• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

Medik8

Advanced Night Restore

4,6 (54 Reviews)
653 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Fri frakt
Skickas normalt inom 24h
Finns ej i lagret
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager!

Medik8 Advanced Night Restore är en rik nattkräm som mjukgör, återfuktar och reparerar huden. Optimal för trött hud i behov av en nystart! Innehåller bland annat ingrediensen reservatrol som förbättrar hudcellernas livslängd samt skyddar huden mot yttre påfrestningar. Ceramider bidrar till en förbättrad skyddande barriär vilket är av stor vikt för en hälsosam hud. Innehåller även squalene som förekommer naturligt i huden och har mjukgörande samt återfuktande egenskaper. Advanced Night Restore ger din hud näring och djup återfuktning samt fungerar bra att kombinera med aktiva serum som exempelvis Medik8 Retinol 3 tr.


Medik8 Advanced Night Restore
- Anti-inflammatoriska egenskaper.
- Perfekt att kombinera med aktiva serum
- Förstärker hudens reparationssystem


Användning + -
Applicera en liten mängd med hjälp av en spatel, över ansikte, hals och dekolletage. Undvik övre och undre ögonlocket samt läpparna. Använd lätta, uppåtgående strykningar.
Aktiva ingredienser + -
- Resveratrol: Ingår i en ny kategori av aktiva ämnen som kallas SIR (Silent Information Regulators) och förlänger cellernas livslängd. Det har kraftfulla antioxidativa och ljusgörande egenskaper som hjälper till att förbättra utseendet på trött hud under natten. - E-vitamin: en antioxidant som hjälper till att skydda huden från skador orsakade av fria radikaler och förhindra förtida åldrande. - Betaglukan: hjälper till att stötta hudens naturliga reparationsmekanismer och är perfekt för hudförnyelse under natten. - Passionsblomma och läkevänderot: två kraftfulla antioxidanter från växtriket med lugnande och lindrande egenskaper.
Passar till + -
- Mogen Hud - Normal hud
Ingredienser + -

Innehållsförteckning - Medik8 Advanced Night Restore

Aqua (Water), Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Glycerin, Stearic Acid, Phytosterols, Propylene Glycol, C12-16 Alcohols, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Cetearyl Alcohol, Palmitic Acid, Ceramide NP, Cetearyl Olivate, Linoleic Acid, Behenyl Alcohol, Hydrogenated Lecithin, Tocopheryl Acetate, Sorbitan Olivate, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Amelanchier Alnifolia (Saskatoon) Fruit Extract, Ethylhexylglycerin, Acetyl Glucosamine, Citric Acid, Sorbitol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Citrus Aurantium Amara Flower Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Herb Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Hylocereus Undatus (Dragon Fruit) Fruit Extract, Dehydroacetic Acid, Tremella Fuciformis (Snow Mushroom) Extract, Sodium Lauroyl Lactylate, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Oil, Pogostemon Cablin (Patchouli) Leaf Oil, Vetiveria Zizanoides (Vetiver) Root Oil, Ascorbic Acid, Disodium EDTA, Ceramide AP, Ceteareth-25, Phytosphingosine, Cholesterol, Xanthan Gum, Carbomer, Cetyl Alcohol, Behenic Acid, Ceramide NS, Ferric Hexapeptide-35, Ceramide EOP, Ceramide EOS, Caprooyl Phytosphingosine, Caprooyl Sphingosine, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Obs!

Innehållet på Medik8 Advanced Night Restore är hämtat från vår Leverantör av Advanced Night Restore och kan i vissa fall ha uppdaterats efter den är upplagd i vårt sortiment.
Detta gör att om du är överkänslig eller har allergier så dubbelkolla alltid innehållsförteckningen på Advanced Night Restores förpackning innan användning eller kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.
Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Om märket + -

Medik8

Medik8 är ett prisbelönt, globalt varumärke för hudvårdsprodukter som endast säljs av läkare och hudterapeuter. Medik8 produkter är framtagna, utvecklade och sammansatta av ett team med biokemister och farmakologer i vår forskningsanläggning i Storbritannien. Medik8 tillverkar endast produkter med bevisad teknologi och professionell styrka. Medik8 produkter är särskilt framtagna för att fokusera på ålderstecken, akne, rodnad, pigmentering och torr hud.

Varför ska man Välja Medik8produkter?

- Klinisk serie med resultatinriktade produkter och behandlingar
- Problemlösande Produkter
- Bevisade synliga resultat
- Produkter som lämpar sig för Hudproblem
- Högstabila produkter som bygger på väldokumenterad grundforskning
- Unisex; passar alla hudtyper och åldrar
- Ingredienser som ger minimal irritation

Skriv recension

Omdöme

Namn

Ålder

Kön

Hudtyp

Hudtillstånd

Acne
Pigmentering
Rosacea
Linjer & Rynkor
Förstorade Porer
Mörka ringar runt ögonen
Påsar under ögonen
Linjer & Rynkor runt Ögonen
Torrhet Runt Ögonen
Synliga Kärl
Rodnad
Ojämn Hudton
Blankhet
Fuktfattig
Slapp Hud
Orenheter & Pormaskar
Hyperkänslighet
Ärr
Finnar
Yttorr
Grå & Livlös Utan Lyster
Känslig Hud
Acne/Finnar på Ryggen
Celluliter
Keratosis Pilaris
Ojämn Hudton - Kropp
Ojämn Hudstruktur - Kropp
Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Textur
Doft
Enkelt att använda
Ingredienserna
Förpackningen
Resultatet
Jag gillar inte produkten

Prisvärd

Skriv en recension

Recension Medik8 Advanced Night Restore

Medelbetyg 4,6 baserat på 54 st omdömen
2024-05-26

Ålder

70+

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Fuktfattig, Slapp Hud, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Går lätt in i huden . Luktar gott och känns fräsch. Huden känns mjuk. Den är dryg för man behöver inte ta så mycket varje gång.
2024-01-09

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Synliga Kärl, Orenheter & Pormaskar, Finnar, Acne/Finnar på Ryggen

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Har använt mig av denna nattkräm i över 6år efter att jag blivit rekommenderad av en hudterapeut. Är mycket nöjd och min hud känns "lugn". Kommer fortsätta med denna rutin och nattkräm.
2024-01-07

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Orenheter & Pormaskar, Finnar

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Lätt att applicera, mycket produkt i burken. Doftar starkt när man smörjer in men doften försvinner efter. Välj inte om du är känslig. Använder för kort att bedöma resultatet.
2023-11-30

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Acne, Pigmentering, Linjer & Rynkor, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Orenheter & Pormaskar, Ärr

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Bra nattkräm som återfuktar och skyddar. Känns skön.
2023-08-18

Ålder

30-39

Kön

Annat/Vill ej uppge

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur

Prisvärd

Jag gillar denna kvällskrämen väldigt mycket, känner mig väldigt len efter ha använt den över natten. Luktar ganska starkt men behagligt, rekommenderar denna produkt och relativt snabb leverans!
2023-07-02

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Förstorade Porer

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Resultatet

Prisvärd

Den känns väldigt lätt mot huden och luktar gott.
2023-03-21

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Påsar under ögonen

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Huden blir mjuk och len utan att kännas kladdig, luktar fräscht. Upplever en ”yngre” hud och en liten klick räcker till hela ansiktet.
2023-03-14

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Rosacea, Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Påsar under ögonen, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Rodnad, Ojämn Hudton, Hyperkänslighet, Grå & Livlös Utan Lyster, Känslig Hud, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Jag älskar hur rik krämen är utan att vara fet och den har verkligen gjort min hy mjuk och finare.
2023-02-08

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Rosacea, Linjer & Rynkor, Synliga Kärl, Rodnad, Fuktfattig, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Den bästa nattkräm jag användt! Hyn är så fräsch när man vaknar och inget i den som irriterar huden . Jag rekommenderar varmt .
2023-01-23

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Mörka ringar runt ögonen, Påsar under ögonen, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Resultatet

Prisvärd

Har nyss börjat med produkten.Går lätt in i huden. Kanske doftar lite för mycket.
2022-12-14

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Vet ej

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Påsar under ögonen, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Torrhet Runt Ögonen, Slapp Hud, Celluliter

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

En creme som gör det den utlovar. Doftar lätt av citrus.
2022-10-06

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Fuktfattig

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft

Prisvärd

Går lätt in i huden, härlig doft och är dryg. Bra att man tar cremen med en spatel så att cremen håller sig fräsch.
2022-09-15

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Ojämn Hudton, Fuktfattig, Slapp Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Luktar gott, mycket skön kräm som går lätt in i huden
2022-09-15

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Påsar under ögonen, Fuktfattig

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

En skön nattkräm som tillför mycket fukt, extra plus för supersnabb leverans!
2022-08-16

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor runt Ögonen

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Bra textur. Krämen känns behaglig och går fint in i huden. Lite skogs/örtlukt den avtar dock efter en liten stund.
2022-08-02

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Fuktfattig, Yttorr, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Helt fantastisk. Har känslig och något torrare hy och denna krämen är helt perfekt. Känns som den jobbar på djupet och ett stort plus för den härliga konsistensen.
2022-07-04

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Pigmentering, Rosacea, Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Mörka ringar runt ögonen, Rodnad, Ojämn Hudton, Hyperkänslighet, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Bästa produkten (hittills) från Medik8 som jag testat. Det är en proffsig ansiktsbehandling den här krämen ger varje natt. Så fort jag slarvar (eller missar att packa) med krämen märks det omgående. Kan inte vara annat än full pott! Så ja, krämen kostar en del, men den är dryg och så effektiv men ändå mild så att det är prisvärt i varje ml.
2022-07-01

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Fuktfattig, Finnar, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Medik8 är mitt absoluta favoritmärke. Bra effekt, doftar precis lagom mycket och får huden att kännas fräsch och fin.
2022-06-02

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna

Prisvärd

Känns skön och går lätt in i huden. Luktar gott.
2022-05-30

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Pigmentering, Förstorade Porer, Mörka ringar runt ögonen, Linjer & Rynkor runt Ögonen

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Resultatet

Prisvärd

Doftar gott, går lätt in i huden och lystern i huden när man vaknar, helt underbar.
2022-05-08

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Torrhet Runt Ögonen, Orenheter & Pormaskar, Ärr, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Jag älskar allt med denna kräm. Tycker även att min hudstruktur förbättrades i princip direkt jag började använda den.
2022-05-07

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Ojämn Hudton, Yttorr, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Resultatet

Prisvärd

Stor hjälp mot min torra hy. Tar ett serum innan sen denna. Vaknar mjuk len och inte glansig Så denna sjunker in på riktigt! Riktigt nöjd ????????
2022-04-26

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Rosacea, Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Torrhet Runt Ögonen, Fuktfattig

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Den är mild och lätt att smörja in!
2022-04-19

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Rodnad, Blankhet, Fuktfattig, Orenheter & Pormaskar

Detta gillade jag med produkten

Resultatet

Prisvärd

Skön nattcreme som återfuktar utan att göra huden fet och glansig.
2022-04-19

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Rodnad, Blankhet, Fuktfattig, Orenheter & Pormaskar, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Resultatet

Prisvärd

En skön nattcreme som återfuktar ordentligt utan att orsaka irritation, blankhet eller utslag/finnar. Är man doftkänslig kan man nog tycka att den doftar i starkaste laget.
2022-04-04

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Fuktfattig

Detta gillade jag med produkten

Textur, Resultatet

Prisvärd

En svalkande och fuktgivande nattkräm som verkligen gör susen för torr hud. Känns som om även huden blivit lite fylligare. Härlig att snvända
2022-03-28

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Påsar under ögonen, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Fuktfattig, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Känns bra på huden. Huden känns återfuktad på morgonen. Luktar lite starkt.
2022-03-07

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor runt Ögonen, Slapp Hud, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Går lätt in i huden och är lätt att applicera.
2022-01-23

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Pigmentering

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Väldigt behaglig nattkräm med fräsch doft, huden känns mjuk och återfuktad.
2022-01-15

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Synliga Kärl, Ärr, Finnar, Yttorr, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Resultatet

Prisvärd

Jätteskön nattcreme som snabbt går in i huden och kladdar inte. Upplever att den lugnar huden. Jag brukar variera med ultimate recovery nu under vintern när jag känner mig extra torr.
2022-01-14

Ålder

20-29

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Fuktfattig

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Då jag bor i de nordligare delarna av landet där vintern är lång och luften är torr, blir min hud väldigt torr. Denna produkt funkar jättebra på min hud. Den återfuktar utan att den känns för tjock eller lägger sig som en hinna på huden. Rekommendera den stark
2022-01-12

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor runt Ögonen

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Förpackningen

Prisvärd

Härlig konsistens. Känns återfuktande utan att vara för fet.
2022-01-11

Ålder

40-49

Kön

Annat/Vill ej uppge

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Förpackningen

Prisvärd

torkar snabbt och känns mjuk och skönt
2022-01-07

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Fuktfattig, Orenheter & Pormaskar, Finnar, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Förpackningen

Prisvärd

Gillade den, lite speciell doft men efter man vant sig känns den fräsch.
2022-01-07

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Fuktfattig, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Härlig creme som går in i huden och återfuktar ordentligt! Jag har ganska känslig hy (perorial dermatit) och har ej reagerat på denna. Rekommenderar!
2022-01-07

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Så värt sitt pris, passar mig perfekt, mild doft o krämig textur, går snabbt in i huden. På morgonen är huden mjuk o len. Rekommenderas
2022-01-03

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Mörka ringar runt ögonen, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Doft, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Hört mycket bra om produkten så nu när vintern kom och det blev rabatt så slog jag till. Tycker redan efter 1 veckas användning att jag är mindre yttorr och huden är mjuk och återfuktad. Jag använder den både natt och dag nu när det varit kallt ute. Kommer köpa igen nästa vinter!
2021-12-26

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Synliga Kärl, Fuktfattig, Slapp Hud, Yttorr, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Gör skillnad för äldre, känslig hy.
2021-12-07

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor runt Ögonen

Detta gillade jag med produkten

Resultatet

Prisvärd

Känns att det ger effekt när jag använder produkten och den känns bra för min hud
2021-11-05

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor runt Ögonen

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda

Prisvärd

Känslan på huden är fantastisk!
2021-10-05

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Fuktfattig, Yttorr, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft

Prisvärd

Köper denna om och om igen! Funkar mycket bra för min ibland torra och känsliga hud.
2021-10-04

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Finnar

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Går lätt in i huden och har en lagom doft. Känner att den återfuktar huden ordentligt
2021-09-06

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft

Prisvärd

Superhärlig nattkräm som doftar ljuvligt, men som framförallt ger en ordentligt boost med fukt utan att bli för tung. Jag kan ofta få lite finnar av för feta nattkrämer men jag har använt denna i 2 veckor nu och inte sett tillstymmelse till finne.
2021-09-01

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor runt Ögonen, Yttorr, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Underbar! Den doftar ljuvligt och ger ett bra resultat. Min torra hud älskar denna, och den tar bort linjer.
2021-05-13
Passar min torra hy perfekt!
2021-03-10
Bästa! Denna har räddat min väldigt torra hud och minskat mängden akne. Kommer aldrig köpa någon annan.
2020-12-08
Min hy blev mjukare och mer lyster. Rekommenderas
2020-06-06
Återfuktande, lugnande och uppstramande.
2020-04-01
All acne försvinner med denna!
2020-01-08
Fungerar utmärkt, lämnar inte olja efter.
2019-12-10
Skön nattkräm som går in fort i huden,
2019-08-17
Denna nattkräm känns som den verkligen verkar på djupet under natten. Mitt ansikte känns återfuktat och lent när jag vaknar, och tillsammans med andra produkter från Medik8 har denna gjort stor skillnad på min hy. Enda minus är doften som jag inte riktigt gillar, men det är något jag kan leva med.
2019-08-13
Älskar den!!! Längtar varje kväll att få smörja mig med denna kräm. Den är sååååå mjuk och doftar bara lyx och har en spa-känsla. Huden känns supermjuk efteråt.
2019-08-02
Går in snabbt och håller vad den lovar. Huden ser strålande ut.
Klicka på en fråga för att läsa svaret.

- Hur ska Advanced Night Restore förvaras?

- När kan jag se resultat av Advanced Night Restore?

- Hur länge håller Advanced Night Restore efter att jag öppnat den?

- Är Advanced Night Restore testat på djur?

Medik8 Advanced Night Restore ingår i kategori

Ansiktsvård
Nattcreme
Medik8
Top 23 - 2023
Bästsäljare Top 10

Fråga en hudterapeut om denna produkt

Meddelande:


Frakt

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord & Instabox och paketet levereras till närmaste Postombud
Om Paketet inte får plats så lämnas det in till ditt närmsta Postombud och du aviseras då med SMS till det nummer du angav vid beställningen.

Fullständiga Köpvillkor Hittar du Här >>

Leveranstid

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar).
Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Byten & Retur

Skulle du ångra ditt köp av Medik8 Advanced Night Restore så har du har alltid 30 dagars öppet köp.

För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst på [email protected]
Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning.

Samtliga Returer vägs. Samtliga meddelade returer debiteras 89:-, icke meddelade returer debiteras 150:-. Summan dras av på returnerat belopp.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Walley - Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som
- Swish
- Faktura
- Konto/Delbetalning
- Kortbetalning
- Direktbetalning

Walley når du på:

Mail: [email protected] 
Telefon: 010-1610100
Hemsida: walley.se

Rådgivning

Är du osäker på valet av Advanced Night Restore eller någon av dina andra produkter kontakta oss på:

Mail: [email protected]
Telefon: 010-1011540

Invänjning av Advanced Night Restore

Om det behövs, tänk på att vänja in huden om du byter hudvårdsmärke och att inte börja med samtliga produkter direkt. När du ändrar din Hudvård tar ca 2-12 veckor för din hud att vänja sig vid nya hudvårdsprodukter. I detta fall Advanced Night Restore. Ibland kan man uppleva att det blir en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar. Detta är helt normalt. Oftast sker detta om Advanced Night Restore innehåller mer aktiva ingredienser än de produkter du använt tidigare.  Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag när du använder Advanced Night Restore på huden. Upplever du bestående obehag bör du avbryta din behandling och kontakta våra hudterapeuter:

Telefon: 010-1011540
Mail:[email protected]

 

Allmänna kontraindikationer för produkter innehållande syror (tex AHA-syra)

Om du använder exfolieringsprodukter från en annan produktserie bör du ha avslutat dessa produkter minst 2 veckor före ny behandling. Utför ej exfoliering på solbränd (röd/irriterad) eller nyvaxad hud. Använd ej om du använder dig av receptbelagda, exfolierande produkter eller mediciner. Vid receptbelagda preparat som Roaccutan/Accutane mot Akne eller liknande medicin mot Rosacea bör man vänta minst 6 månader innan man behandlar med syror på huden. Vid användning av krämer som t.ex. Aberela, Retinova, Zorac, Differin bör man vänta minst 2-3 månader efter avslutandet av dessa att peela huden. Dessa rekommendationer är generella vid använding av AHA syror.

 


Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla