• fri frakt
  • |
  • 4,9 av 5 - 5300+ Recensioner ★★★★★ Online
  • |
  • Auktoriserad återförsäljare
  • |
  • Alltid Snabb Leverans
Menu
Seth&Sally
Stäng
Produkter
Annat
close menu
0

iS.Clinical

Pro-Heal Serum Advance+

4,7 (26 Reviews)
1 016 kr
Storlek
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Fri frakt
Skickas normalt inom 24h
Finns ej i lagret
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager!

Pro-Heal Serum Advance+ är ett korrigerande och stärkande serum med C-vitamin. Den innehåller C-vitamin i form av L-askorbinsyra, kombinerat med botaniska extrakt från bland annat olivblad och vitamin E och A. Denna kraftfulla formel förbättrar markant antioxidantskyddet och har lugnande och uppljusande egenskaper på huden. Pro-Heal Serum Advance+ är perfekt för behandling av cystisk akne, rosacea, dermatit och även vid insektsbett/-stick. Den unika sammansättningen reducerar inflammation och neutraliserar fria radikaler som annars kan stressa huden och bidra till förtida åldrad hud. Serumet är perfekt att använda för att ljusa upp postinflammatoriska hyperpigmenteringar från blemmor, eller bara som antioxidantskydd på morgonen för en känslig hud. 
Tips! För en hud med akne är denna i kombination med Active Serum ett riktigt powercouple! 

iS Clinical Pro-Heal Serum Advance+
- Reducerar inflammation, irritation och infektion
- Visar även effekt på cystisk akne
- Skyddar mot miljöpåverkan och oxidativ stress


Användning + -
På morgonen, rengör huden och applicera 4 droppar på ansikte och hals. På grund av den höga halten av C-vitamin kan det pysa till lite när man öppnar flaskan. Den kan även ändra färg under tiden den används och ha olika nyanser per förpackning på grund av dess rena botaniska ingredienser som kommer från olika skördar.
Nyckelingredienser + -
- L-Askorbinsyra (C-vitamin) 15%: Stabiliserad, förbättrar kollagen, elastin, anti-inflammatorisk, reparerande, skyddande. - Olivbladsextrakt 0,5%: Antibiotisk, anti-inflammatorisk, lugnande, reparerande. - Vitamin A (Retinol) 1,0%: Ökar kollagen, elastin, normaliserar talgproduktion, reparerande, inflammationshämmande - Vitamin E (Alfa Tokoferol) 1,0%: Reparerande och lugnande - Arbutin 0,5%: Hämmar tyrosinas-enzymer som producerar melanin, kontrollerar hyperpigmentering - Zinksulfat 0,5%: Antiinflammatorisk, främjar sårläkning, stärker huden.
Passar till + -
- Alla Hudtyper
Ingredienser + -

Innehållsförteckning - iS.Clinical Pro-Heal Serum Advance+

Water / Aqua / Eau, Ascorbic Acid, Laureth-4, Alcohol Denat, Pentylene Glycol, Triethanolamine, Propylene Glycol, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Zinc Sulfate, Tocopherol, Polyporus Umbellatus (Mushroom) Extract, Arbutin, Glycerin, Bioflavonoids, Retinol, Polysorbate 20, Phenoxyethanol.

Obs!

Innehållet på iS.Clinical Pro-Heal Serum Advance+ är hämtat från vår Leverantör av Pro-Heal Serum Advance+ och kan i vissa fall ha uppdaterats efter den är upplagd i vårt sortiment.
Detta gör att om du är överkänslig eller har allergier så dubbelkolla alltid innehållsförteckningen på Pro-Heal Serum Advance+s förpackning innan användning eller kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.
Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Om märket + -
iS CLINICAL är en lyxig och exklusiv hudvårdsserie i kategorin - cosmeceutical, som utmärker sig genom att uteslutande vara tillverkad av de mest kraftfulla och renast utvunna naturliga botaniska ingredienserna på marknaden för farmaceutisk kvalitet. Serien är producerad av INNOVATIVE SKINCARE.

Serien bygger på antioxidantteknik, vilket innebär att varje enskild ingrediens har testats kliniskt, såväl avseende säkerhet och drift som på produktnivå. I produkterna används patenterade formler som innehåller några av de mest effektiva antioxidanterna, som ex. retinol, Centella asiatica och stabiliserad C-vitamin. Med iS CLINICAL kan du därmed både se och känna skillnaden, samtidigt som produkterna ger kliniskt dokumenterade resultat ända ner på cellulärnivå.

Produkterna är inriktade på anti-aging, samt behandling av akne, hyperpigmentering och rosacea. iS CLINICAL erbjuder ett komplett behandlingssortiment bestående av rengöringsprodukter, serum, krämer och solskydd, samt ansiktsmasker för exklusiva ansiktsbehandlingar.

Varför ska man Välja iS Clinicalprodukter

- Klinisk serie med resultatinriktade produkter
- Multifunktionella produkter som kan användas året om
- Ger snabba och långsiktiga, synliga resultat
- Utvecklade av Specialister
- Ger dermatologiska resultat
- Unisex; passar alla hudtyper och åldrar


Skriv recension

Omdöme

Namn

Ålder

Kön

Hudtyp

Hudtillstånd

Acne
Pigmentering
Rosacea
Linjer & Rynkor
Förstorade Porer
Mörka ringar runt ögonen
Påsar under ögonen
Linjer & Rynkor runt Ögonen
Torrhet Runt Ögonen
Synliga Kärl
Rodnad
Ojämn Hudton
Blankhet
Fuktfattig
Slapp Hud
Orenheter & Pormaskar
Hyperkänslighet
Ärr
Finnar
Yttorr
Grå & Livlös Utan Lyster
Känslig Hud
Acne/Finnar på Ryggen
Celluliter
Keratosis Pilaris
Ojämn Hudton - Kropp
Ojämn Hudstruktur - Kropp
Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Textur
Doft
Enkelt att använda
Ingredienserna
Förpackningen
Resultatet
Jag gillar inte produkten

Prisvärd

Skriv en recension

Recension iS.Clinical Pro-Heal Serum Advance+

Medelbetyg 4,7 baserat på 26 st omdömen
2024-03-01

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Acne, Rosacea, Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Rodnad, Orenheter & Pormaskar, Finnar

Detta gillade jag med produkten

Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

This product has helped improve the appearance of my sensitive skin. I love the ingredients!
2024-01-22

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Acne, Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Ärr

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Bra produkt för aknebenägen och mogen hud. Dämpar inflammationer.
2023-12-31

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor, Ojämn Hudton, Finnar, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Glänsande hud, ingen irritation utan huden är lugnare samt åtefuktande. Betydligt mindre finnar.
2023-11-14

Ålder

-19

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Acne

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Efter att han använt i 2 veckor märker jag en positiv förändring på min acne.
2023-08-13

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Pigmentering, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Torrhet Runt Ögonen, Fuktfattig, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Superserum för känslig hy
2023-08-07

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Blankhet, Fuktfattig

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Jättebra produkt som verkligen känns att den gör nytta för huden :)
2023-06-11

Ålder

50-59

Kön

Man

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Rosacea, Linjer & Rynkor, Påsar under ögonen, Rodnad

Detta gillade jag med produkten

Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

En fantastisk produkt som helt minskat min rödhet pga rosacea. Ett riktigt bra köp!
2023-05-06

Ålder

50-59

Kön

Man

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Rosacea, Linjer & Rynkor, Påsar under ögonen, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Rodnad, Ärr, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

En helt fantastisk produkt som helt hjälpt att minska rodnad och rosacea. Min absoluta favorit!
2023-04-16

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Förstorade Porer, Finnar

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Superbra produkt som hjälper mot både acne och fina linjer.
2023-01-09

Ålder

60-69

Kön

Kvinna

Hudtyp

Vet ej

Hudtillstånd

Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Går lätt in i huden utan att kännas kladdig. Ger fin lyster. Har bara haft produkten ett kort tag men trivs med den och kommer köpa en ny trots priset.
2022-08-09

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Fuktfattig, Finnar, Yttorr, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Får problem med blämmor vid stress och obalans i hormoner. Har provat det mesta men detta serum är det enda som hjälper. Som trolleri så är min hy jättefin på 1 månad
2022-05-05

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Linjer & Rynkor, Synliga Kärl, Ojämn Hudton, Hyperkänslighet

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Fantastiskt lyster, utjämnad hudfärg och struktur. Absolut prisvärt.
2022-02-07

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Acne, Rosacea, Rodnad, Fuktfattig, Hyperkänslighet

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Resultatet

Prisvärd

Min hy är bättre än på länge, bland annat tack vare denna produkt! Den ÄR dyr, men resultatet gör att den är värd pengarna.
2022-01-04

Ålder

50-59

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Rosacea, Linjer & Rynkor, Linjer & Rynkor runt Ögonen, Synliga Kärl, Rodnad, Torr Hud - Kropp

Detta gillade jag med produkten

Jag gillar inte produkten

Prisvärd

klibbigt i i ansiktet känns som klister i ansiktet när man har använt
SethAndSally Svarar
Av Hudspecialist Johanna

Hej! Ibland när man applicerar serum på torr hud kan man uppleva att serumet hamnar "ovanpå" huden. Jag råder dig att testa att klappa in serumet med handflatorna, men även att applicera serumet på lätt fuktad hud, förslagsvis genom att spraya ansiktet med en ansiktsspray först. Hoppas du kan få denna produkt att fungera för dig!

2021-12-21

Ålder

20-29

Kön

Kvinna

Hudtyp

Normal

Hudtillstånd

Pigmentering

Detta gillade jag med produkten

Resultatet

Prisvärd

Mycket bra produkt, rekommenderar!
2021-11-22

Ålder

40-49

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Rodnad, Orenheter & Pormaskar

Detta gillade jag med produkten

Resultatet

Prisvärd

Bästa serumet som jag någonsin haft! Dyrt men ändå värt pengarna för min hy blir bättre.
2021-11-21

Ålder

20-29

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Acne, Pigmentering, Förstorade Porer

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

I really like how effective the product is. Pro heal serum has both Vitamin c and retinol , it calms my skin and I can see my acne scars is getting better than before.
2021-11-21

Ålder

20-29

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Acne, Pigmentering, Förstorade Porer

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

I really like how effective the product is. Pro heal serum has both Vitamin c and retinol , it calms my skin and I can see my acne scars is getting better than before.
2021-11-20

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Torr

Hudtillstånd

Torrhet Runt Ögonen, Finnar, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Enkelt att använda, Ingredienserna, Resultatet

Prisvärd

Har eksembenägen hud samt uppkomst till finnar. Läkemedel som som jag får på recept för behandling av mina finnar/acne förstör och torkar ut min hud. Denna produkt gör suset för mig som har en problematisk hud.
2021-09-05

Ålder

30-39

Kön

Kvinna

Hudtyp

Blandhud

Hudtillstånd

Rosacea, Rodnad, Fuktfattig, Finnar, Känslig Hud

Detta gillade jag med produkten

Textur, Doft, Enkelt att använda, Ingredienserna, Förpackningen, Resultatet

Prisvärd

Fantastisk i kombination med hydra cool serumet! Min rosacea-hud har lugnat sig mycket med hjälp av bland annat denna produkt!
2021-07-31
Mitt dagserum
2021-03-07
Bästa serumet jag har testat. Det går verkligen in i huden
2021-02-23
Använde detta för flera år sedan men slutade pga priset och att jag var student.. nu ger jag det en ny chans när plånboken tillät! Har bara hunnit använda det i en vecka men märker redan skillnad på huden. Har känslig blandhy med lätt tendens till finnar och orenheter. Även mild rosacea. Denna dämpar verkligen det röda i ansiktet, huden ser jämnare och lugnare ut. Jag har fått några finnar av den men det är garanterat ”purging”. Bara några få där jag annars brukar få finnar så dom snabbades nog bara på. :) plus att dom dök upp och försvann inom 1-2 dygn. Det enda negativa är att jag måste använda minst dubbla mängden serum än vad varumärket påstår. 3-4 droppar räcker knappt till halva ansiktet på mig. De sjunker in så snabbt att jag inte hinner smörja ut som liksom . Får se hur länge flaskan räcker. Oavsett - sjukt bra produkt och jag ÄLSKAR iS Clinical. Ska testa deras c eye serum nästa gång jag har råd!
2021-01-05
Bästa serumet! Lyxigt och gör under för hyn!
2020-09-25
Superserum man märker skillnad direkt. Huden blir så lugn och härlig
2020-07-08
Denna känns underbar på min hud. Den lugnar och huden blir mer i balans.

Frakt

Vi har alltid Fri Frakt med PostNord & Instabox och paketet levereras till närmaste Postombud
Om Paketet inte får plats så lämnas det in till ditt närmsta Postombud och du aviseras då med SMS till det nummer du angav vid beställningen.

Fullständiga Köpvillkor Hittar du Här >>

Leveranstid

Dina varor packas och skickas Normalt inom 24h (vardagar).
Dina varor levereras Normalt inom 1-4 dagar från det att din order har blivit bekräftad.

Byten & Retur

Skulle du ångra ditt köp av iS.Clinical Pro-Heal Serum Advance+ så har du har alltid 30 dagars öppet köp.

För Byte och Retur kontaktas alltid kundtjänst på [email protected]
Varan ska vara i oförändrat skick. Dvs att varan ska vara oanvänd i obruten originalförpackning.

Samtliga Returer vägs. Samtliga meddelade returer debiteras 89:-, icke meddelade returer debiteras 150:-. Summan dras av på returnerat belopp.

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Walley - Collector Bank och erbjuder säkra betalningar och möjlighet till Betalsätt som
- Swish
- Faktura
- Konto/Delbetalning
- Kortbetalning
- Direktbetalning

Walley når du på:

Mail: [email protected] 
Telefon: 010-1610100
Hemsida: walley.se

Rådgivning

Är du osäker på valet av Pro-Heal Serum Advance+ eller någon av dina andra produkter kontakta oss på:

Mail: [email protected]
Telefon: 010-1011540

Invänjning av Pro-Heal Serum Advance+

Om det behövs, tänk på att vänja in huden om du byter hudvårdsmärke och att inte börja med samtliga produkter direkt. När du ändrar din Hudvård tar ca 2-12 veckor för din hud att vänja sig vid nya hudvårdsprodukter. I detta fall Pro-Heal Serum Advance+. Ibland kan man uppleva att det blir en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar. Detta är helt normalt. Oftast sker detta om Pro-Heal Serum Advance+ innehåller mer aktiva ingredienser än de produkter du använt tidigare.  Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag när du använder Pro-Heal Serum Advance+ på huden. Upplever du bestående obehag bör du avbryta din behandling och kontakta våra hudterapeuter:

Telefon: 010-1011540
Mail:[email protected]

 

Allmänna kontraindikationer för produkter innehållande syror (tex AHA-syra)

Om du använder exfolieringsprodukter från en annan produktserie bör du ha avslutat dessa produkter minst 2 veckor före ny behandling. Utför ej exfoliering på solbränd (röd/irriterad) eller nyvaxad hud. Använd ej om du använder dig av receptbelagda, exfolierande produkter eller mediciner. Vid receptbelagda preparat som Roaccutan/Accutane mot Akne eller liknande medicin mot Rosacea bör man vänta minst 6 månader innan man behandlar med syror på huden. Vid användning av krämer som t.ex. Aberela, Retinova, Zorac, Differin bör man vänta minst 2-3 månader efter avslutandet av dessa att peela huden. Dessa rekommendationer är generella vid använding av AHA syror.

 


Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassan Fortsätt handla