• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

NeoStrata

Ultra Moisturizing Face Cream

4,8 (22 Reviews)
439 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Fri frakt
Skickas normalt inom 24h
Finns ej i lagret
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager!

Ultra Moisturizing Face Cream är en extra återfuktande, skyddande och uppmjukande nattkräm som passar alla hudtyper. Cremen är ordentligt fuktgivande och näringsgivande för en torr och utsatt hud.  Ultra Moisturizing Face Cream innehåller ingrediensen PHA, vilket har snarlika positiva effekter som AHA-syran, men utan att irritera. Glukanolakton (PHA) i denna produkt bidrar till en vårdande effekt på hudbarriären och är fuktbindande i huden. Därför kan denna creme med fördel rekommenderas till hud med atopisk dermatit eller rosacea
Passar även utmärkt att använda som efter-behandling vid estetiska behandlingar som kemisk peeling och laser. 
Tips! Kan användas som After Sun om du råkat bränna dig i solen. 

NeoStrata Ultra Moisturizing Face Cream
- Reparerande nattkräm 
- Vitaminer och antioxidanter skyddar mot fria radikaler
- Doftfri, parabenfri och allergivänlig


Användning + -
Applicera en liten mängd på väl rengjord hud, över ansikte och hals varje kväll.
Aktiva Ingredienser + -
- Glukonolakton (PHA) - - Vitamin B - Vitamin E
Passar till + -
Alla hudtyper
Ingredienser + -

Innehållsförteckning - NeoStrata Ultra Moisturizing Face Cream

Aqua (Water), Gluconolactone, Butylene Glycol, Isocetyl Stearate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cyclomethicone, Isododecane, Triethanolamine, Palmitic Acid, Stearic Acid, Dimethicone, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetyl Ricinoleate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Diisostearyl Malate, Arginine, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Magnesium Aluminum Silicate, Steareth-2, Xanthan Gum, Myristic Acid, Disodium EDTA, Methylparaben, Chlorphenesin, Propylparaben.

Obs!

Innehållet på NeoStrata Ultra Moisturizing Face Cream är hämtat från vår Leverantör av Ultra Moisturizing Face Cream och kan i vissa fall ha uppdaterats efter den är upplagd i vårt sortiment.
Detta gör att om du är överkänslig eller har allergier så dubbelkolla alltid innehållsförteckningen på Ultra Moisturizing Face Creams förpackning innan användning eller kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.
Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Om märket + -
NeoStrata är dermatologiskt utvecklad hudvård som rekommenderas av hudvårdsexperter och plastikkirurger världen över. NeoStrata erbjuder ett komplett system av hudvårdsbehandlingar samt vetenskapligt utvecklade, högeffektiva hudvårdsprodukter med AHA och PHA kombinerat med de senaste innovationerna - som NeoGlukosamin och Aminofil samt välkända ingredienser som peptider, retinol, antioxidanter och olika växtextrakt.

Varför ska man Välja Neostrataprodukter

- Klinisk serie med resultatinriktade produkter
- Multifunktionella produkter som kan användas året om
- Ger snabba och långsiktiga, synliga resultat
- Utvecklade av Specialister
- Ger dermatologiska resultat
- Unisex; passar alla hudtyper och åldrar


Skriv recension

Omdöme

Namn

Ålder

Kön

Hudtyp

Hudtillstånd

Acne
Pigmentering
Rosacea
Linjer & Rynkor
Förstorade Porer
Mörka ringar runt ögonen
Påsar under ögonen
Linjer & Rynkor runt Ögonen
Torrhet Runt Ögonen
Synliga Kärl
Rodnad
Ojämn Hudton
Blankhet
Fuktfattig
Slapp Hud
Orenheter & Pormaskar
Hyperkänslighet
Ärr
Finnar
Yttorr
Grå & Livlös Utan Lyster
Känslig Hud
Acne/Finnar på Ryggen
Celluliter
Keratosis Pilaris
Ojämn Hudton - Kropp
Ojämn Hudstruktur - Kropp
Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Textur
Doft
Enkelt att använda
Ingredienserna
Förpackningen
Resultatet
Jag gillar inte produkten

Prisvärd

Skriv en recension

Recension NeoStrata Ultra Moisturizing Face Cream

Medelbetyg 4,8 baserat på 22 st omdömen
2023-09-18

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Synliga Kärl, Ojämn Hudton, Fuktfattig, Yttorr, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Resultatet

Prisvärd

Fukt och jämnande hudton
2023-08-25

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Rosacea

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda

Prisvärd

Har använt Neostratas produkter i ett par år nu och den här hudkrämen har gjort underverk för min torra hud.
2023-08-20

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Fuktfattig, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Den ger min hud som är känslig och torr mer fukt och spänst. Enkel att ta av då den är i tub och det behövs inte mycket av den per gång.
2023-05-27

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Mycket fuktgivande.
2023-01-05

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Blankhet, Grå & Livlös Utan Lyster

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Bra produkt går in i huden direkt, huden blir så mjuk. Inte blank.
2022-07-24

Ålder

70+

Kön

Kvinna

Hudtyp

Vet ej

Hudtillstånd

Rosacea, Linjer & Rynkor, Ojämn Hudton, Hyperkänslighet, Känslig Hud, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda

Prisvärd

Har använt denna produkten i många år och den passar min känsliga hud!
2022-05-30

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Pigmentering, Mörka ringar runt ögonen, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Ojämn Hudton

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Resultatet

Prisvärd

Mycket trevlig dagcreme som gör att huden mår bra. Jag har aldrig problem med torr hud eller kvisslor när jag använder denna.
2022-01-10

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Torrhet Runt Ögonen, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Jag gillar inte produkten

Prisvärd

I expected it to give more hydration to my skin. At the moment my skin feels dry
2021-12-07

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Förstorade Porer, Yttorr

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Den känns för min yttora hud, minus för liten tub 40g
2021-12-03

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Rosacea, Torrhet Runt Ögonen, Rodnad, Fuktfattig, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet, Ingredienserna

Prisvärd

Denna ansiktskräm kan jag inte leva utan. Jag har torr hud med lite rosacea och denna gör underverk.
2021-09-01

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Rosacea

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Behaglig och går lätt in i huden. Lugnar min rosacea.
2021-07-30
Skön kräm som lätt går in i huden
2021-05-09
Fantastisk kräm till både dag och natt!
2021-02-26
Började använda den här för 6 månader sen. Jag absolut älskar den här krämen! Jag har använt den både som dag och nattkräm under vinterhalvåret då hyn lätt blir väldigt torr. Den har räddat mig, kommer aldrig gå tillbaka till någon annan typ av hudvård eller märke efter detta. Rekommenderar starkt!
2021-02-26
Älskar den. Går in i huden och återfuktar utan att kännas fet.
2021-02-14
Använt denna sedan 2013 fyller 50 nu och ser fantastisk ut
2020-12-30
Perfekt för min hud typ, täpper inte igen, motverkar torrhet.
2020-12-21
Går in i huden o ger den lyster!
2020-12-17
Väldigt skön och lugnande kräm. Använder den på kvällen innan jag lägger mig.
2020-09-24
Härlig att somna med
2020-09-15
Äntligen hittat rätt dagcreme för min rosacea!
2020-08-04
Bra för känslig hy
Klicka på en fråga för att läsa svaret.

- Hur ska Ultra Moisturizing Face Cream förvaras?

- När kan jag se resultat av Ultra Moisturizing Face Cream?

- Hur länge håller Ultra Moisturizing Face Cream efter att jag öppnat den?

NeoStrata Ultra Moisturizing Face Cream ingår i kategori

Ansiktsvård
Nattcreme
Neostrata

Fråga en hudterapeut om denna produkt

Meddelande:


Frakt

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord & Instabox och paketet levereras till närmaste Postombud
Om Paketet inte får plats så lämnas det in till ditt närmsta Postombud och du aviseras då med SMS till det nummer du angav vid beställningen.

Fullständiga Köpvillkor Hittar du Här >>

Leveranstid

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar).
Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Byten & Retur

Skulle du ångra ditt köp av NeoStrata Ultra Moisturizing Face Cream så har du har alltid 30 dagars öppet köp.

För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst på [email protected]
Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning.

Samtliga Returer vägs. Samtliga meddelade returer debiteras 89:-, icke meddelade returer debiteras 150:-. Summan dras av på returnerat belopp.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Walley - Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som
- Swish
- Faktura
- Konto/Delbetalning
- Kortbetalning
- Direktbetalning

Walley når du på:

Mail: [email protected] 
Telefon: 010-1610100
Hemsida: walley.se

Rådgivning

Är du osäker på valet av Ultra Moisturizing Face Cream eller någon av dina andra produkter kontakta oss på:

Mail: [email protected]
Telefon: 010-1011540

Invänjning av Ultra Moisturizing Face Cream

Om det behövs, tänk på att vänja in huden om du byter hudvårdsmärke och att inte börja med samtliga produkter direkt. När du ändrar din Hudvård tar ca 2-12 veckor för din hud att vänja sig vid nya hudvårdsprodukter. I detta fall Ultra Moisturizing Face Cream. Ibland kan man uppleva att det blir en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar. Detta är helt normalt. Oftast sker detta om Ultra Moisturizing Face Cream innehåller mer aktiva ingredienser än de produkter du använt tidigare.  Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag när du använder Ultra Moisturizing Face Cream på huden. Upplever du bestående obehag bör du avbryta din behandling och kontakta våra hudterapeuter:

Telefon: 010-1011540
Mail:[email protected]

 

Allmänna kontraindikationer för produkter innehållande syror (tex AHA-syra)

Om du använder exfolieringsprodukter från en annan produktserie bör du ha avslutat dessa produkter minst 2 veckor före ny behandling. Utför ej exfoliering på solbränd (röd/irriterad) eller nyvaxad hud. Använd ej om du använder dig av receptbelagda, exfolierande produkter eller mediciner. Vid receptbelagda preparat som Roaccutan/Accutane mot Akne eller liknande medicin mot Rosacea bör man vänta minst 6 månader innan man behandlar med syror på huden. Vid användning av krämer som t.ex. Aberela, Retinova, Zorac, Differin bör man vänta minst 2-3 månader efter avslutandet av dessa att peela huden. Dessa rekommendationer är generella vid använding av AHA syror.

 


Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla