet

Prisvärd

Mycket bra märke, snabb leverans och fin emballering Neostrata ansiktstvätt rengör, stramar åt och ger huden en ren och skön känsla. Torkar inte ut och är lätt att skölja bort.
2022-07-24

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Påsar under ögonen, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Synliga Kärl, Ojämn Hudton, Fuktfattig, Slapp Hud, Ärr, Yttorr, Celluliter, Ojämn Hudton - Kropp, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Bästa rengöringen! Kommer aldrig byta. Räcker länge! Magisk doft och rengör makeup bra.
2022-04-21

Ålder

20-29

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor runt Ögonen, Ojämn Hudton, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Har knasig hud som är känslig, lätt får eksem, lätt blir både fet och torr, lätt blir rödflammig. Denna är perfekt! Har nu bara hudvård från neostrata & då funkar min hud, den är extremt mycket mer balanserad, det varken stramar eller blir oljigt, det rödflammiga har gått ner.
2022-03-03

Ålder

20-29

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Rosacea, Finnar

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Rekommenderar alla med känslig hy o folk som har rosacea denna produkten
2021-11-14

Ålder

40-49

Kön

Annat/Vill ej uppge

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Ärr, Finnar, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda

Prisvärd

Tar bort makeup, känns mild och torkar inte ut huden.
2021-11-09

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Acne, Pigmentering, Orenheter & Pormaskar, Yttorr, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Bra produkt med fina ingredienser och dessutom välldigt dryg. Den passar mig som är 50 + och lite yttorr, pigmenteringar och viss känslighet likväl som tonåringen hemma med lite acne och orenheter.
2021-11-08

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Rosacea

Detta gillade jag med produkten

Resultatet

Prisvärd

Mycket nöjd. Min hy brukar reagerar på alla produkter med med denna håller sig hyn lugn. Tycker även deras dag och natt kräm är toppen.
2021-10-21

Ålder

20-29

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Rosacea, Synliga Kärl, Finnar

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Älskar neostrata och Kmr aldrig byta. Det är det bästa märket mot min rosacea. Mycket dryg produkt. Räcker länge
2021-09-21

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Påsar under ögonen, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Orenheter & Pormaskar

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda

Prisvärd

Mild och snäll mot huden
2021-09-10

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Fuktfattig, Orenheter & Pormaskar, Hyperkänslighet, Känslig Hud, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Funkar utmärkt för mig med mkt känslig hud. Inte så djuprengörande dock, men det är iofs svårt När man har känslig hud.
2021-09-08

Ålder

30-39

Kön

Man

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Ojämn Hudton, Orenheter & Pormaskar

Detta gillade jag med produkten

Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Super härlig rengöring som rengör på djupet utan att torka ut huden och exfolierar huden milt. Huden känns ren och mjuk med mycket lyster! Kommer definitivt att köpa om den !
2021-07-30
Skön konsistens och Bra storlek på förpackning.
2021-06-24
Denna har räddat min hy
2021-06-15
Den bästa ansikts tvätten, även snabb leverans o alltid en överraskning i paketet
2021-06-12
Sval och skön, lätt löddrande, bra rengöring!
2021-04-22
Ok men inte mer än så.
2020-12-29
Drömmen för torr hud
2020-12-25
Huden blir len, torkar ej ut.
2020-12-18
Känns mild och effektiv
2020-12-06
Mycket bra utan ut uttorkning och parfymerad.
2020-09-25
Inga konstigheter, torkar ej hyn!
2020-09-22
Huden blir verkligen återfuktad och mjuk. Toppen för min blandhud med både torra partier och pormaskar.
Klicka på en fråga för att läsa svaret.

- Hur ska Facial Cleanser förvaras?

- När kan jag se resultat av Facial Cleanser?

- Hur länge håller Facial Cleanser efter att jag öppnat den?

Fråga en hudterapeut om denna produkt

Meddelande:


Frakt

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord & Instabox och paketet levereras till närmaste Postombud
Om Paketet inte får plats så lämnas det in till ditt närmsta Postombud och du aviseras då med SMS till det nummer du angav vid beställningen.

Fullständiga Köpvillkor Hittar du Här >>

Leveranstid

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar).
Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Byten & Retur

Skulle du ångra ditt köp av NeoStrata Facial Cleanser så har du har alltid 30 dagars öppet köp.

För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst på [email protected]
Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning.

Samtliga Returer vägs. Samtliga meddelade returer debiteras 89:-, icke meddelade returer debiteras 150:-. Summan dras av på returnerat belopp.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Walley - Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som
- Swish
- Faktura
- Konto/Delbetalning
- Kortbetalning
- Direktbetalning

Walley når du på:

Mail: [email protected] 
Telefon: 010-1610100
Hemsida: walley.se

Rådgivning

Är du osäker på valet av Facial Cleanser eller någon av dina andra produkter kontakta oss på:

Mail: [email protected]
Telefon: 010-1011540

Invänjning av Facial Cleanser

Om det behövs, tänk på att vänja in huden om du byter hudvårdsmärke och att inte börja med samtliga produkter direkt. När du ändrar din Hudvård tar ca 2-12 veckor för din hud att vänja sig vid nya hudvårdsprodukter. I detta fall Facial Cleanser. Ibland kan man uppleva att det blir en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar. Detta är helt normalt. Oftast sker detta om Facial Cleanser innehåller mer aktiva ingredienser än de produkter du använt tidigare.  Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag när du använder Facial Cleanser på huden. Upplever du bestående obehag bör du avbryta din behandling och kontakta våra hudterapeuter:

Telefon: 010-1011540
Mail:[email protected]

 

Allmänna kontraindikationer för produkter innehållande syror (tex AHA-syra)

Om du använder exfolieringsprodukter från en annan produktserie bör du ha avslutat dessa produkter minst 2 veckor före ny behandling. Utför ej exfoliering på solbränd (röd/irriterad) eller nyvaxad hud. Använd ej om du använder dig av receptbelagda, exfolierande produkter eller mediciner. Vid receptbelagda preparat som Roaccutan/Accutane mot Akne eller liknande medicin mot Rosacea bör man vänta minst 6 månader innan man behandlar med syror på huden. Vid användning av krämer som t.ex. Aberela, Retinova, Zorac, Differin bör man vänta minst 2-3 månader efter avslutandet av dessa att peela huden. Dessa rekommendationer är generella vid använding av AHA syror.

 


Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla